Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 11, 12:58)
kas ten per palaidine/golfaS?  blush2.gif

Žydras golfas 4u.gif
Atsakyti
Įkeliu savo plaukus dar kartą ir čia:
user posted image
ir prie lango:
user posted image
Laukiu nuomonių 4u.gif
Atsakyti
speju salti? blush2.gif
As pasakojau, kad planuoju keisti plauku spalva. Is tamsiausios rudos/beveik juodos keliauti i kazka tokio medium brown/riesutos/pienisko sokolado.. su apibudinimais man prastai, bet problema, kad niekur neiskeliavau biggrin.gif nes visos spalvos, kurias issirinkau paleteje kirpeja sake, kad yra siltos ax.gif ji pati galvoja, kad man turbut salta labiau tiktu, bet gerai, tiesa sakant pirma kirpeja per mano gyvenima, kuri nusimano plauku spalvos ir ne tik saltume, siltume lotuliukas.gif dar kazkada norejau parasyti temoje, kad kaip gerai butu, jei kirpejos tuos tipus ismanytui lotuliukas.gif
Atsakyti
Babi*, man kompas rodo šaltą spalvą su šiltomis šaknimis ir sruogomis.
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2012 03 11, 17:49)
Babi*, man kompas rodo šaltą spalvą  su šiltomis šaknimis ir sruogomis.

drinks_cheers.gif
Mano darbiniam kompe tai kiek silciau atrode.
Atsakyti
Babi* visai gerai gavosi. Bet dabar prie tokių plaukų norisi ryškesnių antakiukų... kažkiek formos giežčiau apibrėžtos ir tamsesnių nežymiai. Nes kaip suprantu dažniausiai be makiažo būnat. Tamsumui tikriausiai užtektų tos žele antakiams kur būna...
Man jūs kontrastinga vasara dabar vis tiek... Nei tamsiau, nei šilčiau nebedažykit, nes atrodys plaukai kaip ne jūsų. Dabar viskas ok thumbup.gif
Jums po dažymo plauko faktūra gal kiek pasikeitė? ar čia taip iškarpė gerai (nors po kirpyklos foto, kur iš nugaros, labai gerai atrodo padirbėta) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 12, 07:51)
ar čia taip iškarpė gerai (nors po kirpyklos foto, kur iš nugaros, labai gerai atrodo padirbėta) ax.gif

drinks_cheers.gif

Bytte, manau po pirmo dazymo nepasijaus ant plauku. Man po pirmo dazymo isvis jokio beveik rezultato nesimate, po kokiu 3 gal. g.gif
Fainas avukas bigsmile.gif
Atsakyti
Pavasaris
user posted image
rolleyes.gif

Pasirodo
мики марси, Osinka
...Так что я сделала вывод, что веснам ничуть не менее полезно заказывать палитру, чем другим сезонам. Не мудрено, что многие весны мечутся между весной, мягким летом и мягкой осенью.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 12 kovo 2012 - 17:53
bytte, aciu uz komentara del raudonos spalvos, 4u.gif atsisakiau pirkimo. Vis del to kai pamaciau gyvai ten buvo tokia jau ryski raudona kaip aguona. Grazu man tokia ugninga raudona, bet kai as tokia pusiau svyruojanti ties soft summer riba, tai nusprendziau kad gal ne man. Na ir atrode daugmaz taip, spalva sau - as sau. Na aisku, buciau gal galejus keisti makiaza bet ai... cool.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 12, 17:50)

Tikras pavasaris pavasariausias. bigsmile.gif

Soft autumn? g.gif
user posted image

warm autumn?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 12 kovo 2012 - 18:17
Merginos, kuriam tipui priskirtumėte (o gal jau esate priskyrusios) Olivia'ą Palermo?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 11, 17:20)
speju salti?  blush2.gif 
As pasakojau, kad planuoju keisti plauku spalva. Is tamsiausios rudos/beveik juodos keliauti i kazka tokio medium brown/riesutos/pienisko sokolado.. su apibudinimais man prastai, bet problema, kad niekur neiskeliavau  biggrin.gif  nes visos spalvos, kurias issirinkau paleteje kirpeja sake, kad yra siltos  ax.gif  ji pati galvoja, kad man turbut salta labiau tiktu, bet gerai, tiesa sakant pirma kirpeja per mano gyvenima, kuri nusimano plauku spalvos ir ne tik saltume, siltume  lotuliukas.gif  dar kazkada norejau parasyti temoje, kad kaip gerai butu, jei kirpejos tuos tipus ismanytui  lotuliukas.gif

Baltai pavydžiu, kad turi kirpėją, kuri skiria šiltą spalvą nuo šaltos ir pataria, kuri labiau tiks blush2.gif

QUOTE(zmonaite @ 2012 03 11, 18:49)
Babi*, man kompas rodo šaltą spalvą  su šiltomis šaknimis ir sruogomis.

4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 12, 08:51)
Babi* visai gerai gavosi. Bet dabar prie tokių plaukų norisi ryškesnių antakiukų... kažkiek formos giežčiau apibrėžtos ir tamsesnių nežymiai. Nes kaip suprantu dažniausiai be makiažo būnat. Tamsumui tikriausiai užtektų tos žele antakiams kur būna...
Man jūs kontrastinga vasara dabar vis tiek... Nei tamsiau, nei šilčiau nebedažykit, nes atrodys plaukai kaip ne jūsų. Dabar viskas ok  thumbup.gif
Jums po dažymo plauko faktūra gal kiek pasikeitė? ar čia taip iškarpė gerai (nors po kirpyklos foto, kur iš nugaros, labai gerai atrodo padirbėta) ax.gif

Aha, be makiažo blush2.gif dontstop irgi rašė, kad geriau būtų tamsesnį antakiai. O kaip atrodo ta želė (niekad nesu tokio daikto mačius blush2.gif ). Ir antakių formos reikėtų kitokios? Gal galėtum kokių pavyzdėlių parodyt? blush2.gif
doh.gif nusipirkau dar dažų biggrin.gif

O kaip dėl drabužių: daugiausiai šalto atspalvio ir kontrastas gal turėtų būti šiek tiek didesnis, nei soft vasaroms? ax.gif O pagal cool, soft ir light kur aš dabar papuolu: į soft ar jau cool? smile.gif

Gal nebent kiek minkštesni pasidarė ax.gif

Shana, dar vienas klausimas ne į temą (aišku gali atsakyti ir kitos): gal nujauti su kokiais dažais būtų įmanoma išgauti dabartinę mano spalvą? Gal rainbow medium brown (ar dark)? blush2.gif O gal Khadi (dark brown)? unsure.gif
Atsakyti
Cosette, reikia Olivia prie progos paziureti be makiazu, nes cia labai prispaklinta. Is pirmo zvilgsio akys ir plaukai silti.
Beja ja lyg Osinkoje aptarinejo g.gif

QUOTE(Babi* @ 2012 03 12, 21:37)
Shana, dar vienas klausimas ne į temą (aišku gali atsakyti ir kitos): gal nujauti su kokiais dažais būtų įmanoma išgauti dabartinę mano spalvą? Gal rainbow medium brown (ar dark)? blush2.gif O gal Khadi (dark brown)? unsure.gif

Manau reiktu middle maisyti su kitais, bet ne klasikiniais o turinciais atspalvi is Rainbow, ten lyg yra burgundy, dar kazkoks, nepamenu. Cia zinok zaidimas, nes chna dar kitaip ima pagal individualu plauka, struktura, reikia sau atitaikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 12 kovo 2012 - 23:12