Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(sunray @ 2012 03 05, 17:07)
och pamakalavau as cia   doh.gif  blush2.gif , nepastebejau, kad ju nr skiriasi.
nuotrauka 40, photobuckete 41

Sita manau irgi ir pavasario ir rudens basic'ose yra g.gif

As supratau, man reikia foto dar su keliom zaliom, o del rudeniskumo su kokiom, kokia ochrine, pelkiu ir pan?

Nors turiu pripazinti, kad man Byttes ideta palete laabai prie dusios, jei taip galima pasakyti atitinka viduni suvokima, turbut labiausiai is visu matytu pries tai g.gif Ir del spalvo ir del ju pozicijos sviesumo/tamsumo skaleje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 kovo 2012 - 17:18
Paziurejau pas save soft autumn palete, tau visgi tinka ryskesnes nei softo spalvos, man panasiau i light spring, bet kaip su plaukais - matau tik blondzinkas nurodytas uz atstoves? g.gif
Oj paziurejau i rata plauku - nebutinai.
Zinai, gal tu rimtai light spring, tai paaiskintu kodel tu lyg ir silta, bet tamsus plaukai taves negadina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 05 kovo 2012 - 17:22
QUOTE(sunray @ 2012 03 05, 17:16)
Paziurejau pas save soft autumn palete, tau visgi tinka ryskesnes nei softo spalvos, man panasiau i light spring, bet kaip su plaukais - matau tik blondzinkas nurodytas uz atstoves? g.gif

Byttes idetas aprasymas ir ne blondzinkas apima, iki vid. rudumo. Mane tai irgi klaidino, todel negalvojau i ta puse, nes visur pavyzdziuose tik labai blondes. Kai Bytte uzsimine atrode juokingai. O pradejus skaityti Osinkos tema supratau, kad ne taip yra. Jos ten vis ta "rusyj" raso, as nerandu tiesioginio vertimo. Daugiau tokiu vidutinio tamsumo yra, ir daug kas atrasti saves negalejo butent del to stereotipo. True spring nemazai pavyzdziu gan tamsiauplaukiu maciau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 kovo 2012 - 17:24
ta pilkšva tai ir vasaros paletėj yra... o žalia man per ryški ir per rūkšta... toks įspūdis, kad ji ne visai tokia ir šilta g.gif
user posted image
įsižiųrėjus matosi kad meta refleksą žalsvą ties lūpų kampučiais, toks ligotas gelsvumas gaunas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 17:40)
ta pilkšva tai ir vasaros paletėj yra... o žalia man per ryški ir per rūkšta... toks įspūdis, kad ji ne visai tokia ir šilta  g.gif
user posted image
įsižiųrėjus matosi kad meta refleksą žalsvą ties lūpų kampučiais, toks ligotas gelsvumas gaunas...  unsure.gif

Tu apie ta ranksluosti? As i tokia zalia nea, nepretenduoju g.gif

Bet kad daugely Light paleciu tokios ner unsure.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Light Flag (between Spring and Summer)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 kovo 2012 - 18:01
Tai sakau - ne-a... ne tavo spalva, norisi į ją baltos įmaišyt biggrin.gif
Jei jau taikais į pavasarius... tai pasižiųrėk kuri tau paletė labiau tinka pagal homebase spalvas ax.gif :
user posted imageuser posted image
ir tie patys su vasaros įtaka... kuris mielesnis:
user posted imageuser posted image
oi dar jei tave į pavasarį įgrūdus būsiu doh.gif ... nusigraušiu nagus dry.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 18:05)
Tai sakau - ne-a... ne tavo spalva, norisi į ją baltos įmaišyt  biggrin.gif
Jei jau taikais į pavasarius... tai pasižiųrėk kuri tau paletė labiau tinka pagal homebase spalvas  ax.gif :

oi dar jei tave į pavasarį įgrūdus būsiu  doh.gif ... nusigraušiu nagus  dry.gif

Tai as nesigincynu biggrin.gif , bet ta spalva labiau Warm, pagal paletes g.gif Light'o atspalviai labiau negrynai zali.
Supranti, jei ziuret pagal dideles palates, tai jei is spring mesciau lauk 100 proc viena, na gal 2, tai is autumn min. 5 g.gif
O ta kur idejai Coralline, tai toks jausmas kai pamaciau kad bet kokia spalva uzsideciau daug negalvodama, ir Imho gerai butu. Pirma kart matau tokia palete, kur pagalvojau tik apie viena spalva - kad sita dar nzn ar sueitu.

Kol tu nepasakei, as net negalvojau apie Spring tongue.gif , bet pvz Osinkoje net poros esu pasisakymus skaicius, kad i asmenines paletes zalios labai mazai idejo, ir grynai zalios tos warmines jose nera g.gif Man ji atrodo per silta man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 kovo 2012 - 18:57
Tai ir sakau, kur daugiau tinkamų spalvų, tą ir imk... o žiūriu pavasario paletėj ir arbūzinė yra... nepamenu kuris numeris... ir tavo violetinė į reddish purple panaši labai, beja man patiko. Bet va bendras įspūdis... unsure.gif ... akys tik pavasarinės.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 18:37)
Tai ir sakau, kur daugiau tinkamų spalvų, tą ir imk... o žiūriu pavasario paletėj ir arbūzinė yra... nepamenu kuris numeris... ir tavo violetinė į reddish purple panaši labai, beja man patiko. Bet va bendras įspūdis...  unsure.gif ... akys tik pavasarinės.

Aha, pamirsau. is mazesniu is abieju mesciau 100 proc 2 spalvas, tas pacias biggrin.gif
Bet spring roziniai mielesni, deveciau ir arbuzine ir mauve, net prie veido drasiai, o light dusty pink- niochen' g.gif
Zinai, skaiciau kazkur Osinkoje, kad jei chna dazai plaukus, tai kitos iseities ner, busi i rudeni imestas g.gif Daba galvoju - kiek tame teisybes rolleyes.gif Po poros men kai nukirpsiu galus planuoju pereiti prie maziau hennines spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 05, 12:07)
Tiesa, paziurejau savaitgali ir pamirsau pakomentuoti smile.gif IMHO tu jau visgi jau labiau Deep nei Soft ax.gif

Deep autumn? blush2.gif Ir kuo vyrų paletės skiriasi nuo moterų? ax.gif

Shana, tu dažai plaukus chna/basma. Ar pavyktų su žolėmis išgauti tokią spalvą, kokia dabar mano? Ir tie dažai po kiek laiko nusiplauna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 05, 20:03)
Deep autumn? blush2.gif Ir kuo vyrų paletės skiriasi nuo moterų? ax.gif

Shana, tu dažai plaukus chna/basma. Ar pavyktų su žolėmis išgauti tokią spalvą, kokia dabar mano? Ir tie dažai po kiek laiko nusiplauna? blush2.gif

Aha ax.gif
Vyru paletes bendrai paemus niuresnes ir maziau spalvingos smile.gif
As dazau su chna, yra panu isgaunanciu labai panasu atspalvi i tavo, reikia bandyti, dabar yra visokiu geru misiniu. As pati zadu pereiti prie tamsesnes, iki siol negalejau, nes galai per sviesus, butu per didelis skirtumas, bet jau baigia ataugti. Pasiieskok SM Plauku temose dazymo su chna temos, ten nemazai info 4u.gif
Ne tai kad nusiplauna, bet pablunka kazkiek. Visiskai neissiplauna. Bet plaukams kaifas, auga zviegdami, eziukas nauju priauges, del to jau nebenoriu prie chemininiu dazu grizti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 05 kovo 2012 - 20:39
QUOTE(Shana @ 2012 03 05, 21:32)
Aha ax.gif
Vyru paletes bendrai paemus niuresnes ir maziau spalvingos smile.gif
As dazau su chna, yra panu isgaunanciu labai panasu atspalvi i tavo, reikia bandyti, dabar yra visokiu geru misiniu. As pati zadu pereiti prie tamsesnes, iki siol negalejau, nes galai per sviesus, butu per didelis skirtumas, bet jau baigia ataugti. Pasiieskok SM Plauku temose dazymo su chna temos, ten nemazai info 4u.gif
Ne  tai kad nusiplauna, bet pablunka kazkiek. Visiskai neissiplauna. Bet plaukams kaifas, auga zviegdami, eziukas nauju priauges, del to jau nebenoriu prie chemininiu dazu grizti.

Tik ar mano plaukai nėra šalto atspalvio? blush2.gif

O daugiau tarp tų palečių nėra didelių skirtumų? Klausiu, nes labai įdomu, kadangi tipas lyg ir tas pats, tai ir spalvos lyg ir tokios pat turėtų būt, o paskui jau vyro teisė rinktis, ar jis norėtų ryškiai rengtis blush2.gif

O tu perki kažkur vietinėj parduotuvėlėj, ar siuntiesi? Aha, temą tai jau susiradau, tik kai tu esi mačiusi mano buvusią ir dabartinę spalvas norėjau paklausti, ar įmanoma tokią išgauti, kad bereikalingai nevargti 4u.gif

bytte, o kaip tu manai, ar aš jau rudenėlis? blush2.gif
Atsakyti