QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 11, 17:20)
speju salti?
As pasakojau, kad planuoju keisti plauku spalva. Is tamsiausios rudos/beveik juodos keliauti i kazka tokio medium brown/riesutos/pienisko sokolado.. su apibudinimais man prastai, bet problema, kad niekur neiskeliavau
nes visos spalvos, kurias issirinkau paleteje kirpeja sake, kad yra siltos
ji pati galvoja, kad man turbut salta labiau tiktu, bet gerai, tiesa sakant pirma kirpeja per mano gyvenima, kuri nusimano plauku spalvos ir ne tik saltume, siltume
dar kazkada norejau parasyti temoje, kad kaip gerai butu, jei kirpejos tuos tipus ismanytui
Baltai pavydžiu, kad turi kirpėją, kuri skiria šiltą spalvą nuo šaltos ir pataria, kuri labiau tiks
QUOTE(zmonaite @ 2012 03 11, 18:49)
Babi*, man kompas rodo šaltą spalvą su šiltomis šaknimis ir sruogomis.
QUOTE(bytte @ 2012 03 12, 08:51)
Babi* visai gerai gavosi. Bet dabar prie tokių plaukų norisi ryškesnių antakiukų... kažkiek formos giežčiau apibrėžtos ir tamsesnių nežymiai. Nes kaip suprantu dažniausiai be makiažo būnat. Tamsumui tikriausiai užtektų tos žele antakiams kur būna...
Man jūs kontrastinga vasara dabar vis tiek... Nei tamsiau, nei šilčiau nebedažykit, nes atrodys plaukai kaip ne jūsų. Dabar viskas ok
Jums po dažymo plauko faktūra gal kiek pasikeitė? ar čia taip iškarpė gerai (nors po kirpyklos foto, kur iš nugaros, labai gerai atrodo padirbėta)
Aha, be makiažo
dontstop irgi rašė, kad geriau būtų tamsesnį antakiai. O kaip atrodo ta želė (niekad nesu tokio daikto mačius
). Ir antakių formos reikėtų kitokios? Gal galėtum kokių pavyzdėlių parodyt?
nusipirkau dar dažų
O kaip dėl drabužių: daugiausiai šalto atspalvio ir kontrastas gal turėtų būti šiek tiek didesnis, nei soft vasaroms?
O pagal cool, soft ir light kur aš dabar papuolu: į soft ar jau cool?
Gal nebent kiek minkštesni pasidarė
Shana, dar vienas klausimas ne į temą (aišku gali atsakyti ir kitos): gal nujauti su kokiais dažais būtų įmanoma išgauti dabartinę mano spalvą? Gal rainbow medium brown (ar dark)?
O gal Khadi (dark brown)?