QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 04, 09:37)
cia gal silta?
bet as i nagu lako spalva tiek demesio nekreipiu
bent viena viena, kurioje galima rinktis ka nori per daug saves nesudarkant
Sutinku
Bet as kai tokias nestandartines renkuosi, tai noriu ir kazkoki drabuzi ar skarele prie jo tureti derinimui, man kazkaip reikia kad susisauktu, va koks raudonas ar taupe tai prie bele ko tinka. Nors pavyzdziui nude labai turiu ziuret kad prie mano ranku atspalvio tiktu. Buna rankos atrodo murzinos, arba raudonos, is taupe irgi ne visi tonai tinka pastebejau.
QUOTE(bytte @ 2012 04 04, 10:53)
Aš matau savo monitoriuje soft autumn teal arba kitaip galim pavadint žydra
... kur nagai nupaveiksluoti... o kai kur matau tiesiog teal, kur jau soft summer tinka, o pirmoje visai tokę iš cool summer ar net žiemos...
buurbuuli visko gali būt, kad jūs šiltas tipas, nes šiaip jokiai vasarai netinka raudonas auksas, tai tiesiog pats šilčiausias metalas, tinkantis idealiai warm tipams, kitiems šiltiems tipams sau sau, priklausomai nuo akutės ar derinio. Bet niekaip netinka nei vasaroms, nei žiemoms
Tai va man irgi kazkas kaip ir link teal zydros, tik galvoju ar neturetu softams ji buti labiau pablukinta
nes tada noresiu ir tokiu rubu ieskotis, o ar nebus per ryskus, kaip tas megstinis ten salia padetas.
O del aukso, tai pas mane irgi klasikinio raudono vestuvinis. Kazkaip niekad nesusimasciau ar tinka, kazkaip man tiks jausmas kad vienodai ir baltas ir raudonas ziedas tinka. Nors jeigu butu ant manes drabuzis imituojantis metalo blizgesi, su metalo blizgesio siulais kai buna, tai vienareiksmiskai tik sidabras.
Cia va gerai pavaizduota kokiu atspalviu auksas buna
Tai vat as dabar galvoju ar mano ziedas reddish, ar copper red
Siaip kai i ji ziuriu tai atrodo kaip reddish, bet logiskai turetu buti copper red, nes juk sitas ir vadinamas tuo raudonuoju (roziniu) auksu.
Butu idomu kada pasimatuoti koki zieda kaip whitish, ar yellowish