Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 29, 22:58)
bytte, man dabar vis paranoja su tuo auksu  doh.gif
cia mano rankos irgi kaip nusalusios ar viskas normalu/pakenciama/grazu?  doh.gif
user posted image

tai su baltu metalu palyginimui nusipaveiksluokit, ir šale sudėkit. Gal jos ir taip pašalusios ar sušalusios. Maniškės linkusios raudonuot visada, o auksinis žiedas tai labai paryškina. Pastebėjau tik foto su auksiniu ant vienos... ir su sidabriniu ant kitos rankos fotografijoje. Po to ir pradėjau visą laiką matyti. Čia labiau psichologinis dalykas... vestuvinis žiedas yra simbolika, ir jo dėvėjimas manau svarbus tiek kiek ši simbolika svarbi asmeniui. Kai man nesvarbi, tai ir kliuvo tos šaltos rankos, nes matyt to žiedo prasmė man buvo visgi tik estetinė 4u.gif . O jūs nekvaršinkit geriau sau galvos, jai žiedas svarbus, ir toks tradicinis suvokiamas kaip tikras vestuvinis (kaip supratau ne dėl grožio tokius pasirinkot mirksiukas.gif )... juolab iš esmės nieks ir nemato tokių dalykų gyvenime, mato vestuvinį žiedą ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2012 03 29, 16:09)
Kaip manote, koks šitos damutės tipas?  smile.gif

Mano odos ir plaukų spalva praktiškai tokia pati (ypač kaip pirmoje foto), akys irgi šviesios, tik ne žydros, o žalios. Gal ką prisitaikyčiau. Anksčiau šitoje temutėje merginos buvo nusprendę, kad esu vasara, bet kokia, taip ir ir neaišku  ax.gif

Man Valentaite soft summer, ir tokia labai labai soft. Jai švelnios softinės spalvos prideda rafinuotumo, o su ryškiom manau atrodytų eilinė... pilka pelytė. Tik aš nesu mačius, kad ji tokią klaidą darytų. Būtų įdomu sulygint g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal padėtumėte, nesusigaudau, kokiam tipui priklausau ax.gif Mano oda labai šviesi, rodos šalto atspalvio (nors sau 100 kartų gražiau atrodau įdegusi). Akys žaliai rudos, sodrios chaki spalvos, o plaukai - šviesiai rudi su daug raudono pigmento. Jei ne oda, sakyčiau, ruduo, bet man mano veidas šaltas atrodo. Pastebėjau, kad labiausiai tinka pastelinės (tiek šiltos, tiek šaltos spalvos), šilta balta, taip pat juoda, o netinka ryškios šaltos - rožinė, žydra ir pan. Noriu šviesinti plaukus, ir nežinau, kokią spalvą pasirinkt. Iš patirties labiausiai netiko, kai šviesinant sruogelėm kirpėjai nepavyko normaliai nušviesinti, ir spalva gavosi tokia šlykščiai geltona, išryškėjo visokie veido raudonumai, ir apskritai vaizdas buvo baisus. Tikiuosi, patarsite ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 08:39)
Man Valentaite soft summer, ir tokia labai labai soft. Jai švelnios softinės spalvos prideda rafinuotumo, o su ryškiom manau atrodytų eilinė... pilka pelytė. Tik aš nesu mačius, kad ji tokią klaidą darytų. Būtų įdomu sulygint  g.gif

Buvo buvo ir jai pasitaikę nekaip apsirengti, pvz:
user posted image

Žodžiu, įkelsiu porą savo nuotraukų trumpam blush2.gif Tik abejose apšvietimas nevykęs - pirmoje per tamsiai gavosi plaukai, šiaip jie tokie, kaip antroje.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 08:39)
Gal jos ir taip pašalusios ar sušalusios.

Gerai.. paveiksluosiuosi.. biggrin.gif
Mano buvo pirktas ne tik dėl simbolio, ir dėl grožio (raudonas, tradicinis auksas man gražiau už geltoną, o baltas auksas.. žinau profesionalų žinias, koks jis `prastas` ne tik išvaizda), klasikiniai man taip pat patsy gražiausi, tik aš norėjau storesnio, o vyras griežtai atsisakė storesnio dėl nepatogumo darbe. Taigi man čia gražu tongue.gif
user posted image
Na? blush2.gif bytte geriau mato, man tai dar tie tos spalvos nelabai.. biggrin.gif

QUOTE(Ilka* @ 2012 03 30, 10:28)
Žodžiu, įkelsiu porą savo nuotraukų trumpam blush2.gif Tik abejose apšvietimas nevykęs - pirmoje per tamsiai gavosi plaukai, šiaip jie tokie, kaip antroje.

man soft vasara smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 30 kovo 2012 - 12:47
Norėčiau nuomonių: kokiam tipui priskirtumėte Kauno burgundiškojo choro generolę Danguolę Beinarytę?
user posted image
Man atrodo, kad ji kažkurio rudens tipo atstovė, o kaip kitoms atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemist @ 2012 03 30, 10:22)
Sveikos, gal padėtumėte, nesusigaudau, kokiam tipui priklausau ax.gif Mano oda labai šviesi, rodos šalto atspalvio (nors sau 100 kartų gražiau atrodau įdegusi). Akys žaliai rudos, sodrios chaki spalvos, o plaukai - šviesiai rudi su daug raudono pigmento. Jei ne oda, sakyčiau, ruduo, bet man mano veidas šaltas atrodo. Pastebėjau, kad labiausiai tinka pastelinės (tiek šiltos, tiek šaltos spalvos), šilta balta, taip pat juoda, o netinka ryškios šaltos - rožinė, žydra ir pan. Noriu šviesinti plaukus, ir nežinau, kokią spalvą pasirinkt. Iš patirties labiausiai netiko, kai šviesinant sruogelėm kirpėjai nepavyko normaliai nušviesinti, ir spalva gavosi tokia šlykščiai geltona, išryškėjo visokie veido raudonumai, ir apskritai vaizdas buvo baisus. Tikiuosi, patarsite ką smile.gif

Pagal akių spalvos aprašymą, kaip ir niekur kitur, tik į rudenį... o jei dar plaukai su dideliu kiekiu raudono pigmento...
Jei oda tikrai šaltoka, tada soft autumn gaunasi. Be to šviesiai rusvų plaukų rudenėliai irgi į soft kategoriją papuola.

buurbuuli IMHO auksas geriau nei sidabras g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 14:57)
Pagal akių spalvos aprašymą, kaip ir niekur kitur, tik į rudenį... o jei dar plaukai su dideliu kiekiu raudono pigmento...
Jei oda tikrai šaltoka, tada soft autumn gaunasi. Be to šviesiai rusvų plaukų rudenėliai irgi į soft kategoriją papuola.

Ačiū, pati pusę dienos skaitinėjau, ir padariau tą pačią išvadą thumbup.gif Tai taip išeina, kad turėčiau plaukus dažyti šilta geltona spalva ar gali tikti ir pilkšvai šviesūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 03 30, 11:28)

Va, pasakykit savo nuomones, kaip jums Asta su sita raudona? ax.gif As kaip tik nesenai domejausi ar tinka soft summer raudona. Suprantu kad burgundiska butu geriau, bet g.gif

Prisimenu tarybiniais laikais vyravo nuomone kad rozine - blondinems, raudona - satenems, o violetine ir bordo - tamsiaplaukems biggrin.gif

QUOTE(Alchemist @ 2012 03 30, 15:36)
Ačiū, pati pusę dienos skaitinėjau, ir padariau tą pačią išvadą thumbup.gif Tai taip išeina, kad turėčiau plaukus dažyti šilta geltona spalva ar gali tikti ir pilkšvai šviesūs g.gif

Cia priklauso nuo jusu kontrastingumo, 4u.gif jeigu jums tinka kontrastas tai nei silto nei salto atspalvio sviesus plaukai gali nesiziuret. Siaip rudens (soft autumn) sviesus yra silto atspalvio, bet tas siltumas kitoks negu pavasariniu man atrodo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 30 kovo 2012 - 15:07
QUOTE(Ruciake @ 2012 03 30, 14:54)
Norėčiau nuomonių: kokiam tipui priskirtumėte Kauno burgundiškojo choro generolę Danguolę Beinarytę?

man irgi panasu i rudeni drinks_cheers.gif
Beje man visai tinka tokia spalva kaip jos karoliai, blush2.gif toks tamsus persikas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 30 kovo 2012 - 15:19
QUOTE(popelka @ 2012 03 30, 16:02)
Cia priklauso nuo jusu kontrastingumo, 4u.gif  jeigu jums tinka kontrastas tai nei silto nei salto atspalvio sviesus plaukai gali nesiziuret. Siaip rudens (soft autumn) sviesus yra silto atspalvio, bet tas siltumas kitoks negu pavasariniu man atrodo. g.gif

Nelabai supratau, kuria prasme tinka kontrastas? Prie mano šviesios odos, manau, labai netiktų tamsūs plaukai, o šviesinti sruogom tinka, tik šį kartą noriu šviesinti visus plaukus. Viešai nenoriu dėti nuotraukos, galėčiau atsiųsti, jei sutiktumėte patarti.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 30, 13:57)
buurbuuli IMHO auksas geriau nei sidabras  g.gif

nu ot tai doh.gif dar pasiškės, kad aš koks kitas tipas nejaugi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciake @ 2012 03 30, 14:54)

drinks_cheers.gif Man ji irgi kažkuris rudenėlis.

QUOTE(Alchemist @ 2012 03 30, 15:36)

Mano nuomone, tai jei plaukus nusidažysit šalta spalva, jau lyg ir ne rudenėlis būsit, o gal soft summer (nes šitas tipas turi du šaltus ir vieną šiltą požymį, tuo tarpu soft autumn-du šiltus ir vieną šaltą) ax.gif
Atsakyti