Bytte, o idomu, kiek suprantu tu Osinkos tema neblogai issinagrinejai - ar tikrai susidaro vaizdas, kad sutampa? Na pagal tas zvaigzdes/horoskopus? Nes as i taip kazkaip daugiau kaip i atrakcija su sypsena ziuredavau
Gal ir man padėtumėt?.. Astrologija man išvis žalias miškas O taaaaip įdomu dabar, kokį man tipą rodytų
Fire 14.1
Water 43.6
Air 4.1
Earth 38.2
Sun 3°39' Scorpio
Moon 6°09' Capricorn
Venus 20°52' Scorpio
MC 14°31' Capricorn
Ascendant 10°11' Taurus
Iššifruokit, prašau
Fire 14.1
Water 43.6
Air 4.1
Earth 38.2
Sun 3°39' Scorpio
Moon 6°09' Capricorn
Venus 20°52' Scorpio
MC 14°31' Capricorn
Ascendant 10°11' Taurus
Iššifruokit, prašau
QUOTE(bytte @ 2012 04 24, 08:46)
Būtent.. deep winter/autumn aš apskritai akivaizdžiai niekaip
AS 6°14' Libra
Venus 9°51' Leo
Moon 5°37' Virgo
Sun 15°16' Cancer
hm... oras. vasara, bet kokia vistik tada?
del laiko ir as pastebejau, kad gana smarkiai keicia, o kartais minimaliai esmes nepakeicia, savojo as net taip idealiai ir nezinau
Gal galit kaip jus tai padarot?As susivedziau savo duomenis.Tai man ismete ta rata su daug liniju Ka ten is jo reikia iziureti?Gal ka nors dar kur nors reikia suvesti
QUOTE(Babi* @ 2012 04 24, 17:17)
Kur jūs randat surašytus water, air, fire, earth?
grynai ismeta tokias diagramas kaip rode, analogiskas tik su kitas procentais
water- 56
Earth-34,4
air-9,7
iseina tipas winter, o potypis nzn
Earth-34,4
air-9,7
iseina tipas winter, o potypis nzn
Nu pazaidziau ir as, tai man gavos apie 60 proc. salto ir likusieji silto tipo. Tai iseitu kad galiu keliaut tik i soft summer.
http://www.astrotheme.com/elements.php kai suvedat viska next, tada dar next ir tada parodo ta pyraga su elementais.
Papildyta:
Kas idomiausia, sitoj paletej soft summer spalvos visai ne bliednos.
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 04 24, 10:20)
Gal ir man padėtumėt?.. Astrologija man išvis žalias miškas O taaaaip įdomu dabar, kokį man tipą rodytų
Fire 14.1 siltas
Water 43.6 saltas
Air 4.1 saltas
Earth 38.2 siltas
47,7 proc saltas tipas, 52,3 proc siltas, reiskias turetumet buti siltas tipas, pavasaris arba ruduo. Bet didziausias procentas yra water, o water atitinka ziema... ... ... Bet ir rudens nemazas procentas 38.2 Rinkites - ruduo arba ziema.
Fire 14.1 siltas
Water 43.6 saltas
Air 4.1 saltas
Earth 38.2 siltas
47,7 proc saltas tipas, 52,3 proc siltas, reiskias turetumet buti siltas tipas, pavasaris arba ruduo. Bet didziausias procentas yra water, o water atitinka ziema... ... ... Bet ir rudens nemazas procentas 38.2 Rinkites - ruduo arba ziema.
QUOTE(aina1979 @ 2012 04 24, 17:20)
Gal galit kaip jus tai padarot?As susivedziau savo duomenis.Tai man ismete ta rata su daug liniju Ka ten is jo reikia iziureti?Gal ka nors dar kur nors reikia suvesti
QUOTE(Babi* @ 2012 04 24, 18:17)
Kur jūs randat surašytus water, air, fire, earth?
http://www.astrotheme.com/elements.php kai suvedat viska next, tada dar next ir tada parodo ta pyraga su elementais.
Papildyta:
Kas idomiausia, sitoj paletej soft summer spalvos visai ne bliednos.
QUOTE(Shana @ 2012 04 24, 09:55)
Bytte, o idomu, kiek suprantu tu Osinkos tema neblogai issinagrinejai - ar tikrai susidaro vaizdas, kad sutampa? Na pagal tas zvaigzdes/horoskopus? Nes as i taip kazkaip daugiau kaip i atrakcija su sypsena ziuredavau
Nelabai aš ten išsinagrinėjus, dažniausiai temų neseku, skaitinėju padrikai. Tai prieš tai, kai ėmė tik stichijas - nelabai atitinka, tada įtraukė ir planetas, bei tą AS. Be to įtariu, kad tempe į vieną ar kitą pusę pagal išvaizdą. Mano nuomone astrologija visai be pagrindo, remiasi empyrika, kuri realiai niekaip negali atsiriboti nuo stereotipinio mąstymo . Tai čia va ir įdomu kiek atitinka . Galim tiesiog pasižaist.
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 04 24, 10:20)
Iššifruokit, prašau
Iššifruokit, prašau
Water 43.6
Earth 38.2
Fire 14.1
Air 4.1
Pagal šitą esat 47,7 šalto, tai vadinasi esat šiltas tipas, bet toks ne ryškai išreikštas, ant ribos. Dominuoja žiema, vadinasi esate kontrastingas tipas, juolab, kad oro visai mažai. Kadangi sekanti žemė, tai šiluma žemiška... gautusi kad ruduo su žiemos įtaka
AC 10°11' Taurus
Moon 6°09' Capricorn
Venus 20°52' Scorpio
Sun 3°39' Scorpio
Pagal šitą jūsų išorės namas randasi Tauro ženkle, tai yra žemės stichijoje (vėl peršasi ruduo ), o jūsų moteriškoji energija - vėžio ženkle, vandens stichijoje, t.y. žiema. Vyriškoji jūsų pusė (čia matyt mums moterims turėtų būt nė prie ko...) - ugningojo skorpiono įtakoje, tai kaip ir pavasaris. Be to dar ir moteriškas seksualumas ugninio skorpiono ženkle. Kiek suprantu (o suprantu ne ką ) jūs turėtumėte būt deep autumn, o kontrasto didinimas pabrėžia jūsų moteriškumą, ryškumo didinimas - seksualumą. Jai pagal kažką (neišsiaiškinau tik pagal ką) venera pas jus stipresnė nei mėnulis, tada jūs gautumėtės Warm autumn
Labai įdomu ar atitinka
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 24, 10:29)
Būtent.. deep winter/autumn aš apskritai akivaizdžiai niekaip
AS 6°14' Libra
Venus 9°51' Leo
Moon 5°37' Virgo
Sun 15°16' Cancer
del laiko ir as pastebejau, kad gana smarkiai keicia, o kartais minimaliai esmes nepakeicia, savojo as net taip idealiai ir nezinau
AS 6°14' Libra
Venus 9°51' Leo
Moon 5°37' Virgo
Sun 15°16' Cancer
Aha kaip ir gaunasi bent jau žmonės jus priima kaip vasara (na kaip orinę mergaitę ... kadangi jūsų viduje dominuoja žemė... nenervina?)
Jūsų seksualioji moteriškoji pusė ugnies ženkle, o moteriškoji energija - žemės... kaip ir nuoroda migruot į Warm tipą, keičiant savo išvaizdą.
jei žiūrėt pagal tą ratą, kur popelka įdėjo, ir spinduliukus brėžt... tai centras gaunasi pagal tą : earth 36.7 air 14.2 water 34.5 fire 14.7 , kažkur ties Warm spring prie viduriuko ... ar kreivai pasibraižiau?
Kaip mano kaip pradedančios astrologės sapaliojimai? turi pagrindo ?
QUOTE(aina1979 @ 2012 04 24, 17:20)
Ant to rato ženkliuko užėjus viršutinėje eilutėje rodo ką tas ženkliukas simbolizuoja dešiniajame kampe, o kairiajame kuriame ženkle randasi. Paspaudus kampine rodyklyte dar ir plačiau išskleidžia su paaiškinimais. Mėnuliukas tiesiog atrodo kaip mėnuliukas, saulė rutulys su tašku per viduri, Venera - moteriškas ženklas, o AC - taip ir žymimas juodom raidėm.
čia tik laipsnius ir namus be rato išmeta, tik veneros čia nėra
kur stichijas rodo nuorodą popelka jau įdėjo
Papildyta:
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 04 24, 22:40)
Jau tikrai kad žiema . Šiaip jai tik pagal tą, tai deep. Įdomu kur AS, mėnulis ir venera randasi ...
fire - 43,7 %
earth - 24%
air - 20%
water - 12,3%
šiltas 67,7
šaltas 32,3
Ascendant 15°01' Gemini oras šaltas
Sun 9°37' Leo, ugnis šiltas
Moon 12°34' Leo ,ugnis šiltas
Venus 10°40' Virgo žemė šiltas
Realybėj aš softas ir greičiausiai vasara stichijos rodo šilumą link karščio, pavasario ??? , AS rodo šaltį (vasariškumą???)... (likę - keliarodis link šiltumo). Nei sutinku, nei nesutinku, realybėj link šaltumo labiau esu, o horoskopas rodo labiau karštį?
earth - 24%
air - 20%
water - 12,3%
šiltas 67,7
šaltas 32,3
Realybėj aš softas ir greičiausiai vasara stichijos rodo šilumą link karščio, pavasario ??? , AS rodo šaltį (vasariškumą???)... (likę - keliarodis link šiltumo). Nei sutinku, nei nesutinku, realybėj link šaltumo labiau esu, o horoskopas rodo labiau karštį?
QUOTE(bytte @ 2012 04 25, 09:13)
Water 43.6
Earth 38.2
Fire 14.1
Air 4.1
Pagal šitą esat 47,7 šalto, tai vadinasi esat šiltas tipas, bet toks ne ryškai išreikštas, ant ribos. Dominuoja žiema, vadinasi esate kontrastingas tipas, juolab, kad oro visai mažai. Kadangi sekanti žemė, tai šiluma žemiška... gautusi kad ruduo su žiemos įtaka
AC 10°11' Taurus
Moon 6°09' Capricorn
Venus 20°52' Scorpio
Sun 3°39' Scorpio
Pagal šitą jūsų išorės namas randasi Tauro ženkle, tai yra žemės stichijoje (vėl peršasi ruduo ), o jūsų moteriškoji energija - vėžio ženkle, vandens stichijoje, t.y. žiema. Vyriškoji jūsų pusė (čia matyt mums moterims turėtų būt nė prie ko...) - ugningojo skorpiono įtakoje, tai kaip ir pavasaris. Be to dar ir moteriškas seksualumas ugninio skorpiono ženkle. Kiek suprantu (o suprantu ne ką ) jūs turėtumėte būt deep autumn, o kontrasto didinimas pabrėžia jūsų moteriškumą, ryškumo didinimas - seksualumą. Jai pagal kažką (neišsiaiškinau tik pagal ką) venera pas jus stipresnė nei mėnulis, tada jūs gautumėtės Warm autumn
Labai įdomu ar atitinka
Earth 38.2
Fire 14.1
Air 4.1
AC 10°11' Taurus
Moon 6°09' Capricorn
Venus 20°52' Scorpio
Sun 3°39' Scorpio
Labai įdomu ar atitinka
Mano tipas vis dar neaiškus, bet pasvarstymams tai labai įdomu. Astrologija sufleruoja rudenį, bet ruduo tikriausiai vienintelis akivaizdžiai turėtų būti atmetamas. Kai buvau įdėjusi savo foto, pagrinde svarstėm apie vasarą arba žiemą. Nors kažkam ir pavasariu šiek tiek dvelkė... Bet ruduo. Nu ar būna baltaodžių šviesiaplaukių rudenų
Va kas tikrai tinka- kad esu ant ribos. Nei akivaizdžiai šilta, nei akivaizdžiai šalta.
Tai gal... žiema su rudens įtaka? Niekad nebūtų šovę galvon net svarstyt, man jos tokios tamsios atrodydavo...
QUOTE(zmonaite @ 2012 04 25, 11:58)
fire - 43,7 %
earth - 24%
air - 20%
water - 12,3%
šiltas 67,7
šaltas 32,3
earth - 24%
air - 20%
water - 12,3%
šiltas 67,7
šaltas 32,3
manau pagal horoskopą softas atmetamas . Jai tas AS kaip pagrindas, tada light summer, arba vasara su pavasario įtaka. O gal pavasaris su vasaros įtaka. O gal pas jus venera svarbesnė už mėnulį, tada softas, bet ryškus . Bet tada neaišku, kad išvis tos stichijos
Papildyta:
Osinkoje atskira tema atsirado susieta spalvinio tipo su astrologiją, juokais paseksiu, gal dar kas paaiškės .
Nes kai mama patikslino mano gimimo laiką... gavausi ir ašai pagal AS - ruduo, ir venera su mėnuliu žemėje dar ... na rudenį man irgi tikrai galim išbraukt