Vieni tinkliukai būna suyrantys, kiti ne, taip kad jei ne pačios sėjate o perkate, siūlyčiau nuimti tinkliukus (bent aš taip daryčiau)

QUOTE(esposa @ 2012 04 13, 15:03)
O kaina juokinga,daigas-0.30lt.

noreciau uzklausti turbut jau ikyrejusio klausimo. kur galima rasti tu hidrokapsulyciu. na savaitgali planuojam i Megos senukus nuvaziuoti. tai nusipirkciau as ju jei rasciau. o tam kad rasti reik bent jau zinoti kur ieskoti ir ko ieskoti.... padekite ka

QUOTE(IngridaB @ 2012 04 13, 16:04)
tai aisku kaip ne pirksi

dalis mano geleliu

As su klausimeliu
Kas senai auginat ir labiau nusimanote siose gelytese - kaip manot, ar tos nuotraukos desineje svyrancios, ar ne? Kazkaip jos man nelabai nori svirti, o gal as per anksti noriu
Pirkau daigelius ir lyg sake, kad svyrancios, bet tos kaireje akivaizdziai svyrancios, o desinej? Noriu jau bandyti persodinti i lovelius ir masciau miksuoti vienas su kitom, bet jeigu man vienos svirs, o kitos ne, dar plius svyrancios bakopos, tai vaizdelis turbut ne koks bus...

Kas senai auginat ir labiau nusimanote siose gelytese - kaip manot, ar tos nuotraukos desineje svyrancios, ar ne? Kazkaip jos man nelabai nori svirti, o gal as per anksti noriu

VIOLETA20 oho visas gelynas
pas mane panasiai tik visos zydi

pas mane panasiai tik visos zydi

Gal kas gali parduoti petuniju ar surfiniju daigu?
QUOTE(kuksiene @ 2012 04 14, 10:51)
Gal kas gali parduoti petuniju ar surfiniju daigu?
Bauhof buvo gera kaina, sudėta 10 daigelių jau gana didelių-10 lt