Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(popelka @ 2012 03 06, 19:53)
Ar bandet tokiu budu nusistatyt, i spalvu paletes ikomponuojamas veidas ir ziuri prie ko geriausiai dera biggrin.gif  cia radau:

Ypac pastebiu ant lupu dazu ir blizgesiu spalvu:
sitos grazios spalvos bet man abi butu per saltos

Kuriems tipams labiausiai tinka margi, rastuoti drabuziai?

Beje, kokiems tipams tinka klasikine raudona spalva?

Aš visus šeimos narius kišau taip į spalvinę gamą... dar ir save taip testavausi. Visiškas šnipštas... nes jei ne ryškiai išreikštas tipas, tai labiausiai matosi kokios spalvos tinka, pagal tai, kokį refleksą metą ant veido... ir kaip nuo to keičiasi bendras vaizdas. Jei imti veidą teisingose spalvose nufotkintą, geros kokybės foto, neutralio šiltumo šaltumo odos tipo, pakankamo kontrasto... tai nors ir į žiemos paletę gali grūst mirksiukas.gif Aišku pažaist visai nieko.
Ryškūs marginimai, folk tipo, tinka rudenėliams... smulkūs, gretimų spalvų - vasarėlėms... žiemoms tinka aiškios grafikos, kontrastingi marginimai... pavasarėliams viskas tinka, svarbu kad nebūtų tinkamų spalvų.

Kalėdų senio, ta tikra raudona, yra laikoma neutrali raudona, netinka tik vasarėlėms... soft autumn dar... bet tiek vienų, tiek kitų individualiose paletėse manau pasitaiko ir tokios raudonos... o va kalėdų senio aprėdo derinukas raudona-balta, tai tikrai tik žiemoms tinka.

Tas loreal lūpdažis man atrodo vasarai tinkantis, bet šiaip nenutuokiu labai daug apie makiažą... pastebėjau kad soft summer atstovės irgi dažniausiai renkasi gana neryškius, kiek ochrinius lūpdažius...
aš pati (tikrai žinau kad esu vasara) iš čia pateiktų nei vieno matyt neimčiau, gal nebent tą loreal g.gif jokių šaltų slyvinių, mauve ar kokių kitokių mėlsvų lūpdažių gyvenime nesitepčiau, nebent helauvynui biggrin.gif
Atsakyti
Babi* šita paletė gal artimesnė būtu
nors čia kontrastingos vasaros paletė, bet plaukai paletės savininkės šviesus... tik nesuprantu kuris popierėlis oda, kuris plaukai... pagal įsigytą krempudrą, tai oda matyt gelsvesnė. Ir dar true vuriška yra šio potipio, irgi tokia primenanti deep autumn/winter kažkuom... tik ne tokia ryški.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 06, 20:00)

O kokia tavo ir kitų nuomonė, kas J. Garner? blush2.gif

Nzn, ten kur ji kiek sviesesniais plaukais dar dar gal i vasara, bet kur tamsesniais unsure.gif Man pas ja panasiai kaip pas tave - akys kazkodel traukia prie rudenu priskirti.
Va Kaite Holmes ziurejau palyginimus, ji softikiuose rubuose neblogai tikrai ziurisi, o va Jennifer kazkaip ne visai taip g.gif

As ir imestu blizgi Lancominiu imciau vidurini, o siaip ziuriu lupdazius renkuosi gan neutralius, nes oranzavumas/ochra gadina veida, net sendina, o jei violetavumo yra per dau, irgi nelabai.
Maskuoklis turimas paziurejau, spalva raso rose beige smile.gif
Atsakyti
iš neutralių spalvų paletės sunku pasakyt koks lūpdažis kam tiktų, reik gi kad ne peršviesus būt... ir šiaip niuansai visokie daro tragišką vaizdelį iškart.
O iš ryškesnių manau man tiktų:
user posted imageuser posted image
ar bent kažkas panašaus...
toks variantas:
user posted image
matyt irgi tiktų... bet man tokia lūpų spalva labai nenatūrali, ir tolima aplamai lūpų spalvai... tas pats kas tinkanti mėlyna ar žalia lūpdažio spalva
o čia testeriai pagal BFAS
viršutinis šaltas (Red Purple), vidurinis neutralus (Red), apatinis šiltas (Red Yellow)... čia ant žando kaip suprantu tepa biggrin.gif
...ir visa kita
įdomios drapiruotės sezonui atpažinti...
arba supainiota... arba labai įdomu... pavasario drapiruotė
Atsakyti
Kokia grazi cia Milos plauku spalva.
Byttem as galvoju po kokiu 2 men, kai leis plaukai, pereiti prie kiek tamsesnes ir maziau ryzos spalvos, kaip manai?

pavasario drapiruote idomi tokia unsure.gif
Atsakyti
IMHO čia soft summer spalvos... gal ji naudojama ... pagal variantą kokios labiausiai netinka pavasariams hihihi.gif
šiaip kur pavyzdinės paletės vasaros ir rudens vienodos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 07, 11:48)
IMHO čia soft summer spalvos... gal ji naudojama ... pagal variantą kokios labiausiai netinka pavasariams hihihi.gif
šiaip kur pavyzdinės paletės vasaros ir rudens vienodos  blush2.gif

Nzn, turiu as kartais itarima, kad ne visad foto teisingai perduoda spalvas iki galo tose paletese g.gif
Pvz is pavasario ir rudens kur tu dejai, ir liepei man rinktis, tai tikrai daug daug sutapimu, na koki 50 proc gal net. Tik va mano situacijoje pvz is rudens as mesciau zymiai daugiau nei is pavasario, kaip sau netinkamas.

Del spalvos tai as sau tokios nea schmoll.gif , per salta, tik gal tamsumo lygi panasu galvoju. Juolab zadu likti prie naturaliu priemoniu, tokios ir neisgauciau. g.gif

Neuzmatei kur paletes, kur tinkamos plaukus spalvos gan aiskiai matytusi? dazniausiai buna toks gabaliukas, kad sunku suprasti g.gif

Cia pvz is kieno paletes?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 kovo 2012 - 12:58
pavasarėlių paletės visada išeina žymiai šaltesnės... ypač žalios numėlsta.
IMHO daug kas galėtų tokius turėt: ir rudenėliai, ir vasarėlės... gal ir pavasariai.
Šiaip man atrodo pavasariams labai svarbu neprarast saulės žaismo plaukuose, o va visi tie žoliniai ne ryži mano akimis to neduoda g.gif ... kiek pamenu savo močiučių dažymus.
Aš tavo vietoj palaukčiau kol galai visai nuaugs, prieš eksperimentuojant rolleyes.gif
be to ar tau neįdomu būtų savus plaukus pamatyt?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 07, 13:15)
pavasarėlių paletės visada išeina žymiai šaltesnės... ypač žalios numėlsta.
IMHO daug kas galėtų tokius turėt: ir rudenėliai, ir vasarėlės... gal ir pavasariai.
Šiaip man atrodo pavasariams labai svarbu neprarast saulės žaismo plaukuose, o va visi tie žoliniai ne ryži mano akimis to neduoda  g.gif ... kiek pamenu savo močiučių dažymus.
Aš tavo vietoj palaukčiau kol galai visai nuaugs, prieš eksperimentuojant rolleyes.gif
be to ar tau neįdomu būtų savus plaukus pamatyt?

Zinok neblogu dabar yra tu naturalesniu, gal kazka sukombinuosiu g.gif Yra tokiu, kad panos isgauna visai ne ryza ir gyva spalva.
Uz kokiu 2 men sviesinti galai eis lauk, tada bandysiu kazka keisti.
Noreciau kazkokios tokios gal middle brown, su nelabai ryskiai isreikstu siltumu, bet kiek metu paieskas - nematau g.gif
Is to plauku rato kur detas cia, tai galvoju apie kazka is priskirtu intense skyriui.
Pamatyti tai butu idomu, bet kiek reik laukti, kad pamatyti ne 1 cm saknu unsure.gif ir kaip ta laika isvaikscioti g.gif
(beje visgi matyt varysiu i LT menesio pabaigoje, bus galimybe atlikti tyrima) biggrin.gif [/COLOR]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 kovo 2012 - 13:28
peržiūrėjau rainbow paletę ir kt. tuos naturalius plaukus... nieko gero. Mano močiutės geresnes spalvas maišydamos žoles išgaudavo unsure.gif
Dauguma spalvos labai "sunkios", rudeninės... vienintelis cooper kiek daugiau gelsvo pigmento duoda. Visos rudos - raudonos... švaresnę spalvą eitu išgaut ant šviesesnių plaukų, kokių naturalių blond jei esi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 07, 13:58)
peržiūrėjau rainbow paletę ir kt. tuos naturalius plaukus... nieko gero. Mano močiutės geresnes spalvas maišydamos žoles išgaudavo  unsure.gif
Dauguma spalvos labai "sunkios", rudeninės... vienintelis cooper kiek daugiau gelsvo pigmento duoda. Visos rudos - raudonos... švaresnę spalvą eitu išgaut ant šviesesnių plaukų, kokių naturalių blond jei esi.

Nu kodel, jie turi strawberry blond ir marigold, o copper labai stiprus, biski viena kart damaisiau tai galai kaip kelininku ispejamuju spalvu gavos biggrin.gif O naturalus mano nera tamsus g.gif
bent pabandysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 07 kovo 2012 - 14:16
Žinok visi naturalūs dažai tik prideda pigmento. Tai jei plaukas nėra šviesus, pridėjus tokios spalvos kaip strawbery jis nesigaus toks kaip pvz. Mėgint aišku galima biggrin.gif ...
of topik... kurioj nors temoj ar kur kitur apie naturalius dažus yra sudėtis žolelių? gal nuoroda man galim blush2.gif
Atsakyti