Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 04 25, 11:45)

Nes kai mama patikslino mano gimimo laiką... gavausi ir ašai pagal AS - ruduo, ir venera su mėnuliu žemėje dar  lotuliukas.gif ... na rudenį man irgi tikrai galim išbraukt tongue.gif

As tai manau kad cia labiau burimai, atsiktinai sutampa pvz kaip mano atveju, kita kart ne. mano pvz klaseje buvom 3 gime su vienos/dieju dienu skirtumu ir labai kardinaliai skirtingos isvaizdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 25, 11:45)
manau pagal horoskopą softas atmetamas  biggrin.gif . Jai tas AS kaip pagrindas, tada light summer, arba vasara su pavasario įtaka. O gal pavasaris su vasaros įtaka. O gal pas jus venera svarbesnė už mėnulį, tada softas, bet ryškus  lotuliukas.gif . Bet tada neaišku, kad išvis tos stichijos  doh.gif
Papildyta:
Osinkoje atskira tema atsirado susieta spalvinio tipo su astrologiją, juokais paseksiu, gal dar kas paaiškės  biggrin.gif .

Tai išeina, kad turėčiau kibirkščiuoti ir žaižaruoti pagal horoskopus lotuliukas.gif Griuvo horoskopų teorija lotuliukas.gif Bent įdomiai pažaidžiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai gavausi pagal horoskopa soft autumn lotuliukas.gif
Oh, bet linksma 4u.gif
Atsakyti
Bytte, gal galit paanalizuoti mano?

Air - 40,7
Water - 17,2
Fire - 19,8
Earth - 22,4

Šaltos - 57,9
Šiltos - 42,2

Sun in: 12°01' Gemini oras
Moon in: 0°17' Scorpio vanduo
AS in: 26°16' Capricorn žemė
MC in: 3°13' Sagittarius ugnis

Įdomu, koks tipas atrodytų pagal zodiaką? g.gif nes šiaip lyg ir deep winter.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 25 balandžio 2012 - 13:22
QUOTE(Cosette @ 2012 04 25, 13:19)
Bytte, gal galit paanalizuoti mano?

Air - 40,7
Water - 17,2
Fire - 19,8
Earth - 22,4

Šaltos - 57,9
Šiltos - 42,2

Sun in: 12°01' Gemini oras
Moon in: 0°17' Scorpio vanduo
AS in: 26°16' Capricorn žemė
MC in: 3°13' Sagittarius ugnis

Įdomu, koks tipas atrodytų pagal zodiaką.

Idomu, pagal tai butumet vasara, AS zeme - ruduo, su rudens itaka, arba Soft autumn, bet jus kiek pamenu Ziema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 25, 13:23)
Idomu, pagal tai butumet vasara, AS zeme - ruduo, su rudens itaka, arba Soft autumn, bet jus kiek pamenu Ziema biggrin.gif

...ir manau, kad man juoda spalva labai dera biggrin.gif taigi, vasarą noriu atmesti iš karto...

Beje, osinkoj mačiau, kad merginos turi tas paletes (kartais įdeda kelių spalvų foto), gal žinot kur ir kaip jas gauna? Ar reikia eiti pas konsultantę ir dėliotis spalvas ar galima iš kur nors parsisiųst? g.gif Planuoju užklausti osinkoje unsure.gif bet kadangi rašymas kirilica man kančia, tai vis delsiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 04 25, 14:49)
...ir manau, kad man juoda spalva labai dera  biggrin.gif taigi, vasarą noriu atmesti iš karto...

Beje, osinkoj mačiau, kad merginos turi tas paletes (kartais įdeda kelių spalvų foto), gal žinot kur ir kaip jas gauna? Ar reikia eiti pas konsultantę ir dėliotis spalvas ar galima iš kur nors parsisiųst?  g.gif  Planuoju užklausti osinkoje  unsure.gif  bet kadangi rašymas kirilica man kančia, tai vis delsiu...  doh.gif

Pagal zodiaką aha - soft autumn... nebent kažkuri planeta stiprenė už kažkurę, nes oi oi kaip ten išvedžioja dar toliau, čia tikriausiai kai akivaizdžiai neatitinka vaizdas su rezultatu g.gif g.gif

Ten užsisako pas konsultantą, suveda akių plaukų bei odos kordinates konsultantas ir laukia kol iš amerikės ateina paletė. Tik kiek žinau BFAS kaip kompanija nebeegzistuoja, tai nežinau kaip tas konsultantų tinklas vadinasi dabar. Aš irgi labai norėčiau tokį daiktą turėt, arba bent pavadinimą savo spalvinio tipą žinot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 25, 14:04)
Pagal zodiaką aha - soft autumn... nebent kažkuri planeta stiprenė už kažkurę, nes oi oi kaip ten išvedžioja dar toliau, čia tikriausiai kai akivaizdžiai neatitinka vaizdas su rezultatu  g.gif  g.gif

Ten užsisako pas konsultantą, suveda akių plaukų bei odos kordinates konsultantas ir laukia kol iš amerikės ateina paletė. Tik kiek žinau BFAS kaip kompanija nebeegzistuoja, tai nežinau kaip tas konsultantų tinklas vadinasi dabar. Aš irgi labai norėčiau tokį daiktą turėt, arba bent pavadinimą savo spalvinio tipą žinot blush2.gif

ačiū abiem su Shana 4u.gif

BFAS dabar atrodo, kad tapo Jeunique g.gif o gal žinot kiek mždg kainuoja? Jei kokie 20 $ tai dar galima būtų pabandyt rolleyes.gif o gal keliom kooperuotis ir į LT parsisiųst?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 25, 09:13)
Aha kaip ir gaunasi  g.gif bent jau žmonės jus priima kaip vasara (na kaip orinę mergaitę ... kadangi jūsų viduje dominuoja žemė... nenervina?)

Jūsų seksualioji moteriškoji pusė ugnies ženkle, o moteriškoji energija - žemės... kaip ir nuoroda migruot į Warm tipą, keičiant savo išvaizdą.

jei žiūrėt pagal tą ratą, kur popelka įdėjo, ir spinduliukus brėžt... tai centras gaunasi pagal tą  : earth 36.7 air 14.2 water 34.5 fire 14.7 , kažkur ties Warm spring prie viduriuko  g.gif... ar kreivai pasibraižiau?
Kaip mano kaip pradedančios astrologės sapaliojimai? turi pagrindo  biggrin.gif ?

As isvis nesigaudau kur ten kokius spindulius braizyti blush2.gif
nezinau, mane juk siaip irgi kisom i vasaras kontrastingas, kol tas auksas nepasimaise g.gif gal tada nesu tokia jau visai salta, gal tikrai galiu migruoti i warm tipa g.gif reiks pasimeginti apziurejus warm spring spalvas tada g.gif
Atsakyti
Jei turesit upo, gal galit mano pasakyti ax.gif biggrin.gif

Sun in: 8°16' Scorpio
Moon in: 28°08' Pisces
AS in: 21°12' Scorpio
MC in: 16°15' Virgo

Water-52.8
Air-7.6
Earth-20.7
Fire-19.0
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2012 04 26, 18:16)
Jei turesit upo, gal galit mano pasakyti ax.gif  biggrin.gif

Sun in:  8°16' Scorpio
Moon in:  28°08' Pisces
AS in:  21°12' Scorpio
MC in:  16°15' Virgo

Water-52.8
Air-7.6
Earth-20.7
Fire-19.0

Turetumet buti Clear Spring greiciausiai pagal viska g.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Matau, kad temelėje verda gyvenimas. Džiugu. drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 04 25, 15:07)
ačiū abiem su Shana  4u.gif

BFAS dabar atrodo, kad tapo Jeunique  g.gif  o gal žinot kiek mždg kainuoja? Jei kokie 20 $ tai dar galima būtų pabandyt  rolleyes.gif  o gal keliom kooperuotis ir į LT parsisiųst?

Kompanija tikrai egzistuoja. Dabartinis jos pavadinimas Beauty by Jeunique smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieszka.v: 30 balandžio 2012 - 12:45