Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(taram-param @ 2012 03 29, 11:16)
Kažkada buvau pašviesinus spalvytę į Dark ash blond tai uj ni ni kaip nekaip atrodė todėl ir galvoju apie tamsesnes spalvas, gal tada ne taip smarkiai tamsinti, kažką iš medium brown rinktis?

tai, kad man nepanasu, jog dabartiniai plaukai butu tamsesnis uz dark ash blond g.gif
Atsakyti
Rimtai??? Gal kompas spalvas iškraipo, nes šiaip kai dažau su medium brown šitais
user posted image
tai gavosi lygiai tokia pat kaip natūrali mano spalva, tik žilus uždažė ir galus su šaknim sulygino. Nuotrauka vasara daryta tai galai visada man nuo saulės šiek tiek išblunka, kai su ash blonde dažiau akivaizdžiai šviesesni buvo g.gif
Atsakyti
nezinau, net ir nuotraukoje jusu nematau tokios spalvos, plaukai jusu turi pilkumo g.gif as tikrai deciau i dark blond jus, i kokia tiksliau nezinau, nes ten tu pavadinimu n, bet as seniau irgi tokius rudumus laikydavau rudais.. sviesiai rudais.. kol nepamaciau, kad pagrindas visu spalvu yra blond.. o kur medium, tai jau apytamsesni g.gif nu dar kaip bebuvus.. kita vertus nematau tikslo dazyti plaukus tokia pacia spalva kaip naturali niekada.. nebent yra zilu ir kitokios nesinori. bet su tamsiais vistiek neisivaizduoju, kaip sakote dark brown ir tais tokiais i juoduma net g.gif
Atsakyti
Tai vat aš irgi nematau tikslo dažyti "ala tokiais pat" todėl dabar bandau nuspresti kokia spalva dažyt. Žinau kad Summer tipo atstovem nepatariama labai tamsinti, bet kažkada konsultavausi su kirpėja, tai sakė turėtų tikti 4 numeriuko spalvytės, tik atspalvius reikia atsirinkti, o 4 numerėlis juk maždaug dark brown ir yra? Kažkada aš pati galvojau kad esu kažkas tarp dark blonde ir light brown, kol nepabandžiau tų dažų ir pamačiau, kad jokio skirtumo nebuvo unsure.gif
Nu blyn, lyg ir ne blondinė aš biggrin.gif Gal tikrai nekokia nuotrauka parinkau, va dar
My Webpage
Atsakyti
Aš irgi matau dark blond g.gif
Juodų (nei soft black nei pan.) nedėčiau. Jei norisi tamsinti, tai nebent vienu tonu g.gif
Šiaip jūsų vietoj tai imčiau ne ilgalaikius dažus, o nusiplaunančius, kuo natūralesnius (be amoniakų ir kito brudo), vienu tonu tamsesnius nei yra ir džiaugčiaus rezultatu smile.gif O jei nedžiugins- nusiplaus rolleyes.gif Jei norėsis tamsiau, bandyti už mėnesio-dviejų dar tonu tamsesnę spalvą (nors abejoju ar reiktų).
Tik neprisižaiskit- nusidažius per tamsiai ilgalaikiais dažais bus liūdnos pasekmės (netinkanti spalva kol nuaugs arba plaukų gadinimas šviesinant atgal) 4u.gif

O, pamačiau daugiau foto. Netamsinkit daugiau nei paskutinėse foto, mano asmenine nuomone tikrai tikrai daugiau tamsumo nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be-bop-a-lula: 29 kovo 2012 - 12:10
Tai kad ten natūralūs (visose nuotraukose). Kur dažyta neturiu fotkiu parodyt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 29 kovo 2012 - 12:15
QUOTE(taram-param @ 2012 03 29, 12:13)
Tai kad ten natūralūs (visose nuotraukose). Kur dažyta neturiu fotkiu parodyt schmoll.gif

Vadinasi gamta labai gražiai jums plaukų spalvą parinko bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Išvada - dažyti nereikia visai?
Blyn juk pavasaris, taaaip norisi pasikeisti, atsinaujinti doh.gif Nu tada dar kentėsiu, kol apsispresiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 03 29, 12:19)
biggrin.gif Išvada - dažyti nereikia visai?
Blyn juk pavasaris, taaaip norisi pasikeisti, atsinaujinti doh.gif Nu tada dar kentėsiu, kol apsispresiu 4u.gif

Man kadangi irgi visad niežti nagai dažyt dažyt dažyt ax.gif tai buvau atradusi, jog tam reikalui labai gerai dažymas sruogelėmis mirksiukas.gif Įvairius efektus galima išgauti, o jei dažomos tolimesnės nuo veido, tai ir spalvų pasirinkimas didesnis. Tik bėda, jog pačiai nusidažyt jau reikėtų extra sugebėjimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 03 29, 12:02)
Tai vat aš irgi nematau tikslo dažyti "ala tokiais pat" todėl dabar bandau nuspresti kokia spalva dažyt. Žinau kad Summer tipo atstovem nepatariama labai tamsinti, bet kažkada konsultavausi su kirpėja, tai sakė turėtų tikti 4 numeriuko spalvytės, tik atspalvius reikia atsirinkti, o 4 numerėlis juk maždaug dark brown ir yra? Kažkada aš pati galvojau kad esu kažkas tarp dark blonde ir light brown, kol nepabandžiau tų dažų ir pamačiau, kad jokio skirtumo nebuvo unsure.gif
Nu blyn, lyg ir ne blondinė aš biggrin.gif  Gal tikrai nekokia nuotrauka parinkau, va dar
My Webpage

Emh.. nu kirpėjomis, tai aš retai kada pasitikiu, todėl man tai nebus `argumentas`.. biggrin.gif neaišku ar kirpėja jūsų vykus hihihi.gif
..vistiek pavadinčiau Jūs dark blonde. Aš pati besiaiškindama savo natūralių plaukų spalvą (kuri yra ruda, pakankamai tamsiai), tiek prieš dažydama tikrai išsiaiškinau, kad vistik tos įvardijamos `rudos` dažniausiai yra dark blond.. nežinau, gal visos taip nenori būti tomis blond, kad taip priešinasi.. dark blond jūs, tik toliau pavadinimo nenustatysiu biggrin.gif su dažytų dėžutės spalva man vistiek nepanaši.. gal tik Jums atrodė, kad vizualiai sutampa..
unsure.gif 4 numeriuku (ir pačiu Nr. 4, ir jo atmainomis dažiau..), tikrai nepavadinčiau Jūsų natūralios Nr. 4.. Jus šviesesnė, o Nr. 4 jau toks kaip ir dark.. dažiau, tai žinau, jis iš esmės nesiskiria nuo Nr. 3 (kas yra jau beveik juoda, dar įvardijama šviesi juoda).. tai va, neaišku kiek ten jūsų kirpėja turi vaizduotės ir kokią akį lotuliukas.gif nes man iš tų daugiau nuotraukų, tai tose pirmose (šviesesnė) atrodo geriau jums, tose paskutinėse (nežinau ar ten dažyta, ar ta pati spalva, tik dėl kokio apšvietimo patamsėjusi) mano nuomone jums nelabai blush2.gif
nežinau, nesinori man jums tamsesnių plaukų.. todėl sakyčiau gal soft summer labiau, nes kaip bytte sako cool summer kaip tik turi kontrasta palaikyti, o to kontrasto as nematau isvis ir jis mano akimis netiktu g.gif
Papildyta:
QUOTE(taram-param @ 2012 03 29, 12:13)

man irgi paskutinėse foto atrodo tamsesni, taip ir galvojau, kad apšvietimas kaltas, nes ir ant veido odos matosi, kad šviesos per daug apšviesta ax.gif
bandyčiau šviesinti vienu/dviem tonais.. tik atspalvį netinkamą gal buvot pasirinkusi? g.gif
Atsakyti
biggrin.gif Kirpeja ne mano. Nesakė jinai, kad mano natūrali spalva yra dark brown, tiesiog sakė, kad kai kurie dark brown atspalviai tiktų. Visose nuotraukose spalva natūrali. Tai dabar žinok žmogau tinka man mano natūralūs plaukai ar "nekaip atrodo" biggrin.gif

Tai kaip suprantu jūs už tai, kad aš visdėlto Soft Summer tipo o ne Cool Summer?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 29 kovo 2012 - 12:31
QUOTE(taram-param @ 2012 03 29, 12:30)
Tai kaip suprantu jūs už tai, kad aš visdėlto Soft Summer tipo o ne Cool Summer?

Man tai soft be jokių svarstymų 4u.gif
Atsakyti