QUOTE(popelka @ 2012 03 06, 19:53)
Ar bandet tokiu budu nusistatyt, i spalvu paletes ikomponuojamas veidas ir ziuri prie ko geriausiai dera cia radau:
Ypac pastebiu ant lupu dazu ir blizgesiu spalvu:
sitos grazios spalvos bet man abi butu per saltos
Kuriems tipams labiausiai tinka margi, rastuoti drabuziai?
Beje, kokiems tipams tinka klasikine raudona spalva?
Ypac pastebiu ant lupu dazu ir blizgesiu spalvu:
sitos grazios spalvos bet man abi butu per saltos
Kuriems tipams labiausiai tinka margi, rastuoti drabuziai?
Beje, kokiems tipams tinka klasikine raudona spalva?
Aš visus šeimos narius kišau taip į spalvinę gamą... dar ir save taip testavausi. Visiškas šnipštas... nes jei ne ryškiai išreikštas tipas, tai labiausiai matosi kokios spalvos tinka, pagal tai, kokį refleksą metą ant veido... ir kaip nuo to keičiasi bendras vaizdas. Jei imti veidą teisingose spalvose nufotkintą, geros kokybės foto, neutralio šiltumo šaltumo odos tipo, pakankamo kontrasto... tai nors ir į žiemos paletę gali grūst Aišku pažaist visai nieko.
Ryškūs marginimai, folk tipo, tinka rudenėliams... smulkūs, gretimų spalvų - vasarėlėms... žiemoms tinka aiškios grafikos, kontrastingi marginimai... pavasarėliams viskas tinka, svarbu kad nebūtų tinkamų spalvų.
Kalėdų senio, ta tikra raudona, yra laikoma neutrali raudona, netinka tik vasarėlėms... soft autumn dar... bet tiek vienų, tiek kitų individualiose paletėse manau pasitaiko ir tokios raudonos... o va kalėdų senio aprėdo derinukas raudona-balta, tai tikrai tik žiemoms tinka.
Tas loreal lūpdažis man atrodo vasarai tinkantis, bet šiaip nenutuokiu labai daug apie makiažą... pastebėjau kad soft summer atstovės irgi dažniausiai renkasi gana neryškius, kiek ochrinius lūpdažius...
aš pati (tikrai žinau kad esu vasara) iš čia pateiktų nei vieno matyt neimčiau, gal nebent tą loreal jokių šaltų slyvinių, mauve ar kokių kitokių mėlsvų lūpdažių gyvenime nesitepčiau, nebent helauvynui