QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 29, 22:58)
bytte, man dabar vis paranoja su tuo auksu
cia mano rankos irgi kaip nusalusios ar viskas normalu/pakenciama/grazu?
cia mano rankos irgi kaip nusalusios ar viskas normalu/pakenciama/grazu?
tai su baltu metalu palyginimui nusipaveiksluokit, ir šale sudėkit. Gal jos ir taip pašalusios ar sušalusios. Maniškės linkusios raudonuot visada, o auksinis žiedas tai labai paryškina. Pastebėjau tik foto su auksiniu ant vienos... ir su sidabriniu ant kitos rankos fotografijoje. Po to ir pradėjau visą laiką matyti. Čia labiau psichologinis dalykas... vestuvinis žiedas yra simbolika, ir jo dėvėjimas manau svarbus tiek kiek ši simbolika svarbi asmeniui. Kai man nesvarbi, tai ir kliuvo tos šaltos rankos, nes matyt to žiedo prasmė man buvo visgi tik estetinė . O jūs nekvaršinkit geriau sau galvos, jai žiedas svarbus, ir toks tradicinis suvokiamas kaip tikras vestuvinis (kaip supratau ne dėl grožio tokius pasirinkot )... juolab iš esmės nieks ir nemato tokių dalykų gyvenime, mato vestuvinį žiedą ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2012 03 29, 16:09)
Kaip manote, koks šitos damutės tipas?
Mano odos ir plaukų spalva praktiškai tokia pati (ypač kaip pirmoje foto), akys irgi šviesios, tik ne žydros, o žalios. Gal ką prisitaikyčiau. Anksčiau šitoje temutėje merginos buvo nusprendę, kad esu vasara, bet kokia, taip ir ir neaišku
Mano odos ir plaukų spalva praktiškai tokia pati (ypač kaip pirmoje foto), akys irgi šviesios, tik ne žydros, o žalios. Gal ką prisitaikyčiau. Anksčiau šitoje temutėje merginos buvo nusprendę, kad esu vasara, bet kokia, taip ir ir neaišku
Man Valentaite soft summer, ir tokia labai labai soft. Jai švelnios softinės spalvos prideda rafinuotumo, o su ryškiom manau atrodytų eilinė... pilka pelytė. Tik aš nesu mačius, kad ji tokią klaidą darytų. Būtų įdomu sulygint