Light exuberant spring
Cia is Osinkos, viena kur buvo nusistatineti tipo pas konsultatnte.
...По контрастности сюрпризов не было: кожа - 2, глаза - 3,5, волосы - 4,5. Айна сказала, что я могу легко перейти в Light-подтип, осветлив волосы. Но я пока не могу это осознать, мне кажется, я не такая светлая.
Что еще удивило. Айна говорила, что в 12-типную систему такие весны (нейтрально-теплая неконтрастная средняя) не вписываются....
...По контрастности сюрпризов не было: кожа - 2, глаза - 3,5, волосы - 4,5. Айна сказала, что я могу легко перейти в Light-подтип, осветлив волосы. Но я пока не могу это осознать, мне кажется, я не такая светлая.
Что еще удивило. Айна говорила, что в 12-типную систему такие весны (нейтрально-теплая неконтрастная средняя) не вписываются....
sakyčiau kaip ir neutralūs, tamsesni rudenėliai
tarkim MB pakankamai tamsus, bet temperatūriškai šiltai/šaltas... labiau šiltas, nei šaltas. Bet jam visos šviesios soft autumn spalvos
Nors gali būti... remiantis tuo, kad šviesius atspalvius skiriame geriau nei tamsius, tiesiog šviesūs dažniau neatitinka nei vidutinio tamsumo ir tamsūs nes jai prisimint visas su spalvomis fotosesijas, dažniausiai visos pastebi, nesvarbu kas testuojasi, kad pižaminės spalvos netinka aš net susimąsčiusi buvau ar kam nors išvis jos tinka
Light exuberant spring tikrai ne tavo paletė Trys popieriukai su skylutėmis: oda, plaukai, akys...
Papildyta:
jei įtart kad tu pavasaris su vasaros įtaka, tada žalių eilutė tau turi puikiai tikti... tai manau esminė spalva... bent jau pagal ją aš vis dar manau dukrą esant pavasariu, o ne minkštu rudenėliu. Nes pagal visą bendrą įprastą vaizdą - ji soft autumn būtų...
tarkim MB pakankamai tamsus, bet temperatūriškai šiltai/šaltas... labiau šiltas, nei šaltas. Bet jam visos šviesios soft autumn spalvos
Nors gali būti... remiantis tuo, kad šviesius atspalvius skiriame geriau nei tamsius, tiesiog šviesūs dažniau neatitinka nei vidutinio tamsumo ir tamsūs nes jai prisimint visas su spalvomis fotosesijas, dažniausiai visos pastebi, nesvarbu kas testuojasi, kad pižaminės spalvos netinka aš net susimąsčiusi buvau ar kam nors išvis jos tinka
Light exuberant spring tikrai ne tavo paletė Trys popieriukai su skylutėmis: oda, plaukai, akys...
Papildyta:
jei įtart kad tu pavasaris su vasaros įtaka, tada žalių eilutė tau turi puikiai tikti... tai manau esminė spalva... bent jau pagal ją aš vis dar manau dukrą esant pavasariu, o ne minkštu rudenėliu. Nes pagal visą bendrą įprastą vaizdą - ji soft autumn būtų...
QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 13:39)
sakyčiau kaip ir neutralūs, tamsesni rudenėliai
Na bet jei sviesios veida gadina, kaip man va beige, isplaukusi gelsva Cia gi esmines softines spalvos
As nesakau kad as tas exuberant, tiesiog pamaciau va tokia idomia palete be jokiu beveik zaliu/grynai zaliu, vadinasi tokiu buna...
Su zaliais reiks paeksperimentuoti, kai ju gausiu is kur nors
Tai tu sakai as toks labiau Soft link True autumn
bet tos dvi lygiai tokios išplaukusios, o labai tau tiko... su rusvomis manau visada reikia atsargiai, manau labai turi atitikt. Manau tau netinka prigesintos splavos (prigesintos, ta prasme, kad mažai spalvos... šviesiomis nevadinčiau, nes ryški geltona vistiek šviesi) tos kurios turi pilkumo, be to ledinės/plieninės vadinamos spalvos...
O dėl tų beige... kaip manai kurios tau tiktų (nes vistiek kažkokios turi tikti)
O dėl tų beige... kaip manai kurios tau tiktų (nes vistiek kažkokios turi tikti)
QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 14:23)
bet tos dvi lygiai tokios išplaukusios, o labai tau tiko...
su rusvomis manau visada reikia atsargiai, manau labai turi atitikt. Manau tau netinka prigesintos splavos (prigesintos, ta prasme, kad mažai spalvos... šviesiomis nevadinčiau, nes ryški geltona vistiek šviesi) tos kurios turi pilkumo, be to ledinės/plieninės vadinamos spalvos...
su rusvomis manau visada reikia atsargiai, manau labai turi atitikt. Manau tau netinka prigesintos splavos (prigesintos, ta prasme, kad mažai spalvos... šviesiomis nevadinčiau, nes ryški geltona vistiek šviesi) tos kurios turi pilkumo, be to ledinės/plieninės vadinamos spalvos...
Tu apie pilka ir olive? Bet jos kiek gyvesnes, solidesnes gal tiktu, ne tokios atskiestos (vat jei prisiminti mokykla ir akvarele, tai man netinka kai paemi mazai dazu ir daug vandens )
As kiek skaitau, tai tas prigesintumas visad eina prie esminiu bruozu Soft rudens aprasyme, todel man tai visada uzkliuna....
Jei pirkciau palaidinuke, tai ziureciau nr 9, nr 5 ir zinok jokios kitos net nebandyciau turbut
Dvi pirmos kur eina prie rudens, 6 ir 7 labai panasios i tas kur fotosesioje man labai netiko
Papildyta:
Pagalvojau gal dar bandyciau nr 2
Sunray, laukiu tavo nuomones
Laba bandžiau nustatyti savo tipą, spėju, kad gal deep winter Gal kas galėtų padėti? Norėčiau išgirsti daugiau nuomonių, ar nesuklydau. Atsiųsčiau foto.
čia tokio pavasario paletė (trys popieriukai koordinatės, akys pasislėpusios)
CORALLINE
Strawberry blonde to brown hair brings out beautiful blue-green eyes. Eye colors range from deep teal through soft gray-blue to brilliant aqua. Skin tones are soft and golden tan, beige, and cream.
QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 14:47)
čia tokio pavasario paletė (trys popieriukai koordinatės, akys pasislėpusios)
CORALLINE
Strawberry blonde to brown hair brings out beautiful blue-green eyes. Eye colors range from deep teal through soft gray-blue to brilliant aqua. Skin tones are soft and golden tan, beige, and cream.
Ziauriai panasu. Akys petrol indikatorius, oda neutrali, plaukai tas sredne rusyj, nzn kaip versti ji
Ir pirmo zvilgsnio reiktu pagalvoti ar rudens ar pavasario. Ir matai, kad zali ne tokie grynai zali beveik visi, nera tu skystu spalvu
ar gali but?
Cia True ar light palete?
QUOTE(Shana @ 2012 03 05, 15:54)
Ziauriai panasu. Akys petrol indikatorius, oda neutrali, plaukai tas sredne rusyj, nzn kaip versti ji
Ir pirmo zvilgsnio reiktu pagalvoti ar rudens ar pavasario. Ir matai, kad zali ne tokie grynai zali beveik visi, nera tu skystu spalvu
ar gali but?
ar gali but?
čia true pagal BFAS... bet šiaip tai kaip ir su vasaros įtaka realiai būtu . Kiek perskaičiau BFAS pavasarių man tik tas pasirodė panašiai aprašytas... a jų labai daug, bet beveik visi arba žaliaakiai, arba rudomis akimis, o jei mėlynos, tai su prierašu blue-purple... tai ne tavo.
paletės savininkė, tai foto pažaliavus, nenaturalios spalvos...
My Webpage
o čia light coralline atstovė:
o čia pačios osinkoje be konsultantų įtaria esant šio tipo atstovę
čia ji dažyta
QUOTE(bytte @ 2012 03 05, 15:15)
čia true pagal BFAS... bet šiaip tai kaip ir su vasaros įtaka realiai būtu . Kiek perskaičiau BFAS pavasarių man tik tas pasirodė panašiai aprašytas... a jų labai daug, bet beveik visi arba žaliaakiai, arba rudomis akimis, o jei mėlynos, tai su prierašu blue-purple... tai ne tavo.
Paskutine man panasi, ir del odos ir del akiu ir del reakcijos su koraline bliuzkute
Antra del odos irgi itarciau zinok, panasiai man ziurisi Kazkaip man struktura -permatomumas, pirma kart matau kazka i ta puse.
Kaip tau fotosesijos nr 35 ir 36?
Jei dar ne per velu, parasysiu ir as kas man is Shanos fotosesijos patiko:
40,39,38,34,33,31,30,29,28,27,26,10,9
Beveik visos melynos priduoda melynumo veido odai, bet akis gerai istempia, 16 ir 15 gan gerai, gelsvas, auksinis pasiltina oda priduoda gelsvumo; visai neblogai ziurisi ir 7 pilka
Tik siek tiek nustebino fono pasirinkimas, manai jis pakankamai neutralus?
40,39,38,34,33,31,30,29,28,27,26,10,9
Beveik visos melynos priduoda melynumo veido odai, bet akis gerai istempia, 16 ir 15 gan gerai, gelsvas, auksinis pasiltina oda priduoda gelsvumo; visai neblogai ziurisi ir 7 pilka
Tik siek tiek nustebino fono pasirinkimas, manai jis pakankamai neutralus?