QUOTE(bytte @ 2012 03 07, 14:19)
Žinok visi naturalūs dažai tik prideda pigmento. Tai jei plaukas nėra šviesus, pridėjus tokios spalvos kaip strawbery jis nesigaus toks kaip pvz. Mėgint aišku galima ...
of topik... kurioj nors temoj ar kur kitur apie naturalius dažus yra sudėtis žolelių? gal nuoroda man galim
of topik... kurioj nors temoj ar kur kitur apie naturalius dažus yra sudėtis žolelių? gal nuoroda man galim
OT
As pabandysiu, nes ziauriai gerai plaukams, pamatytai kiek priauge nauju Tai kazkaip bandysiu pradzioj taip, jei nesigaus tai tsakant chemiskai visada spesiu.
Be to dar yra tarpinis variantas, ne visai zolinis, bet pusiau naturalus, naturalus dazai vadinami.
Beje, tose Rainbow irgi kazkoks priedas yra, nes naturali zole taip neima
Plauku skyriuje yra tema apie dazyma henna, aptaria ten misinius kazkiek, ir yra atskira apie naturalius dazus.
Problema, kad sviesios ar posvieses, tokios kaip as, niekad nesirenka chnos dazymui, tai nelabai yra foto ar kaip sulyginti. dauguma dazanciu yra tamsiaplaukes
Prie Rainbow sudeties neraso, bet prie Suraya man atrode pvz aprasyme sudetis procentais yra
Biski suklydau del procentu, bet sudetis yra
http://www.iherb.com/Surya-Henna