Vieni tinkliukai būna suyrantys, kiti ne, taip kad jei ne pačios sėjate o perkate, siūlyčiau nuimti tinkliukus (bent aš taip daryčiau)
QUOTE(esposa @ 2012 04 13, 15:03)
o geras tokios mazytes o jau zydi
O kaina juokinga,daigas-0.30lt.
noreciau uzklausti turbut jau ikyrejusio klausimo. kur galima rasti tu hidrokapsulyciu. na savaitgali planuojam i Megos senukus nuvaziuoti. tai nusipirkciau as ju jei rasciau. o tam kad rasti reik bent jau zinoti kur ieskoti ir ko ieskoti.... padekite ka
QUOTE(IngridaB @ 2012 04 13, 16:04)
O kaina juokinga,daigas-0.30lt.
tai aisku kaip ne pirksi
dalis mano geleliu
As su klausimeliu
Kas senai auginat ir labiau nusimanote siose gelytese - kaip manot, ar tos nuotraukos desineje svyrancios, ar ne? Kazkaip jos man nelabai nori svirti, o gal as per anksti noriu Pirkau daigelius ir lyg sake, kad svyrancios, bet tos kaireje akivaizdziai svyrancios, o desinej? Noriu jau bandyti persodinti i lovelius ir masciau miksuoti vienas su kitom, bet jeigu man vienos svirs, o kitos ne, dar plius svyrancios bakopos, tai vaizdelis turbut ne koks bus...
Kas senai auginat ir labiau nusimanote siose gelytese - kaip manot, ar tos nuotraukos desineje svyrancios, ar ne? Kazkaip jos man nelabai nori svirti, o gal as per anksti noriu Pirkau daigelius ir lyg sake, kad svyrancios, bet tos kaireje akivaizdziai svyrancios, o desinej? Noriu jau bandyti persodinti i lovelius ir masciau miksuoti vienas su kitom, bet jeigu man vienos svirs, o kitos ne, dar plius svyrancios bakopos, tai vaizdelis turbut ne koks bus...
VIOLETA20 oho visas gelynas
pas mane panasiai tik visos zydi
pas mane panasiai tik visos zydi
Gal kas gali parduoti petuniju ar surfiniju daigu?
QUOTE(kuksiene @ 2012 04 14, 10:51)
Gal kas gali parduoti petuniju ar surfiniju daigu?
Bauhof buvo gera kaina, sudėta 10 daigelių jau gana didelių-10 lt