Ziema tai manau tikrai ne juoda man ja gadina, sidabras tikrai geriau uz auksa siaip vasara turbut.. o gal net pavasaris? bet cool vasara tikrai nepavadinciau
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 21, 12:22)
Aš man atrodo savo "spalvinę sesę" radau Ir labai norisi ją atiduoti jūsų teismui, jog pasakytumėt tipažą. Nes...pati visiškai negaliu būti objektyvi
Joanna Coles. Vasara? (cool?) Žiema?
Joanna Coles. Vasara? (cool?) Žiema?
Keista kad ji taip megsta rengtis juodai, mano galva tai ji visiskai prapuola su juoda spalva. Balta man jai ziurisi graziau.
Aisku tokia is manes ir eksperte bet man panasu i light summer.
QUOTE(popelka @ 2012 03 21, 20:42)
Keista kad ji taip megsta rengtis juodai, mano galva tai ji visiskai prapuola su juoda spalva. Balta man jai ziurisi graziau.
Mane labiausiai stebina tai, jog ji visgi Marie Claire redaktorė, mados žinovė... Greičiausiai tai ir bus įrodymas, kaip skiriasi mada ir stilius, nes iš tikro stilinga moteris neturėtų apsirengti to, kas netinka, IMHO. O juoda jai tikrai ne itin...
Light summer? Jo,vienas iš variantų. Bent jau daugmaž aišku, jog vasara
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 22, 07:19)
Man irgi vienas is realiu variantu atrodo. Kiek sunkoka, kad visos foto pamakiazintos ir tt, naturos mazai matom Bet kiek imeciau googlius kitokiu nelabai rodo
Jodie Lyn O'Keefe
http://nashbridges.r...fe-2-jodi12.jpg
http://www.posters55...Z1G248607_b.jpg
Nuomones ?
http://nashbridges.r...fe-2-jodi12.jpg
http://www.posters55...Z1G248607_b.jpg
Nuomones ?
QUOTE(Shana @ 2012 03 26, 10:56)
Gal ruduo? Bet ne dark ir ne soft. Ir man atrodo kad jai netinka juodi salto atspalvio plaukai, kazkokia negyva oda pasidaro.
Man norėtuos ją visgi prie rudenėlių priskirt Nežinau tiksliai kurio, nes mažiausiai apie juos nagrinėjusis esu Šiaip atrodo šiltas tipas, gal net pavasaris būtų, tik to pavasario šviesumo įspūdžio trūksta, o ir kontrastas ne į mažųjų pusę
Nu bet kaip man norisi ją antroje foto nuprausti atrodo kaip iš mamos netinkančią pudrą pavogus
Nu bet kaip man norisi ją antroje foto nuprausti atrodo kaip iš mamos netinkančią pudrą pavogus
Aha man ji irgi šiltas tipas , neaišku kam tą pagrindą šaltą kai kur užsitepus
Kažkaip panaši lyg į warm rudenėlį, arba kitaip true rudenėlį... bet tokia lyg ir link pavasario traukia... man ji su grynai rudeniniu makiažu irgi taip nelabai
Kažkaip panaši lyg į warm rudenėlį, arba kitaip true rudenėlį... bet tokia lyg ir link pavasario traukia... man ji su grynai rudeniniu makiažu irgi taip nelabai
Vis grįžtu į šią temą. Pasakykit savo nuomonę
Aš manau tikrai kažkas iš SUMMER, tik COOL ar SOFT? LIGHT iškart atmetu nes tose paletėse daugiausiai randu netinkančių spalvų. Labiausiai linkstu prie COOL SUMMER tipo, bet auksas man irgi neblogai atrodo (nedideliais kiekiais). Plaukai gal šiek tiek pablukę nuotraukoj. Yra noras patamsint pvz: dark brown ar black-brown ar soft black.
(kažkodėl čia Norvegijoje šita spalva vadinasi dark brown )
Tik bijau kad paskui atrodysiu kaip zombis va kaip šita mergaitė
Aš manau tikrai kažkas iš SUMMER, tik COOL ar SOFT? LIGHT iškart atmetu nes tose paletėse daugiausiai randu netinkančių spalvų. Labiausiai linkstu prie COOL SUMMER tipo, bet auksas man irgi neblogai atrodo (nedideliais kiekiais). Plaukai gal šiek tiek pablukę nuotraukoj. Yra noras patamsint pvz: dark brown ar black-brown ar soft black.
(kažkodėl čia Norvegijoje šita spalva vadinasi dark brown )
Tik bijau kad paskui atrodysiu kaip zombis va kaip šita mergaitė
man jus gal soft.. o su tamsiais plaukais kazkodel isivaizduoju, kad netiktu
bytte, o jeigu daznat plaukus sumaiso salta spalva su silta? kas tada? tipo neutrali gaunasi? mane taip nudaze, nes issirinkau silta, saltos visos nepatiko, tai sake, kad man netiks, reik maisyti
bytte, o jeigu daznat plaukus sumaiso salta spalva su silta? kas tada? tipo neutrali gaunasi? mane taip nudaze, nes issirinkau silta, saltos visos nepatiko, tai sake, kad man netiks, reik maisyti
Kažkada buvau pašviesinus spalvytę į Dark ash blond tai uj ni ni kaip nekaip atrodė todėl ir galvoju apie tamsesnes spalvas, gal tada ne taip smarkiai tamsinti, kažką iš medium brown rinktis?