O aš, beje, persidažiau plaukus ir dabar jau visai nebesuprantu, kas per mano tipas... Į žiemas nepretenduočiau jau niekaip- "nebepavežu" tų ryškių grynų spalvų. Ir kol kas net nežinau, kas ir betiktų- praktiškai visas spintos turinys atrodo kaip kito žmogaus. Taigi, nesiūlau niekam kardinaliai keisti plaukų spalvos, kol nesusiruošėt pakeisti viso spintos turinio
QUOTE(popelka @ 2012 03 14, 12:25)
Graziai jusu plaukus dazai nukando, cia vien tik su chna dazet? Toks i rausvuma man atspalvis matosi, as kazkada kai nusidaziau su gryna chna, tai man toks geltonai ryzas net i zalsvuma atspalvis buvo, visai man netiko.
Taip, tik su chna
Olivia Palermo be makiažo ne tokia ryški/kontrastinga. Užtat man jos makiažo principas patinka žemės, neutralios spalvos,tik aišku padauginta plaukai natūralūs jos ir ne tokia ryškūs rudi..
Anose nuotraukose, kur ruaodė labai ji, tai po atostogų, bet tos foto gan senos (metų-dviejų senumo). Gal ji ruduo kontrasto be makiažo/sutvarkytų plaukų mažai.. Kartas nuo karto permetu akimis jos nuotraukas (mėgstu jos aprangos, stiliau pajautimą), jai labai tinka visos samaninės, rudos, šilti atspalviai.
Anose nuotraukose, kur ruaodė labai ji, tai po atostogų, bet tos foto gan senos (metų-dviejų senumo). Gal ji ruduo kontrasto be makiažo/sutvarkytų plaukų mažai.. Kartas nuo karto permetu akimis jos nuotraukas (mėgstu jos aprangos, stiliau pajautimą), jai labai tinka visos samaninės, rudos, šilti atspalviai.
QUOTE(Tendre @ 2012 03 14, 16:17)
Olivia Palermo be makiažo ne tokia ryški/kontrastinga.
. Gal ji ruduo kontrasto be makiažo/sutvarkytų plaukų mažai.. Kartas nuo karto permetu akimis jos nuotraukas (mėgstu jos aprangos, stiliau pajautimą), jai labai tinka visos samaninės, rudos, šilti atspalviai.
. Gal ji ruduo kontrasto be makiažo/sutvarkytų plaukų mažai.. Kartas nuo karto permetu akimis jos nuotraukas (mėgstu jos aprangos, stiliau pajautimą), jai labai tinka visos samaninės, rudos, šilti atspalviai.
To pacio sezono/tipo kontrastingumas gi gali skirtis. Man ji ruduo, visgi siltumas aiskus, ir be makiazo
Matet sita zaisliuka
http://yandex.ua/yan...
Sveikos skaitinejau, kad taip aktyviai diskutuojate apie tipus, o daugelis apie tai net nesusimasto... Esu tamsiai rudu akiu ir tamsiai rudu plauku, siaip oda balta, bet vasara idegu tikrai gan rudai, ir siaip megstu pasirudinti.. tai priklausomai nuo makiazo pritaikau sau visas patinkancias spalvas...nuo ryskiu iki pasteliniu, nuo kuklios pilkos iki ryskios geltonos vadovaujuosi ne paletemis, o tiesiog nuojauta kam taip apsunkinti sau gyvenima tomis taisyklemis...
QUOTE(Shana @ 2012 03 14, 18:42)
To pacio sezono/tipo kontrastingumas gi gali skirtis. Man ji ruduo, visgi siltumas aiskus, ir be makiazo
Tikrai taip
Papildyta:
QUOTE(Pupsia @ 2012 03 14, 19:38)
Sveikos skaitinejau, kad taip aktyviai diskutuojate apie tipus, o daugelis apie tai net nesusimasto... Esu tamsiai rudu akiu ir tamsiai rudu plauku, siaip oda balta, bet vasara idegu tikrai gan rudai, ir siaip megstu pasirudinti.. tai priklausomai nuo makiazo pritaikau sau visas patinkancias spalvas...nuo ryskiu iki pasteliniu, nuo kuklios pilkos iki ryskios geltonos vadovaujuosi ne paletemis, o tiesiog nuojauta kam taip apsunkinti sau gyvenima tomis taisyklemis...
Na būna tokių,kurios neturi tokios "savaiminės juslės" kokios spalvos, ar jų tonai tinka. Man viena pažįstama yra pasiskundusi,kad jai "išvis jokios spalvos netinka". Bet gi taip ir būti negali Priskyrus save kažkokiam tipui lengviau gaudytis kokie atspalviai, spalvų intensyvumas tinka, yra kam su ta nuojauta sunkiau, be to ta teorija labai lengvai pritaikoma praktikai ir padeda atrodyti tikrai gražiau/gyviau/gaiviau
Asmeniškai aš jau anksčiau esu prisiskyrusi sof autumn tipui, net nenustebau kažkaip,kad spintoje pagrinde mano tipui tinkančios spalvos, mano atveju tikrai tas skirstymas paletėmis veikia-man tikrai tinka mano potipio spalvos.
QUOTE(Pupsia @ 2012 03 14, 19:38)
Man kaip tik tos taisyklės palengvino, kaip sakot, gyvenimą. Nors tikriausiai intuityviai jaučiau, kurios spalvos man tinka (nes vyravo pastelinės), tačiau peržiūrėjus paletes, paskaičius kitų merginų nuomones apie man tinkančias spalvas, atradau ir naujų, kurios maniau, kad netinka Taigi, man šitie tipai tikras atradimas
Aisku turbut ir pati del idomumo pabandysiu apsirengti butent mano tipui tinkanciomis spalvomis is paleciu gal ir poziuris pasikeis
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 14, 14:26)
O aš, beje, persidažiau plaukus ir dabar jau visai nebesuprantu, kas per mano tipas... Į žiemas nepretenduočiau jau niekaip- "nebepavežu" tų ryškių grynų spalvų. Ir kol kas net nežinau, kas ir betiktų- praktiškai visas spintos turinys atrodo kaip kito žmogaus. Taigi, nesiūlau niekam kardinaliai keisti plaukų spalvos, kol nesusiruošėt pakeisti viso spintos turinio
O kaikurios gali sau tai leisti, nes pavyzdžiui man sakė, kad aš niekur su kitokiais plaukais ir neperkeliausiu
QUOTE(Pupsia @ 2012 03 14, 18:38)
Sutinku : man pačiai tai kažkokia atrakcija, įdomu pasinagrinėti, gal kažkokių naujų atsikapstyti.. o svarbiausia atskirti šiltą nuo šalto nes šiaip aš nemanau, kad teorija atitinka praktiką, tik kokią pusę.. kaip ir kiekviena elementari teorija. O kad merginos nusistato tipą ir tai padeda joms `atrasti tinkamas` spalvas dar suabejočiau, nes kaip sakiau eilinį kartą teorija neatitinka praktikos, o jos tiesiog remiasi teorija ir ima matyti viską `psichologiškai`: a va šita spalva pagal paletę man tinka, ji žiūri į veidrodį ir galvoju, kad tinka, nes užsikodavo taip..
QUOTE(Pupsia @ 2012 03 14, 20:28)
Aisku turbut ir pati del idomumo pabandysiu apsirengti butent mano tipui tinkanciomis spalvomis is paleciu gal ir poziuris pasikeis
Bet reikia nepamiršti, kad ir tos paletės yra "abstrakčios" ir visos spalvos tikrai netiks, gali tikti spalvos ir iš kito tipo palečių
QUOTE(Babi* @ 2012 03 14, 19:54)
Bet reikia nepamiršti, kad ir tos paletės yra "abstrakčios" ir visos spalvos tikrai netiks, gali tikti spalvos ir iš kito tipo palečių
Na tai ar nesigauna tas pats? Vistiek nuo to nieks nepasikeičia, iš vienos tinka, iš kitos netinka, tas pats kas ir šiaip vienos spalvos tinka, kitos ne