Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Babi* @ 2012 03 12, 21:37)
Baltai pavydžiu, kad turi kirpėją, kuri skiria šiltą spalvą nuo šaltos ir pataria, kuri labiau tiks blush2.gif

Aš pati apsidžiaugiau ax.gif nes vis pagalvodavau, kaip norėčiau tokios kirpėjos, kuri išmano tipus, kad netektų nusivilti naujais bandymais lotuliukas.gif o pas ją senai buvau, bet atsimenu visada pasakydavo kas tiks, kas ne, o kas nežinia (nors tada arba neatsimenu, arba neargumentuodavo šiltu/šaltu), o dabar paėmusi paletę, tai visus mano išsirinktus išvadino šiltais ir sakė man reikėtų šalto arba maišyto ax.gif labai labai labai džiaugiuosi, ir labai labai labai nesidžiaugiu tuo, kad man gražu viskas kas šilta, o šalti atspalviai nei vienas nepatiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 13, 00:11)
Manau reiktu middle maisyti su kitais, bet ne klasikiniais o turinciais atspalvi is Rainbow, ten lyg yra burgundy, dar kazkoks, nepamenu. Cia zinok zaidimas, nes chna dar kitaip ima pagal individualu plauka, struktura, reikia sau atitaikyti.

Supratau, reikėtų gal tada Khadi pabandyti, nes pamenu kitoms tamsi spalva gaudavosi 4u.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 13, 13:08)
Aš pati apsidžiaugiau  ax.gif  nes vis pagalvodavau, kaip norėčiau tokios kirpėjos, kuri išmano tipus, kad netektų nusivilti naujais bandymais  lotuliukas.gif  o pas ją senai buvau, bet atsimenu visada pasakydavo kas tiks, kas ne, o kas nežinia (nors tada arba neatsimenu, arba neargumentuodavo šiltu/šaltu), o dabar paėmusi paletę, tai visus mano išsirinktus išvadino šiltais ir sakė man reikėtų šalto arba maišyto  ax.gif labai labai labai džiaugiuosi, ir labai labai labai nesidžiaugiu tuo, kad man gražu viskas kas šilta, o šalti atspalviai nei vienas nepatiko  lotuliukas.gif

O koks tu tipas? Ir į kokį norėtum pereiti? smile.gif Aš prieš plaukų dažymą net sapnavau, kad radau kirpėją, kuri išmano šituos spalvinius tipus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 13, 17:42)
Supratau, reikėtų gal tada Khadi pabandyti, nes pamenu kitoms tamsi spalva gaudavosi 4u.gif

Matei garderobo temoj meciau vakar foto, kur matosi kokie dgmz mano naturalus plaukai? Tai va gali primesti kaip man ima Light.
Tavo man tamsesni atrodo, su Dark gali labai tamsiai gautis gal...
Atsakyti
Aš kieta vasara cool.gif migruoti aš niekur nenoriu, o bytte ir Shana sakė, kad ne kokia iš manęs ir migruotoja. Toliausiai kur galiu nusibelsti, tai tik į light hihihi.gif aš šiaip norėjau pakeisti plaukų spalvą (pavasaris veikia hihihi.gif). Aišku norėčiau būti kokiu deep autumn/deep winter, kur tos egzotiškos gražuolės tamsiais plaukais, tamsiomis akimis ir sveikai įdegusia oda wub.gif ar šiaip kuo pabūčiau mielai, kur spalvų ryškių ir gražių yra hihihi.gif o tu kas per tipas? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 13, 18:51)
Matei garderobo temoj meciau vakar foto, kur matosi kokie dgmz mano naturalus plaukai? Tai va gali primesti kaip man ima Light.
Tavo man tamsesni atrodo, su Dark gali labai tamsiai gautis gal...

Aha, mačiau. Na, reikės dar truputį pasižaist 4u.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 13, 18:55)
Aš kieta vasara  cool.gif  migruoti aš niekur nenoriu, o bytte ir Shana sakė, kad ne kokia iš manęs ir migruotoja. Toliausiai kur galiu nusibelsti, tai tik į light hihihi.gif aš šiaip norėjau pakeisti plaukų spalvą (pavasaris veikia hihihi.gif). Aišku norėčiau būti kokiu deep autumn/deep winter, kur tos egzotiškos gražuolės tamsiais plaukais, tamsiomis akimis ir sveikai įdegusia oda  wub.gif  ar šiaip kuo pabūčiau mielai, kur spalvų ryškių ir gražių yra hihihi.gif o tu kas per tipas?  tongue.gif

Sakau, gal ne man vienai kirbėjo mintis migruot smile.gif Aš dabar esu kažkuri vasara (šiaip kontrastinga, tik nežinau ar dar soft likau, ar cool, bet nebelabai tas gal ir svarbu, nes bytte man surado paletę) rolleyes.gif Va:

user posted image
sakyčiau spalvos pakankamai ryškios (kaip man) ax.gif Tik sakykit: ar mane akys apgauna ar iš tikrųjų ten yra juoda spalva? unsure.gif

Dabar galvoju, kad nemažai žvaigždžių yra soft summer, bet neatrodo jos kaip nors pilkai ar nykiai ax.gif

dar prisiminiau bytte man buvo rodžiusi ir tokią paletę, ar dar tiktų ji man? (paletė?) blush2.gif
Atsakyti
Nu mane gal labiausiai erzina mėlynos spalvos gausa vasaros paletėse biggrin.gif (mėgstu, bet atsibodo), ir dar kiek kitų atkrinta, nes jos man vistiek nepakankamai gražios biggrin.gif
Atsakyti
Radau plauku spalva beveik tokia pat kokia pas mane dabar yra

user posted image

Kaip apibudintumet sita spalva, kokiam tipui priskirtumet? 4u.gif

Papildyta:

radau ir odos aspalvio atitikmeni, cia ant rankos pudros pabandytos, tai man idealiausiai tinka 20 nr. ax.gif
http://cafemakeup.co...14-1024x557.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 14 kovo 2012 - 11:04
QUOTE(Babi* @ 2012 03 11, 12:38)
Įkeliu savo plaukus dar kartą ir čia:

Graziai jusu plaukus dazai nukando, cia vien tik su chna dazet? 4u.gif Toks i rausvuma man atspalvis matosi, as kazkada kai nusidaziau su gryna chna, tai man toks geltonai ryzas net i zalsvuma atspalvis buvo, visai man netiko. unsure.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 03 12, 21:36)
Merginos, kuriam tipui priskirtumėte (o gal jau esate priskyrusios) Olivia'ą Palermo?

user posted image

Kodel man toks jausmas kad jos oda atrodo nenaturaliai. g.gif Kazkas cia prie plauku ir akiu nesiderina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 14 kovo 2012 - 11:27
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Pirma mintis kad kazkuris is dark tipu, kad gal ruduo.... Man toks jausmas kad ji turetu priklausyt tam paciam tipui kaip ir Penelope Cruz. O koks tipas yra Penelope Cruz?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 14 kovo 2012 - 12:24
QUOTE(popelka @ 2012 03 14, 12:03)

Pirma mintis kad kazkuris is dark tipu, kad gal ruduo.... Man toks jausmas kad ji turetu priklausyt tam paciam tipui kaip ir Penelope Cruz. O koks tipas yra Penelope Cruz?

Man irgi i Rudeni nesa, tik su tokiu kiekiu spakliaus sunku kazka daugiau pasakyt biggrin.gif

Jusu anksciau deta plauku spalva man Softine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 03 14, 11:04)
radau ir odos aspalvio atitikmeni, cia ant rankos pudros pabandytos, tai man idealiausiai tinka 20 nr. ax.gif 
http://cafemakeup.co...14-1024x557.jpg

20? Matau tris nr. 20 biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 03 14, 12:38)
Man irgi i Rudeni nesa, tik su tokiu kiekiu spakliaus sunku kazka daugiau pasakyt biggrin.gif

Aš net nesiimčiau bandyti spėlioti... Visiškai nesimato, kas ten slypi po grimo sluoksniu, nes oda net persišviest nebando... Nekalbant apie tai, jog ir skaistalų pridėta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 14, 13:29)
... Nekalbant apie tai, jog ir skaistalų pridėta schmoll.gif

Cia tai faktas, bet velgi su tokiom akim pasirinkimas nedidelis tipu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 kovo 2012 - 14:15