cit man kaip kalakutei savi patys graziausi jos gi setos pries max dvi savaites
QUOTE(Freke @ 2012 03 07, 19:20)
cit man kaip kalakutei savi patys graziausi jos gi setos pries max dvi savaites
Pas mane tokio dyzdio, bet sejau vasario 7
QUOTE(Džigė @ 2012 03 07, 17:21)
Pas mane tokio dyzdio, bet sejau vasario 7
mano tokie pat vasario 10 sejimo
tai manau kad uzaugs ir musiskiai mazgiai, juk saulyte dabar ne tik sviecia bet ir sildo
mANO numyluotos, pirmi metai kaip savarankiskai nuo mamytes kazka darau, mokausi
sios krupikes Pearly Benary vasario 1d setos, kovo 7d ispikiuotos
sitas ketvertukas irgi vasario 1d setos, kovo 7 ispikiuotos
ir dichondra mixams
dalis cia mano, galiu jau sakyti, maza dalis
sios krupikes Pearly Benary vasario 1d setos, kovo 7d ispikiuotos
sitas ketvertukas irgi vasario 1d setos, kovo 7 ispikiuotos
ir dichondra mixams
dalis cia mano, galiu jau sakyti, maza dalis
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 07, 17:38)
Kiek įžiūriu, tai nelabai patinka substratas, puresnio ir smulkesnio reiktų
universalus durpiu substratas durpetos gamybos spec gelems nebuvo geriau persodint? o sita siaip palikt pamaisymui su zemem?
QUOTE(Ela... @ 2012 03 07, 18:24)
Pirma kart sejau siemet ir prisisejau devynias galybes dvieju rusiu
Siandien taip atrodo (kaip rasiau 02.10 setos):
Idomu kokios ten uzaugs tos "balkonines" Gal kas auginot anksciau?
Siandien taip atrodo (kaip rasiau 02.10 setos):
Idomu kokios ten uzaugs tos "balkonines" Gal kas auginot anksciau?
o jus ispikiavot kai jos dar buvo visiskai blusytes su dviem netikrais lapukais?as pasejau vasario 21 ir mano dabar isdygusiso bendroj dezutej ir visos yra su dviem lapukais ir vis visu klausiu ka dabar daryt ar galima jau pikiuot?
QUOTE(Doviliukep @ 2012 03 07, 18:33)
o jus ispikiavot kai jos dar buvo visiskai blusytes su dviem netikrais lapukais?as pasejau vasario 21 ir mano dabar isdygusiso bendroj dezutej ir visos yra su dviem lapukais ir vis visu klausiu ka dabar daryt ar galima jau pikiuot?
aha, ispikiavau praeita savaite dali siuliuku su 2 netikrais lapukais pabandymui (visos prigijo), likusias siandien ispikiavau.
Siandien ir as tas Nojaus petunijas pasejau Ziuresiu kas bus, panasias sedavau Dalemos, tai jegu jega budavo Svirdavo, sakodavosi, na, zinoma, ir trasas esdavo O TAI AR GERAI TUOS SIULUS PIKUOTI????KAME ESME, KAM TOKIUS MAZUS KLIUDYTI, A????????Gal ir man tada pikuoti ?
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 07, 18:50)
Siandien ir as tas Nojaus petunijas pasejau Ziuresiu kas bus, panasias sedavau Dalemos, tai jegu jega budavo Svirdavo, sakodavosi, na, zinoma, ir trasas esdavo O TAI AR GERAI TUOS SIULUS PIKUOTI????KAME ESME, KAM TOKIUS MAZUS KLIUDYTI, A????????Gal ir man tada pikuoti ?
Keliu spalvu kazin jos bus? Ar cia tik siaip paveiksliukas toks ant pakelio, o bus kokios nors vienos spalvos
As nezinau tikrai ar gerai, ar blogai . Tik zinau, kad prigijo. Buciau laukus tikru lapeliu, bet kad labai tankiai sudygo (pribarscius seklu taip is dusios buvau )