dabar galeciau teigti, kad mano spavinio tipo dvynuke megan fox. daug kur raso kad ji clear winter. p.s. mano akys grynai melynos,vos su pilksvu atspalviu.
apsiplove plauku dazai, buvo darkest brown, daba-dark/middle brown-tinka:)
Aš va bandau spalvinį tipą pagal gimimo datą išsiaiškint . Horoskopais šiaip netikiu, bet vardan juoko... nes osinkoje kiek bandė lyg ir sutampa joms ten viskas. Pagal stichijas gaunasi kad oras - vasara ( išvaizdos lengvumas, vėsumas, bo oras gi žydras)... ugnis - pavasaris (ryškumas ir šiltumas kitaip), žemė - aišku ruduo (žemiškų spalvų paletė), vanduo - žiema (arba šaltumas, aiškumas).
Pas mane gaunasi:
Pagal šitą "nesamonę" išeina, kad esu true summer, visa mano pusė orinė (dar ir saulė bei kažkoks AS svarstyklių ženkle, irgi oriniai vadinasi), įdomu, kad žiemos įtaka nedidelė, net ugnies kiek daugiau, nei ledo (vandens)... visko gali būt kad kažkokios spalvos iš vasaros su pavasario įtaka paletės man tinkamos, o va žiemos įtaka kaip ir mažesnė, nei pavasario pas mane. Tikrai veik įtikėjau...
ėmiau iš čia
Pas mane gaunasi:
Pagal šitą "nesamonę" išeina, kad esu true summer, visa mano pusė orinė (dar ir saulė bei kažkoks AS svarstyklių ženkle, irgi oriniai vadinasi), įdomu, kad žiemos įtaka nedidelė, net ugnies kiek daugiau, nei ledo (vandens)... visko gali būt kad kažkokios spalvos iš vasaros su pavasario įtaka paletės man tinkamos, o va žiemos įtaka kaip ir mažesnė, nei pavasario pas mane. Tikrai veik įtikėjau...
ėmiau iš čia
pasirodo ne tą pažiūrėjau... kažkodėl atidarė kitą paveikslėlį. Manojo neina parodyt, procentais gaunasi:
Oras - 44,4%
Žemė - 21,9%
Vanduo - 20,6%
Ugnis - 13,1%
venera randasi mergelėje (t.y. žemėje), mėnulis - taure (vėl žemė ), AS - svarstyklėse (oras)
pagal šitą esu vistiek vasara, bet su rudens įtaką , ir su nežymiai mažesne žiemos įtaka... pavasario įtaka mažiausia. Gaunasi 65% šaltas tipas, ir 33,7% - šiltas.
Tai gaunasi true vasara ant ribos su soft arba visai soft
Shana pagal šituos horoskopus tavo Marcia pavasaris... ir clear arba kitur bright
Oras - 44,4%
Žemė - 21,9%
Vanduo - 20,6%
Ugnis - 13,1%
venera randasi mergelėje (t.y. žemėje), mėnulis - taure (vėl žemė ), AS - svarstyklėse (oras)
pagal šitą esu vistiek vasara, bet su rudens įtaką , ir su nežymiai mažesne žiemos įtaka... pavasario įtaka mažiausia. Gaunasi 65% šaltas tipas, ir 33,7% - šiltas.
Tai gaunasi true vasara ant ribos su soft arba visai soft
Shana pagal šituos horoskopus tavo Marcia pavasaris... ir clear arba kitur bright
QUOTE(bytte @ 2012 04 23, 09:28)
O Osinkoj mergos ir sake, kad ji pavasaris, ikelta kazkur ten foto tamsiais plaukais.
Eisiu ir as paziureti
QUOTE(Shana @ 2012 04 23, 13:01)
nerodo nieko...
o sąsają kažkokia besidominti astrologė pateikė osinkoje. Kaip minėjau oras (oro ženklai ir stichijos) - vasara; vanduo - žiema ir t.t.
Skaičiuoja ar šilto ar šalto daugiau (sudedėjus orą su vandeniu gaunam šaltą, o žemę su ugnim - šiltą). Taip gaunasi šiltas arba šaltas tipas.
Paskui dar žiūri kur yra (čia dukros... ne mano):
AS in: 28°50' Scorpio
Sun in: 3°33' Virgo
Moon in: 23°16' Aries
Venus in: 4°19' Virgo
...gaunasi tas AS - kaip tave žmonės mato, t.y. išorė (radau paaiškinimą: " tai zodiako ženklas, kuris dažnai labai stipriai įtakoja žmogaus išvaizdą, jis parodo, kokiu žmogų mato jo sutikti žmonės, koks žmogaus temperamentas, elgesio bruožai, jo nuosavas AŠ"). Todėl labai svarbu kur jis randasi. Šiuo atveju skorpiono ženkle, vadinasi ugnies stichijoje (nu taip supratau). Todėl mano dukriukas gaunasi pavasaris, nors pagal keturias stichijas daugiausiai yra žemės (aš visada joje stiprų rudenėlį matau... tai jos viduje kaip suprantu)... kodėl ima tas kitas planetas neįsikirtau dar... bet pas dukra venera ir saulė tam pačiam mergelės (žemė) ženkle, o mėnulis ... avino ženkle. Tai gaunasi vėl ugnies stichija.
Nu žodžiu... beaiškindama pati susipainiojau
pas dukrą 54,4% šilto, vadinasi ji šiltas tipas, bet ne itin ryškiai išreikštas... gan neutralus ...vadinasi kažkur turi ribotis su vasara arba žiema...
paskui pagal stichijas pasiskirsto: žemė - 38%; vanduo - 23,9 % (gaunasi žiemos ne mažai ); oras - 21,7%... ir paskutinėje vietoje ugnis - 16,4
žiemos daugiau nei vasaros, vadinasi turėtų ribotis su žiema... gaunasi bright spring tipo ... nu arba true, nes žemė labiausiai išreikšta
žodžiu vat tokia nesamonė
Fire 41.4
Water 33.5
Air 14.4
Earth 10.7
Sun in: 6°13' Aries
AS in: 19°26' Leo
Moon in: 27°41' Pisces
MC in: 1°49' Taurus
Venus 28°03' Aquarius
Pavasaris su didele ziemos itaka - Clear spring. Kaip ir tiktu
Water 33.5
Air 14.4
Earth 10.7
Sun in: 6°13' Aries
AS in: 19°26' Leo
Moon in: 27°41' Pisces
MC in: 1°49' Taurus
Venus 28°03' Aquarius
Pavasaris su didele ziemos itaka - Clear spring. Kaip ir tiktu
QUOTE(Shana @ 2012 04 23, 14:53)
atitinka
o va reiškia ne veltui neįsikertu į dukters spalvinį tipą
bytte,
earth 36.7
air 14.2
water 34.5
fire 14.7
gali pakomentuoti?
cia ziemos ir rudens daugiausia, tai...?
earth 36.7
air 14.2
water 34.5
fire 14.7
gali pakomentuoti?
QUOTE(Diana24 @ 2012 04 23, 16:25)
Dazniausia priskiriama kontrastingai soft vasarai
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 23, 18:07)
bytte,
earth 36.7
air 14.2
water 34.5
fire 14.7
gali pakomentuoti?
earth 36.7
air 14.2
water 34.5
fire 14.7
gali pakomentuoti?
Čia matosi 51,4 šilto, gaunasi šiltas tipas... toliau reikia žiūrėt į AS, venerą ir mėnulį kaip ir būtinai. AS kaip supratau yra išvaizdos namas, ir iš esmės jis ir apsprendžia kas esi, kažkaip taip supratau... nes kažkaip ta "astrologė iš osinkos" labai neaiškina, tik "buria" ... tai kai burt pradėjo žvaigždėm, kažką susipaišiau maždaug taip. Nes pradžioj tai visai man nesamonė gavosi jai tik pagal horoskopą (tada visi vėžiai gaunasi žiemos, o skorpionai pavasariai). Jai tik pagal stichijas, tada gautumeisi ruduo su žiemos įtaka, t.y. deep autumn, kas nerealu su žydrom akim.
aš ėmiau iš čia, tik va net minutės duodą visai kitą rezultatą... pasirodo dukrai ne tokį suvedžiau laiką, viskas liko taip pat, tik mėnulis atsirado vėžio ženkle - žiema , gaunasi kad ji bright spring nors kažkaip ten dar nusprendžia pagal kažką, kad viena ar kita planeta gaunasi stipresnė (mėnulis ar venera tarkim), bet man čia žalias miškas...
Turiu įtarimą, kad mano dukros toks vidinis ruduo tems ją prie plaukų dažymo ryžai ... o didelė žiemos įtaka lems, jog didesnis kontrastas išryškins jos moteriškumą (mėnulis, moteriškoji pusė, randasi žiemos stichijos ženkle) Kadangi astrologija paremta empirika, tai žiūrėsim ar pasitvirtins