Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 17:47)
Shana, bytte, ir kitos, turinčios prisijungimą prie albumėlio: įkėliau po chna dažymo savo plaukus. Ką manot? blush2.gif

Babi, man kazkaip keistai, nes sviesesni atrodo gerokai. Chna gi nesviesina g.gif
Ar cia tiek nuotrauku perteikimas skiriasi unsure.gif

Cosette, as jau esu issakius nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 18:04)
Dristu manyti kad turbut busiu Clear. Bytte irgi issake toki pamastyma.

Kaip pavadintumet plauku spalva?

Na, sveikinu atradus namus 4u.gif

Pagal šią paletę tiesiog dark brown with light brown highlights ax.gif

QUOTE(zmonaite @ 2012 03 09, 18:07)
Man atrodo, todėl, kad softai nėra stipriai išreikšti, jie būna nei šilti nei šalti kartais. Man, pvz oda mano labai neaiški, nematau jos temperatūros, nešioju šaltai violetinį šaliką ir šiltai violetinę kepurę, abu tinka.

QUOTE(bytte @ 2012 03 09, 18:08)
tinka ir tiems... bet Deep labai tamsūs... tai nelabai ir skiriasi... ar ten tamsiai mėlyna kiek šiltesnė ar šaltesnė, todėl geriau visai vengt gretimo tipo spalvų. Dažniausiai be to tamsūs rudenys turi šiltą odą, o žiemos atvirkščiai, tai vienų paletė atitinkamų tamsių šiltų, o kitų šaltų. Taip pat ir Lightai kartais būna labai tokie ribiniai, o kartais tiesiog šviesi vasarėlė ar šviesus pavasaris. Ir netinka jiems tada nieks iš gretimo potipio. O va Softai visada su neaiškiai apibrėžta temperatūra, lyg šilti, lyg šalti  rolleyes.gif , nei labai šviesūs, nei labai tamsūs... tokių atspalvių kažkaip daugiausiai akis mato, skiria.

4u.gif Panašiai kažką ir galvojau, tik light potipiai sumaišė mane.

Beje, plaukų spalva vientisa ir kiek tamsesnė.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 18:53)
Babi, man kazkaip keistai, nes sviesesni atrodo gerokai. Chna gi nesviesina g.gif
Ar cia tiek nuotrauku perteikimas skiriasi unsure.gif

doh.gif pabandysiu tuoj dar kartą nufotografuot, ten daugiau ryžumas toks lyg ir lenda, o plaukai nešviesesni.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 17:57)
Na, sveikinu atradus namus 4u.gif

Pagal šią paletę tiesiog dark brown with light brown highlights ax.gif

4u.gif
Ane, man tai cia labiau middle brown, mano spalvu suvokimu g.gif
Atsakyti
Dar nuotraukų įkėliau smile.gif Einu dar paieškot kaip ta ruda vadinasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 18:23)
Dar nuotraukų įkėliau smile.gif Einu dar paieškot kaip ta ruda vadinasi ax.gif

Matosi chnos specifinis "riesutinis" atspalvis smile.gif Neblogai, pas mane iki 3 kartu beveik nieko nesimate, bet cia ziauriai individualu, kiekvieno plaukai kitaip su zole reaguoja. Man dabar spalva siltesne 4u.gif
Atsakyti
Kambary uždegus šviesą ir žiūrint į plaukus lenda ryškus ryžumas (prieš tai jis nebuvo toks ryškus). Kažin, ar galima pagal tai spręsti, kad plaukai jau šilto atspalvio? g.gif (tas ryžumas gal net ir per ryškus, tikriausiai rytoj bandysiu truputį tamsinti basma).

Pagal šitą paletę tos merginos plaukai, mano nuomone, pakliūna į dark brown. O pagal šitą į dark brown niekaip, panašiausia lyg ir į medium brown unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 18:52)
Kambary uždegus šviesą ir žiūrint į plaukus lenda ryškus ryžumas (prieš tai jis nebuvo toks ryškus). Kažin, ar galima pagal tai spręsti, kad plaukai jau šilto atspalvio? g.gif (tas ryžumas gal net ir per ryškus, tikriausiai rytoj bandysiu truputį tamsinti basma).

tml]šitą[/url] į dark brown niekaip, panašiausia lyg ir į medium brown unsure.gif

Man - siltesnio, nebeliko "slyviskumo" gysleles tokios.
Beje tokias fotkes galetum cia imesti, veido nesimato, butu daugiau nuomoniu mirksiukas.gif

Nieko nedaryk, po 2 plovimu to nebebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 19:55)
Man - siltesnio, nebeliko "slyviskumo" gysleles tokios.
Beje tokias fotkes galetum cia imesti, veido nesimato, butu daugiau nuomoniu mirksiukas.gif

Nieko nedaryk, po 2 plovimu to nebebus smile.gif

Tai aš jau deep autumn? bigsmile.gif
Nepagalvojau visai, iš įpročio į albumą kėliau doh.gif Taigi, laukiu visų pasisakymų: šilti ar šalti plaukai? ax.gif
user posted image
user posted image

Gerai, tada lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Babi, ta no virsugalvio tai kitaip atrodo g.gif
Atsakyti
user posted image

http://selfishseamst...c...w=490&h=218
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 kovo 2012 - 23:44
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 21:10)
Babi, ta no virsugalvio tai kitaip atrodo g.gif

doh.gif Įkėliau dar nuotraukų, man rodos tos realiausios. Ten dvi prie lango ir dvi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 19:04)
Tai aš jau deep autumn? bigsmile.gif
Nepagalvojau visai, iš įpročio į albumą kėliau doh.gif Taigi, laukiu visų pasisakymų: šilti ar šalti plaukai? ax.gif

kas ten per palaidine/golfaS? blush2.gif
Atsakyti