Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 03 08, 09:41)
Shana abu pavasariai

Antras toks Clear? taip ir abejojau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 kovo 2012 - 09:46
žiema biggrin.gif
user posted image
...žiemoms būdinga ryški grafika, aiškus kontrastas... ir jokių ten niuansu ar artimų spalvų... tavo paveiksliuke tulpės tokios su oranžine kiek (jos visą vaizdą ir gadina įsimaišiusios tongue.gif ), paskui dar geltona... toks spalvingumas pavasariams ax.gif
Atsakyti
sveikos žinovės, gal galit įdėti daugiau informacijos apie light summer ?
Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
vasarai... juoda cool.gif :
user posted image
Atsakyti

smile.gif
user posted image
Papildyta:
Ziema?
user posted image
Atsakyti
Vasara?
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 kovo 2012 - 17:00
QUOTE(bytte @ 2012 03 08, 09:14)
Man tradicinės paletės visai nepatinka  schmoll.gif ... toks jausmas kad ten išvis spalvų nėra... tik pilką. Juk išties šaltų prigesintų spalvų paletė ne ką mažiau įvairi, nei pvz. žemiškų rudens spalvų... Jei vasaros paletės tokios pilkos, tai rudens turėtų būt vien visokios rudos niuansų paletės... Soft summer tai išvis turėtų būti be galo subtili paletė, su įvairiais spalviniais niuansais... kaip ir soft autumn... juk soft potipiams spalvinė gama gaunasi labai plati, o paletės švelniai tariant skurdžios.
Tarkim žiemos paletė... visos iškart ją susižavi, bet išties tai gana aiškių, grynų spalvų paletė, todėl tapybiniu požiūriu - skurdi... arba primityvi.
Kai žvelgi į paveikslus vasaros palečių spalvinės gamos... niekada nesusidaro įspūdis, kad tai apipelyjęs vaizdelis... kaip žvelgiant į didžiąją dalį vasaros palečių  protest.gif

O kodėl būtent soft'ams paletė labai plati? ax.gif O dėl tapybos, tai labai įdomu, niekad net nepagalvojau rolleyes.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 08, 10:32)
O tu zinok speliok drasiai, suklysi, nagrinesi, diskutuosi, bet mokysies 4u.gif

Ačiū už padrąsinimą 4u.gif

Kiek pamenu buvo nuspręsta, kad K. Middleton yra cool summer, bet ar čia ji nepanaši į soft:
user posted image
user posted image
user posted image? blush2.gif

Atsakyti
Na kai kuriose foto Kate tikrai man soft'inė. Bet va tas rudas švarkelis jai per šiltas, ji su juo kiek geltlige serganti atrodo. Arba čia foto elementariai nušiltinta. Pastebėjau kad Kate foto visur labai skirtingai atrodo. Neatsižvelgiant į veidą... ta pati ceremonija... vienur švarkelis visai teal, o kitur jau karališkos mėlynos. Tai nebelabai aišku kas kaip. Bet bendras įspūdis man kažkodėl linksta prie kietos vasaros, o ne minkštos.
Softams plati paletė, nes ji neapsiriboja vien šilta ar šalta spalvine gama. Jose atsiranda papildomos ne labai ryškiai temperatūriškai išreikštos spalvos. Vasaros softai gali devėti šaltas spalvas, neutralias spalvas ir kai kurias šiltokas spalvas. Rudens softai gali devėti šiltas spalvas, neutralias spalvas ir kai kurias šaltokas... tuo tarpu grynos vasaros ir rudenėliai tik šiltas arba šaltas... dar neutralias... bet ir tai manau ne visas (pavyzdžiui smėlinė man per šilta, o tokia kakavinė manau tikriems rudenėliams per šalta g.gif ... nors gal ir dėl kitų priežasčių iškrenta iš paletės, kaip raudona/juoda/balta blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 08, 17:58)

Vasara ax.gif
Papildyta:
user posted image
man susidaro įspūdis kad ji naudoja šiltą makiažą, ir atrodo lyg su "egipto žeme" išsitepus dažniausiai. O šiltos spalvos ją išvis padaro oranžine. Man pvz. daugumoje foto lūpos "per šiltu" lūpdažiu dažytos... o va kitos soft atstovės taip neatrodo su tokio tipo lūpdažiais.
Be to man ji su žieminėmis spalvomis vos ne žiema (su juoda ir raudona)... tokia šalta. Aš labiau linkusi būčiau kelti klausima ji cool summer ar cool winter IMHO. O saite kur teigia kad ji soft... nuimtas ryškumas... peržiūrėjau tą pačią foto kituose variantuose... be to ir spalva suknutės visur atrodo skirtingai. Kažkodėl daugumoje foto su ja atrodo blogai (matyt dėl to ir keičia spalvas su fotoshopu, kad išgaut gražesnį vaizdą)...
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
ir dar gyvenimiškų foto
Atsakyti
Del Kate irgi nemazai diskusiju, bet man ji kaip Byttei, labiau link Cool summer, ypac jei ziuri ne renginiu foto, o tokias labai nupaparacintas smile.gif
Net be makijazo ji man nebalai Soft/muted.
Atsakyti
Pavasaris ax.gif
user posted image
Atsakyti