Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 03 07, 14:19)
Žinok visi naturalūs dažai tik prideda pigmento. Tai jei plaukas nėra šviesus, pridėjus tokios spalvos kaip strawbery jis nesigaus toks kaip pvz. Mėgint aišku galima  biggrin.gif ...
of topik... kurioj nors temoj ar kur kitur apie naturalius dažus yra sudėtis žolelių? gal nuoroda man galim  blush2.gif

OT
As pabandysiu, nes ziauriai gerai plaukams, pamatytai kiek priauge nauju blink.gif Tai kazkaip bandysiu pradzioj taip, jei nesigaus tai tsakant chemiskai visada spesiu.
Be to dar yra tarpinis variantas, ne visai zolinis, bet pusiau naturalus, naturalus dazai vadinami.
Beje, tose Rainbow irgi kazkoks priedas yra, nes naturali zole taip neima schmoll.gif
Plauku skyriuje yra tema apie dazyma henna, aptaria ten misinius kazkiek, ir yra atskira apie naturalius dazus.
Problema, kad sviesios ar posvieses, tokios kaip as, niekad nesirenka chnos dazymui, tai nelabai yra foto ar kaip sulyginti. dauguma dazanciu yra tamsiaplaukes g.gif
Prie Rainbow sudeties neraso, bet prie Suraya man atrode pvz aprasyme sudetis procentais yra 4u.gif
blush2.gif
Biski suklydau del procentu, bet sudetis yra
http://www.iherb.com/Surya-Henna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 kovo 2012 - 14:51
Man nepatiko nei spalvinis rezultatas, nei plaukų pagerėjimo nemačiau nuo cha... o dažo ji žiauriai... ir nenusiplauna bjaurybė. Mano plaukai prarado visą spalvos grožį ir tiek... tokie kaštoniniai patapo, "sunkios spalvos" kaip aš skau... gal kad mano ir taip tamsūs labai.
Tų natūralių, bet ne grynai žolinių tai labai gražių spalvų yra, ir dar galimybė tarpusavy maišant gaut kiek kitokį variantą.
dar yra variantas skalaut žolių nuoviru, ir po truputi atsiaugint savus plaukus... gal visai patiks ir nebereiks tada išvis dažyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 07, 15:07)
Man nepatiko nei spalvinis rezultatas, nei plaukų pagerėjimo nemačiau nuo cha... o dažo ji žiauriai... ir nenusiplauna bjaurybė. Mano plaukai prarado visą spalvos grožį ir tiek... tokie kaštoniniai patapo, "sunkios spalvos" kaip aš skau...  gal kad mano ir taip tamsūs labai.
Tų natūralių, bet ne grynai žolinių tai labai gražių spalvų yra, ir dar galimybė tarpusavy maišant gaut kiek kitokį variantą.
dar yra variantas skalaut žolių nuoviru, ir po truputi atsiaugint savus plaukus... gal visai patiks ir nebereiks tada išvis dažyt biggrin.gif

mano plane ateity bandyt light brown+copper+strawberry kazkokiom proporcijom ir paziuret kas gausis.Pradziai biggrin.gif Kol kas negaliu, nes ant pries tai sviesintu galu copper gaunasi ugnine biggrin.gif
O del naturaliu - zinok per visas cia peripetijas ir nagrinejumus, tiek perziurejau foto ir manau kad man graziau ziurisi kiek padidintas kontrastas, IMHO, nei mano naturalus, pvz gan tamsus plaukai man visai visai. Todel visgi manau lenksiu link kontrasto didinimo kazkokiu budu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 kovo 2012 - 15:18
o Amber Heard mes kada aptarinėjom? ar man čia tiesiog visos ant vieno veido jau eina blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 07, 15:58)
o Amber Heard mes kada aptarinėjom? ar man čia tiesiog visos ant vieno veido jau eina  blush2.gif

schmoll.gif
Sita kiek panasaus kolorito i Evan Rachel Wood, kurios taip ir neatradom g.gif
Einu paziuresiu googleje ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 kovo 2012 - 16:18
Šita osinkoj prie pavasario atstovių įdėta mirksiukas.gif
irgi vaikystėj tokia šviesi, bet su tamsiais nepalyginamai geriau atrodo blush2.gif
Tik Merlyn Monroe variante nieko taip.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 07, 16:57)
Šita osinkoj prie pavasario atstovių įdėta  mirksiukas.gif
irgi vaikystėj tokia šviesi, bet su tamsiais nepalyginamai geriau atrodo  blush2.gif
Tik Merlyn Monroe variante nieko taip.

As tai viena sutapima pastebejau, kad net kai bando sviesinti labai sviesiai, jai geltonis prie saknu vistiek lenda, kaip man kai kazkada sviesindavau. Tiek vargau su tuo geltoniu, Irida laikydavau ant galvos, ir vistiek ne ka padedavo.
Dabar paziurejus daugiu googleje pritarciau, kad ji pavasarine. Nors raso, kad naturali "brunette" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 07, 08:51)
Aha... bet tikrai per šalta jin tau  g.gif
...trūksta šiltesnių žalių tikrai blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 07, 10:13)
Babi* šita paletė gal artimesnė būtu
nors čia kontrastingos vasaros paletė, bet plaukai paletės savininkės šviesus... tik nesuprantu kuris popierėlis oda, kuris plaukai... pagal įsigytą krempudrą, tai oda matyt gelsvesnė. Ir dar true vuriška yra šio potipio, irgi tokia primenanti deep autumn/winter kažkuom... tik ne tokia ryški.

O kokių maždaug žalių trūksta? blush2.gif Ir kur būtų galima vyrišką paletę rasti? rolleyes.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 07, 10:55)
Nzn, ten kur ji kiek sviesesniais plaukais dar dar gal i vasara, bet kur tamsesniais unsure.gif Man pas ja panasiai kaip pas tave - akys kazkodel traukia prie rudenu priskirti.
Va Kaite Holmes ziurejau palyginimus, ji softikiuose rubuose neblogai tikrai ziurisi, o va Jennifer kazkaip ne visai taip g.gif

Tai dabar aš kaip ir nenustatytas tipas? doh.gif Dar galvoju, jei bytte rašė, kad tos žolės suteikia rudeniškas spalvas plaukams, tai gal man visai į naudą pradėt eksperimentus? ax.gif

Visai įdomus tinklapis, galima pasisemt idėjų derinant spalvas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 07 kovo 2012 - 17:15
QUOTE(Babi* @ 2012 03 07, 17:14)
Tai dabar aš kaip ir nenustatytas tipas? doh.gif Dar galvoju, jei bytte rašė, kad tos žolės suteikia rudeniškas spalvas plaukams, tai gal man visai į naudą pradėt eksperimentus? ax.gif

Visai įdomus tinklapis, galima pasisemt idėjų derinant spalvas 4u.gif

Stok i kluba. biggrin.gif
Nors jei rimtai, tai as visgi jau save turbut nurasiau pavasariui, kuo toliau tuo labiau. Sunray lyg pritare, Bytte nenoriai, bet labai nepriestarauja tongue.gif
O zole ant tavo plauku tai tikrai tik rudeniska varianta duos IMHO.

Idomus bigsmile.gif
Jei rasi kur info apie plauku spalvas daugiau, imesk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 07, 18:56)
Stok i kluba. biggrin.gif
Nors jei rimtai, tai as visgi jau save turbut nurasiau pavasariui, kuo toliau tuo labiau. Sunray lyg pritare, Bytte nenoriai, bet labai nepriestarauja tongue.gif
O zole ant tavo plauku tai tikrai tik rudeniska varianta duos IMHO.

Idomus bigsmile.gif
Jei rasi kur info apie plauku spalvas daugiau, imesk 4u.gif

biggrin.gif
Na va, perėjai beveik visus spalvinius tipus (nedaug trūko iki žiemos), kol savąjį atradai bigsmile.gif

Dabar reikia nuspręst ar tikrai noriu būt rudenėliu biggrin.gif Tik truputį bijau, kad nesigautų ryškus ryžas atspalvis, bet lyg ir neturėtų g.gif Aj, bandysiu maišytis tuos dažus ir žiūrėsiu kas gausis (dar mintis kirba ir kirpčius pasitvarkyt pačiai biggrin.gif ) smile.gif

Būtinai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 07, 18:28)
biggrin.gif
Na va, perėjai beveik visus spalvinius tipus (nedaug trūko iki žiemos), kol savąjį atradai bigsmile.gif

Dabar reikia nuspręst ar tikrai noriu būt rudenėliu biggrin.gif Tik truputį bijau, kad nesigautų ryškus ryžas atspalvis, bet lyg ir neturėtų g.gif Aj, bandysiu maišytis tuos dažus ir žiūrėsiu kas gausis (dar mintis kirba ir kirpčius pasitvarkyt pačiai biggrin.gif ) smile.gif

Būtinai 4u.gif

Tai kad buvau turbut Ziema, pagal Dontstop, ten kur labai tamsiais plaukais g.gif

Reiks imesti savo plaukuosenos fotke, labai esu kirpciais patenkinta bigsmile.gif
Nemanau, kad ant tavo plauku gausis ryskus ryzas, juolab bandyk su misiniu, kokiu middle brown pvz mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 03 05, 14:42)
Laba  mirksiukas.gif bandžiau nustatyti savo tipą, spėju, kad gal deep winter  g.gif Gal kas galėtų padėti? Norėčiau išgirsti daugiau nuomonių, ar nesuklydau. Atsiųsčiau foto.

Beje, praleidau zinute 4u.gif
Jei norit galit man atsiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 07, 19:40)
Tai kad buvau turbut Ziema, pagal Dontstop, ten kur labai tamsiais plaukais g.gif

Reiks imesti savo plaukuosenos fotke, labai esu kirpciais patenkinta bigsmile.gif
Nemanau, kad ant tavo plauku gausis ryskus ryzas, juolab bandyk su misiniu, kokiu middle brown pvz mirksiukas.gif

Aj, tada šitą tikriausiai buvau praleidus. Tai tada tikrai visus tipus perėjai bigsmile.gif

O kirpčius pati dareisi ar kirpykloje? ax.gif

Aš turiu užsilikusios basmos, tai galvoju tik chna nusipirkti ir bandyt pati kažką kurt (kolkas galvoju taip: pirma chna, o paskui basma), gal nesigaus nesąmonė g.gif Ant basma pakelio parašyta, kiek kuriuos dažus laikyti norint šviesiai kaštoninės, tamsiai kaštoninės ir juodos, tai aš galvoju apie tarpinį variantą tarp t. kaštoninės ir juodos unsure.gif
Atsakyti