Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 03 16, 08:29)
neto neturėjau... užtai nusprendžiau kad per daug prie PC praleidžiu laiko, tai tik rytais pasivaidensiu virtualioje realybėje blush2.gif

Aisku. Turejai zagseti, nes pastarom dienom ziurinejau visokius sodu projektus, tai vis apie tave pagalvodavau biggrin.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 16, 12:47)

O su dažais kažkaip taip ir yra.. nedirbusi ir aš, bet žinau iš žmonių dirbančių.. su mašinų dažymu juk tas pats, neįmanoma atrasti tos pačios spalvos.

Kadangi masina blunka su laiku, tai dalinai dadazant nenauja, turi buti parenkama ne pagal spalvos koda (atitinkanti originala) o damaiso biski kitu , kad isgauti "isblukima". Yra tokiu zmoniu, kurie gali ta isgauti, bet mazai, nes tam reikia matymo ir pajautimo, o ne tik aparate koda suspaudyti.

QUOTE(bytte @ 2012 03 16, 13:35)

bet žinau kad nesvarbu koks auksas, visada su juo ne kaip. Dėl to net vestuvinio žiedo nenešioju, nes atrodo kaip rankas nušalus su juo.

Zinokit as nesioju ir balta ir geltona, vestuvinis ziedas siu dvieju misinys g.gif ir kazkaip gerai lyg, mano supratimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 16, 17:58)
Kadangi masina blunka su laiku, tai dalinai dadazant nenauja, turi buti parenkama ne pagal spalvos koda (atitinkanti originala) o damaiso biski kitu , kad isgauti "isblukima". Yra tokiu zmoniu, kurie gali ta isgauti, bet mazai, nes tam reikia matymo ir pajautimo, o ne tik aparate koda suspaudyti.
Zinokit as nesioju ir balta ir geltona, vestuvinis ziedas siu dvieju misinys g.gif ir kazkaip gerai lyg, mano supratimu g.gif

Hmm.. blunka, sutinku. Nors ir del `isblukimo` pamaisymo, labai abejoju kiek zmoniu sugebetu ta pati `pablukima` isgauti.. Buvo tokia situacija, kai mano masina tvarke ir viska nudaze. Nespejus tai masinai net nublukti, man nubrauke sona, todel teko vel taisyti, dazyti ir spalvos jau nepataike pagal nieka. Su sienomis juk irgi tas pats.. jeigu del kazko reiktu uzdazyti kazkoki klecka, lopineli ar net visa siena, vistiek vel neatitaikytum jau tos spalvos.

shana. koks tu pavasaris?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 16, 18:58)

Aš kai ėmiau norėjau klasikinio... nežinojau kad man jis taip netiks verysad.gif Dabar imčiau per vidurį geltoną sau, o MB tokį patį modelį tik atbulai, per vidurį baltą, nes jam kaip tik auksas labai tinka. Bet tada ėmiau kad būtų "tikri" vestuviniai biggrin.gif Dabar abu atpratom (MB negalėjo darbe nešiot dėl saugumo), abu nenešiojam ir matyt niekad nebenešiosim.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 16, 18:03)
Hmm.. blunka, sutinku. Nors ir del `isblukimo` pamaisymo, labai abejoju kiek zmoniu sugebetu ta pati `pablukima` isgauti..

shana. koks tu pavasaris?

Taigi ir sakau, kad tokiu zmoniu mazai, bet yra, teko sutikti biggrin.gif Bet cia ne standartiniai maisytojai, kurie maiso pagal koda. Tas pats su dazytojais, daug kas sugeba nudazyt, mazai kas sugeba dadazyt gerai mirksiukas.gif

Clear manyciau. Byttei irgi tokia mintis i galva atejo, o jos galva dar labiau nei savo pasitikiu. biggrin.gif
Dar po poros men, kai apsitvarkysiu plaukus, priartesiu dar arciau savo "istaku" tongue.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 16, 18:11)
Aš kai ėmiau norėjau klasikinio... nežinojau kad man jis taip netiks  verysad.gif Dabar imčiau per vidurį geltoną sau, o MB tokį patį modelį tik atbulai, per vidurį baltą, nes jam kaip tik auksas labai tinka. Bet tada ėmiau kad būtų "tikri" vestuviniai  biggrin.gif Dabar abu atpratom (MB negalėjo darbe nešiot dėl saugumo), abu nenešiojam ir matyt niekad nebenešiosim.

Pas mane isoreje geltonas, siauri ruozai, ir per viduri platesnis baltas ruozas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 kovo 2012 - 18:33
Labuka. Pasikeiciau, persidaziau plaukus, Siuo metu jie labai labai tamsiai rudi. Kokiam spalviniam tipui galeciau save priskirti? cool winter ar clear winter, siu potipiu visiskai neskiriu. Man jie beveik vienodi 4u.gif

user posted image

(foto su juodi golfu)kad butu fonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 16, 16:35)
Siaip tai pavasaris kuriam tiktu juoda ir balta turetu but gan ryškus g.gif

aš irgi jau taip nusprendžiau drinks_cheers.gif turėčiau būti clear spring, nors ten paletėje ir yra spalvų, su kuriomis savęs neįsivaizduoju, bet reikės pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 03 16, 19:49)
Labuka. Pasikeiciau, persidaziau plaukus, Siuo metu jie labai labai tamsiai rudi. Kokiam spalviniam tipui galeciau save priskirti? cool winter ar clear winter, siu potipiu visiskai neskiriu. Man jie beveik vienodi 4u.gif

user posted image

(foto su juodi golfu)kad butu fonas ax.gif

Nesupykite, bet man atrodo, kad nusidažėte netinkamai (o gal tik mano kompiuteris rodo atsiradusį `paršelio` efektą? ,jeigu taip - tai labai atsiprašau 4u.gif )
Atsakyti
Kas čia per terminas toks "paršelio efektas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 03 17, 18:22)

Turbūt kai plaukų spalva išryškina veido raudonį g.gif aš esu pastebėjus kai tai nutinka su kaštoninio atspalvio, rausvais plaukais (jei būtų kito rudo atspalvio plaukai, veido rausvumas neišryškėtų). Bet juoda spalva kažin ar gali tai sukelti..
Atsakyti
matyt makiazo pagrindino spalva netinka ir skaistalu atspalvis nelabai. Nusifotkinsiu dienos sviesoj be makiazo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 03 17, 17:22)

Jums atsake teisingai, kai veidas igauna rausvuma. Termina ismokau is bytte biggrin.gif ir kirpeja man toki pati termina minejo. Tik tai gali isryskinti bet kokia plauku spalva, nebutinai tik ryzos ir raudonos.. o beto ir daze juk ne juodai, o tamsiai rudai ax.gif

QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 03 17, 20:21)
matyt makiazo pagrindino spalva netinka ir skaistalu atspalvis nelabai. Nusifotkinsiu dienos sviesoj be makiazo. blush2.gif

nu va, matyt makiazas kaltas tongue.gif jeigu taip - tai meskit lauk ta makiaza biggrin.gif
Atsakyti
Aš man atrodo savo "spalvinę sesę" radau ax.gif Ir labai norisi ją atiduoti jūsų teismui, jog pasakytumėt tipažą. Nes...pati visiškai negaliu būti objektyvi 4u.gif
Joanna Coles. Vasara? (cool?) Žiema?

user posted image
user posted image
Ji labai mėgsta juodą (ir šiaip mėgsta žiema apsimesti), bet ant jos (mano nuomone) juoda atrodo taip kaip dabar ir ant manęs- baisiai negadina, bet...kažko trūksta dar iki to žiemiško tikimo.
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Sidabras geriau nei auksas (IMHO ax.gif )
user posted image
user posted image
Su tokia geltona aš irgi "lavonėju" rolleyes.gif

Ir pora jos senesnių nuotraukų (prieš nubalinant plaukus ir odą biggrin.gif ):
user posted image
user posted image
Čia ji man išvis soft summer dvelkia g.gif
Labai prašau jūsų nuomonių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti