http://media-cdn.pin...92_YDlmpJ7p.jpg
QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 16:42)
Aha.
Radau namus!
Del softu - as Byttes ziniu neturiu, bet man atrodo logiska, jei tinka visokios maisytos, ir posiltes ir posaltes, tai zymiai plateja pasirinkimo ratas
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 17:47)
Aha.
Radau namus!
Del softu - as Byttes ziniu neturiu, bet man atrodo logiska, jei tinka visokios maisytos, ir posiltes ir posaltes, tai zymiai plateja pasirinkimo ratas
Radau namus!
O potipį irgi radai?
O kodėl tada deep, light ir pan. netinka ir šaltesnės, ir šiltesnės (tuoj kodėlčium būsiu praminta )?
QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 16:57)
O potipį irgi radai?
O kodėl tada deep, light ir pan. netinka ir šaltesnės, ir šiltesnės (tuoj kodėlčium būsiu praminta )?
Dristu manyti kad turbut busiu Clear. Bytte irgi issake toki pamastyma.
Deep irgi tinka, na pvz deel ruduo yra su ziemos itaka, yra saltesniu spalvu, ir atvirksciai, bet Soft kazkodel gama yra platesne o kodel as nezinau, cia Bytte zinos
Kaip pavadintumet plauku spalva?
Papildyta:
QUOTE(zmonaite @ 2012 03 09, 17:02)
Noriu pasitikrinti spalvinį regėjimą, šita žalia yra šalta ar šilta? Beje, labai panaši, mano akimis net tokia pat kaip Shanos įdėtoj paletėje, kuri kaip suprantu, yra bright spring.
As matau kiek siltesne, bet cia sunkus reikalas, nes kompas niekad neperduos 100%
QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 16:57)
O potipį irgi radai?
Man atrodo, todėl, kad softai nėra stipriai išreikšti, jie būna nei šilti nei šalti kartais. Man, pvz oda mano labai neaiški, nematau jos temperatūros, nešioju šaltai violetinį šaliką ir šiltai violetinę kepurę, abu tinka.
QUOTE(Babi* @ 2012 03 09, 17:57)
O potipį irgi radai?
tinka ir tiems... bet Deep labai tamsūs... tai nelabai ir skiriasi... ar ten tamsiai mėlyna kiek šiltesnė ar šaltesnė, todėl geriau visai vengt gretimo tipo spalvų. Dažniausiai be to tamsūs rudenys turi šiltą odą, o žiemos atvirkščiai, tai vienų paletė atitinkamų tamsių šiltų, o kitų šaltų. Taip pat ir Lightai kartais būna labai tokie ribiniai, o kartais tiesiog šviesi vasarėlė ar šviesus pavasaris. Ir netinka jiems tada nieks iš gretimo potipio. O va Softai visada su neaiškiai apibrėžta temperatūra, lyg šilti, lyg šalti , nei labai šviesūs, nei labai tamsūs... tokių atspalvių kažkaip daugiausiai akis mato, skiria.
QUOTE(Shana @ 2012 03 09, 17:04)
As matau kiek siltesne, bet cia sunkus reikalas, nes kompas niekad neperduos 100%
Mane klaidina, kad žalia yra tarp geltonos ir mėlynos ir akis nemato, kurios spalvos ten daugiau.
O kokios gražios man pavasarių paletės Shana, baltai pavydžiu...
QUOTE(zmonaite @ 2012 03 09, 17:21)
Mane klaidina, kad žalia yra tarp geltonos ir mėlynos ir akis nemato, kurios spalvos ten daugiau.
Mano akim jusu idetoje zalioje ciut daugiau geltonos, bet neteigiu 100 proc, nes jau esam isitikine kiek ekranas gali meluoti.
Is tikro visose sezonose grazios spalvos yra, tik reikia jas atrasti, svarbu, kad konkreciam zmogui tinka
Sveikos,
aš į ekonomiško garderobo merginų albumą prikėliau daug savo paskutinėm dienom darytų nuotraukų, bet kadangi tos pačios merginos lankosi ir čia (o čia labiau tinka klausimas), tai prašau senbuvių patvirtint arba paneigt - ar tikrai esu deeep winter?
aš į ekonomiško garderobo merginų albumą prikėliau daug savo paskutinėm dienom darytų nuotraukų, bet kadangi tos pačios merginos lankosi ir čia (o čia labiau tinka klausimas), tai prašau senbuvių patvirtint arba paneigt - ar tikrai esu deeep winter?