QUOTE(taram-param @ 2012 03 29, 12:02)
Tai vat aš irgi nematau tikslo dažyti "ala tokiais pat" todėl dabar bandau nuspresti kokia spalva dažyt. Žinau kad Summer tipo atstovem nepatariama labai tamsinti, bet kažkada konsultavausi su kirpėja, tai sakė turėtų tikti 4 numeriuko spalvytės, tik atspalvius reikia atsirinkti, o 4 numerėlis juk maždaug dark brown ir yra? Kažkada aš pati galvojau kad esu kažkas tarp dark blonde ir light brown, kol nepabandžiau tų dažų ir pamačiau, kad jokio skirtumo nebuvo
Nu blyn, lyg ir ne blondinė aš
Gal tikrai nekokia nuotrauka parinkau, va dar
My Webpage
Emh.. nu kirpėjomis, tai aš retai kada pasitikiu, todėl man tai nebus `argumentas`..
neaišku ar kirpėja jūsų vykus
..vistiek pavadinčiau Jūs dark blonde. Aš pati besiaiškindama savo natūralių plaukų spalvą (kuri yra ruda, pakankamai tamsiai), tiek prieš dažydama tikrai išsiaiškinau, kad vistik tos įvardijamos `rudos` dažniausiai yra dark blond.. nežinau, gal visos taip nenori būti tomis blond, kad taip priešinasi.. dark blond jūs, tik toliau pavadinimo nenustatysiu
su dažytų dėžutės spalva man vistiek nepanaši.. gal tik Jums atrodė, kad vizualiai sutampa..
4 numeriuku (ir pačiu Nr. 4, ir jo atmainomis dažiau..), tikrai nepavadinčiau Jūsų natūralios Nr. 4.. Jus šviesesnė, o Nr. 4 jau toks kaip ir dark.. dažiau, tai žinau, jis iš esmės nesiskiria nuo Nr. 3 (kas yra jau beveik juoda, dar įvardijama šviesi juoda).. tai va, neaišku kiek ten jūsų kirpėja turi vaizduotės ir kokią akį
nes man iš tų daugiau nuotraukų, tai tose pirmose (šviesesnė) atrodo geriau jums, tose paskutinėse (nežinau ar ten dažyta, ar ta pati spalva, tik dėl kokio apšvietimo patamsėjusi) mano nuomone jums nelabai
nežinau, nesinori man jums tamsesnių plaukų.. todėl sakyčiau gal soft summer labiau, nes kaip bytte sako cool summer kaip tik turi kontrasta palaikyti, o to kontrasto as nematau isvis ir jis mano akimis netiktu
Papildyta:
QUOTE(taram-param @ 2012 03 29, 12:13)
Tai kad ten natūralūs (visose nuotraukose). Kur dažyta neturiu fotkiu parodyt
man irgi paskutinėse foto atrodo tamsesni, taip ir galvojau, kad apšvietimas kaltas, nes ir ant veido odos matosi, kad šviesos per daug apšviesta
bandyčiau šviesinti vienu/dviem tonais.. tik atspalvį netinkamą gal buvot pasirinkusi?