QUOTE(Shana @ 2012 03 14, 12:38)
Jusu anksciau deta plauku spalva man Softine
Nu vat as irgi taip galvoju.
Mano kirpeja man pasake kad man tiktu netgi truputi tamsesni plaukai, bet kadangi jie pas mane labai isslinke tai cia jau riba toks tamsumas... As beje ta pati pastebedavau, kai nusitamsindavau labiau jie man tikrai graziai tikdavo. Kazkada turejau sviesintus tai kai dabar paziuriu nuotraukas veidas atrodo kaip pilkas blynas.
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 14, 13:29)
20? Matau tris nr. 20
Na, tos firmos praktiskai visi 20 nr. analogiski. Tai tarkim Tent Innocence fluid.
QUOTE(Shana @ 2012 03 14, 13:49)
Oho, kazkas naujo, warm ir true isskirta i atskirus potipius?
QUOTE(Pupsia @ 2012 03 14, 18:38)
kam taip apsunkinti sau gyvenima tomis taisyklemis...
Kad cia visai ne apsunkinimas, ir ne kazkokios prievartines taisykles.
Kaip galima apsunkinti sau gyvenima tuo kas tave puosia, kas isryskina butent tavo individualu grozi.
Kai zmones ziuri i tave ir galvoja ne "kokia grazi suknele" o "kokia grazi moteris"
Man kaip tik tai atrodo kaip didziulis palengvinimas, kai ATKRENTA tai ko man neprireiks ir kas manes nepuos.
Parduotuveje galima sugaisti zymiai maziau laiko, kas mane labai vilioja. Todel labai noreciau tureti savo palete. Beje, gal cia kiekvienai skirtingai, bet manes nevilioja butinai nusipirkti tuos seselius ar ta megstuka kurio spalva man atrodo labai grazi, madinga. As linkusi ne save taikyti prie spalvos, bet spalva prie saves. Jau sakiau bet dar karteli pasikartosiu - man nera negraziu spalvu, o pacios graziausios tos kurios mane puosia.
Pavyzdys, man ne itin prie sirdies zaliu alyvuogiu spalva, bet vien del to kad as pati sau su ja atrodau bjauriai. Bet zinau kad tai yra fantastiska spalva kitokio gymio moteriai ir jau net isivaizduoju kaip ji atrodytu.
QUOTE(Pupsia @ 2012 03 14, 19:28)
Aisku
turbut ir pati del idomumo
pabandysiu apsirengti butent mano tipui tinkanciomis spalvomis is paleciu gal ir poziuris pasikeis
O jus zinote savo tipa?