Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Ziema tai manau tikrai ne ax.gif juoda man ja gadina, sidabras tikrai geriau uz auksa ax.gif siaip vasara turbut.. o gal net pavasaris? rolleyes.gif bet cool vasara tikrai nepavadinciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 21, 12:22)
Aš man atrodo savo "spalvinę sesę" radau ax.gif Ir labai norisi ją atiduoti jūsų teismui, jog pasakytumėt tipažą. Nes...pati visiškai negaliu būti objektyvi 4u.gif
Joanna Coles. Vasara? (cool?) Žiema?

Keista kad ji taip megsta rengtis juodai, mano galva tai ji visiskai prapuola su juoda spalva. Balta man jai ziurisi graziau.
user posted image

Aisku tokia is manes ir eksperte bet man panasu i light summer. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 03 21, 20:42)
Keista kad ji taip megsta rengtis juodai, mano galva tai ji visiskai prapuola su juoda spalva. Balta man jai ziurisi graziau.
Aisku tokia is manes ir eksperte bet man panasu i light summer. 4u.gif

Mane labiausiai stebina tai, jog ji visgi Marie Claire redaktorė, mados žinovė... Greičiausiai tai ir bus įrodymas, kaip skiriasi mada ir stilius, nes iš tikro stilinga moteris neturėtų apsirengti to, kas netinka, IMHO. O juoda jai tikrai ne itin...

Light summer? Jo,vienas iš variantų. Bent jau daugmaž aišku, jog vasara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 22, 07:19)

Light summer? Jo,vienas iš variantų. Bent jau daugmaž aišku, jog vasara smile.gif

Man irgi vienas is realiu variantu atrodo. Kiek sunkoka, kad visos foto pamakiazintos ir tt, naturos mazai matom g.gif Bet kiek imeciau googlius kitokiu nelabai rodo g.gif
Atsakyti
Jodie Lyn O'Keefe
http://nashbridges.r...fe-2-jodi12.jpg

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

http://www.posters55...Z1G248607_b.jpg

user posted image

user posted image

user posted image

Nuomones rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 26, 10:56)
Jodie Lyn O'Keefe

Nuomones rolleyes.gif ?

Gal ruduo? Bet ne dark ir ne soft. g.gif Ir man atrodo kad jai netinka juodi salto atspalvio plaukai, kazkokia negyva oda pasidaro. g.gif
Atsakyti
Man panašu į soft vasarą...
Atsakyti
Man norėtuos ją visgi prie rudenėlių priskirt g.gif Nežinau tiksliai kurio, nes mažiausiai apie juos nagrinėjusis esu g.gif Šiaip atrodo šiltas tipas, gal net pavasaris būtų, tik to pavasario šviesumo įspūdžio trūksta, o ir kontrastas ne į mažųjų pusę g.gif

Nu bet kaip man norisi ją antroje foto nuprausti lotuliukas.gif atrodo kaip iš mamos netinkančią pudrą pavogus biggrin.gif
Atsakyti
Aha man ji irgi šiltas tipas rolleyes.gif , neaišku kam tą pagrindą šaltą kai kur užsitepus unsure.gif
Kažkaip panaši lyg į warm rudenėlį, arba kitaip true rudenėlį... bet tokia lyg ir link pavasario traukia... man ji su grynai rudeniniu makiažu irgi taip nelabai g.gif
Atsakyti
Vis grįžtu į šią temą. Pasakykit savo nuomonę

user posted image

Aš manau tikrai kažkas iš SUMMER, tik COOL ar SOFT? LIGHT iškart atmetu nes tose paletėse daugiausiai randu netinkančių spalvų. Labiausiai linkstu prie COOL SUMMER tipo, bet auksas man irgi neblogai atrodo (nedideliais kiekiais). Plaukai gal šiek tiek pablukę nuotraukoj. Yra noras patamsint pvz: dark brown ar black-brown ar soft black.
user posted image
(kažkodėl čia Norvegijoje šita spalva vadinasi dark brown g.gif )
Tik bijau kad paskui atrodysiu kaip zombis va kaip šita mergaitė
user posted image
Atsakyti
man jus gal soft.. o su tamsiais plaukais kazkodel isivaizduoju, kad netiktu ax.gif

bytte, o jeigu daznat plaukus sumaiso salta spalva su silta? kas tada? tipo neutrali gaunasi? g.gif mane taip nudaze, nes issirinkau silta, saltos visos nepatiko, tai sake, kad man netiks, reik maisyti g.gif
Atsakyti
Kažkada buvau pašviesinus spalvytę į Dark ash blond tai uj ni ni kaip nekaip atrodė todėl ir galvoju apie tamsesnes spalvas, gal tada ne taip smarkiai tamsinti, kažką iš medium brown rinktis?
Atsakyti