merginos, kokios grazios jusu geles! o pas mane ant lapelių atsirado kažkokios geltonos dėmelės.. kas galėtų būti? pumpurus gėlės, nors ir mažos bet jau sukrovė, sakau gal juos nuskint? gal pradėjo medžiagų kokių trūkti? ar gali būti kad drėgmės per daug?
QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 04 22, 00:58)
Aš savo kai nuskyniau viršūnėles, labai gražiai pradėjo plėstis ir leist ūgliukus.
Tikiuosi kad ir pas mane taip bus noreciau patresti, bet bijau kad nesudeginciau gal dar geriau augtu
einu sukursiu temute nauja
Ateinu padeti "pribaigti" tema
Vieni grazesni, kiti ne tokie jau labai grazus... bet kai nemazai yra tai gal bus viskas ok
QUOTE(Linetax @ 2012 04 22, 10:39)
Puikūs daigeliai ir kiek daug
Vieni grazesni, kiti ne tokie jau labai grazus... bet kai nemazai yra tai gal bus viskas ok
Tikrai labai gražūs daigeliai ir tokia tvarka nuostabi
pribaiginėjam temą
visgi baltas ziedelis po truputi keiciasi i svelniai violetini o koks pas mama grozis reiks nufotografuoti ir galiu pasakyt kad skinta virsune ir laikyta ant pietinio lango su tiesiogine saule isisaknydijo greiciau nei ant riotines palanges su sviesa bet be saules
QUOTE(Neili @ 2012 04 22, 20:38)
Tikrai labai gražūs daigeliai ir tokia tvarka nuostabi
Aciu (jei cia apie mano )
Galvoju i 80cm loveli sodinti po 4 daigelius petuniju, ir sachmatiskai tarpuose kai kur slamucio, kai kur lobeliju... Ne per daug? Kazko traukia ant mix'u siemet...
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2012 04 22, 21:38)
visgi baltas ziedelis po truputi keiciasi i svelniai violetini o koks pas mama grozis reiks nufotografuoti ir galiu pasakyt kad skinta virsune ir laikyta ant pietinio lango su tiesiogine saule isisaknydijo greiciau nei ant riotines palanges su sviesa bet be saules
saunu!
taip taip , apie jūsų grožius
Temos pabaigai, vakar dali petuniju jau i loveli pasodinau, pamaisiau su dichondrom ir i silnami isgabenau Beja, tinka petunijos ir dichondros????