Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(taram-param @ 2012 03 29, 12:30)
biggrin.gif Kirpeja ne mano. Nesakė jinai, kad mano natūrali spalva yra dark brown, tiesiog sakė, kad kai kurie dark brown atspalviai tiktų. Visose nuotraukose spalva natūrali. Tai dabar žinok žmogau tinka man mano natūralūs plaukai ar "nekaip atrodo" biggrin.gif

Tai kaip suprantu jūs už tai, kad aš visdėlto Soft Summer tipo o ne Cool Summer?

taip, bet ar kirpėja TIKRAI mato, kad ta spalva tiks.. nežinau, man jos nėra rodiklis 4u.gif nes tiesą sakant, labai mažai yra kirpėjų, kurios turi tą vaizduotę ir akį, supratimą.. tai nežinau, nežinau.. gal ir aš neturiu to, bet su tamsiais plaukais jūs man schmoll.gif aš už soft tik. į cool man nepanašu.
Atsakyti
Ačiū merginos, turėsiu apie ką pagalvot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 03 29, 13:39)
Ačiū merginos, turėsiu apie ką pagalvot 4u.gif

Nežinau kur mergaitės matė soft... aš matau tik cool, ir jokių net į kitą pusę g.gif .
Žinau aš tą spalvytę (ima žilti plaukai tai dairaus kokių yra), jin tikrai pakankamai tamsi blush2.gif . Viena "daug žinanti" pardavėja aiškino man kad mano plaukai tokio tamsumo, bet aš žinau kad tamsesni. Dark braun gaunasi beveik juodi, o ilgiau dažant visai nujuodėja, ir dar kartais blunka negražiai ryžai... nedažykit. Geriau iš kokios šokoldo serijos imkit.
IMHO auksas jūsų nepuošia 4u.gif

buurbuuli aš nežinau kas gaunasi kai maišomi plaukų dažai... iš mano eksperimentų, kartais pakanka įpilt vandens ir nusidažo plaukai visai kita spalva, tarim dark broun gavosi mėlsvai pilkai. Mano kirpėja visada ten kažką maišo, maišo... ir gauna spalvą kokios aš prašiau, pavyzdžiui išsirenki va tokią, tik tamsesnę, ar tokią, tik pilkesnę... ir padaro. Bet nemanau, kad ten kaip guašą sumaišai ir gauni ko nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 14:19)
buurbuuli aš nežinau kas gaunasi kai maišomi plaukų dažai... iš mano eksperimentų, kartais pakanka įpilt vandens ir nusidažo plaukai visai kita spalva, tarim dark broun gavosi mėlsvai pilkai. Mano kirpėja visada ten kažką maišo, maišo... ir gauna spalvą kokios aš prašiau, pavyzdžiui išsirenki va tokią, tik tamsesnę, ar tokią, tik pilkesnę... ir padaro. Bet nemanau, kad ten kaip guašą sumaišai ir gauni ko nori  g.gif

Nu maniškė lygiai taip pat maišo, jeigu kažkokios noriu, o ji neturi tos, tai sumaišo ten kitokias ir vistiek gauna tokią, kokios aš noriu g.gif
o dabar aš rinkausi spalvą iš šviesesnių ir buvo dvi analogiškos, tik viena skaitėsi šilta, kita šalta (man ta šilta buvo gražesnė), o ji sakė, kad man turbūt netiks, tai tipo per pusę sumaišė tą šiltą su ta analogiška šalta g.gif tai galvoju kokie dabar galutiniam rezultate tie plaukai, šilti/šalti ar išvis kokie neutralūs g.gif

nr.3 yra beveik juodi, iš esmės beveik niekas neatskiria, kartais ir kirpėjos iš pirmo žvilgsnio pasako, kad juodi, o juos uždažyti toks pats vargas kaip ir juodus, žodžiu niekam nepatarčiau. nr. 4 iš esmės irgi nesiskiria beveik nieko nuo to 3. dazant ilgiau lygiai taip pat patamseja ziauriai, o jei nedazyti per visus vis kas kiek laiko, tai vistiek ima lysti toks negrazus ryzumas.. nu bet vistiek man jai tamsus plaukai niekaip g.gif
Atsakyti
tai kad tas juodas pigmentas kai įlenda nebeišgrauži, o kuo plaukai labiau pažesiti (saulės nublukinti ar nuo dažymo) tuo greičiau jis lenda į tą plauką.
Aš irgi siūlyčiau kokiom putom ar nusiplaunamais be aminiako pradžiai nusidažyt, kad nereiktų ryžai paskui vaikščiot.
Atsakyti
Kaip manote, koks šitos damutės tipas? smile.gif

Mano odos ir plaukų spalva praktiškai tokia pati (ypač kaip pirmoje foto), akys irgi šviesios, tik ne žydros, o žalios. Gal ką prisitaikyčiau. Anksčiau šitoje temutėje merginos buvo nusprendę, kad esu vasara, bet kokia, taip ir ir neaišku ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 14:58)
tai kad tas juodas pigmentas kai įlenda nebeišgrauži, o kuo plaukai labiau pažesiti (saulės nublukinti ar nuo dažymo) tuo greičiau jis lenda į tą plauką.
Aš irgi siūlyčiau kokiom putom ar nusiplaunamais be aminiako pradžiai nusidažyt, kad nereiktų ryžai paskui vaikščiot.

kaip tik, jei plaukai labai pazeisti, nublukinti ir t.t., tas juodumas gausis mazesnis, bet is esmes tas nr.3 (tamsiausia ruda) yra vadinama labiau ne kaip tamsiausia ruda, o ji skaitosi is juodu serijos, ir net laikoma `sviesia` juoda.. taip kad del veliau su uzdazymu/sviesinimu problemos identiskos juodiems, nes tai ir priskiriama juodai
Atsakyti
taram-param, mano nuomone, jūs cool summer. Pamačius jūsų nuotraukas kažkodėl iš karto prisiminiau šitą moterį. Pas ją oda atrodo tamsesnė, nei pas jus, tai todėl dar labiau link cool summer turėtumėt linkt (cool summer reikia kontrasto, o kuo oda šviesesnė, plaukai tamsesni, tuo kontrastas didesnis. Ar gerai galvoju? blush2.gif ).
Papildyta:
O ar Asta Valentaitė kažkuris vasaros tipas? Klausiu, nes plaukai jos lyg ir šilti, o ar vasara gali turėti tokius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 29, 18:54)
(cool summer reikia kontrasto, o kuo oda šviesesnė, plaukai tamsesni, tuo kontrastas didesnis. Ar gerai galvoju? blush2.gif ).
Papildyta:
O ar Asta Valentaitė kažkuris vasaros tipas? Klausiu, nes plaukai jos lyg ir šilti, o ar vasara gali turėti tokius? blush2.gif

tai kad dontstop ir bytte aiškino, kad nebūtinai g.gif pilna ir rudu, idegusiu ale kontrastingu vasaru,ziemu.. jos taip sake pacios g.gif
Atsakyti
As irgi galvoju kad taram-param cool summer. 4u.gif O plaukai jums mano nuomone tiktu kokios salto sokolado spalvos, kai buna zodelis iced prie dazu. Nors jusu naturalus jums labai tinka. smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 03 29, 19:54)

Man Valentaite panasi i Soft Summer. Su dazytais plaukais apgaulingas tas dalykas kad jie prie ryskaus apsvietimo meta silta spindesi uztai atrodo kad spalva silta. Siose nuotraukose plaukai man saltesni atrodo. Kai ir rase 12blueprint, pusies kankorezio spalva.
user posted image
user posted image
user posted image

cia nusisviesinus
user posted image
Labai megsta pilka spalva pastebejau.
Atsakyti
Man ji nublondintais gražesnė, ir manyčiau soft summer rolleyes.gif
Atsakyti
bytte, man dabar vis paranoja su tuo auksu doh.gif
cia mano rankos irgi kaip nusalusios ar viskas normalu/pakenciama/grazu? doh.gif
user posted image
Atsakyti