Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinija- petunija

QUOTE(vivita @ 2012 03 29, 20:43)
matai mano mieste tokiu parduotuviu nera doh.gif  ziurejau svajoniu sodai laidoj kad tos granules geriau sulaiko vandeni vazone, ne taip surfinijos isdziusta kai karsta. sakau reik nusipirkt gal geras dalykas:D

geras dalykas, ne vieneri metai naudoju wink.gif

QUOTE(vivita @ 2012 03 30, 08:15)
jo jo igeris, plušau puse dienos internete kol pavadinima radau thumbup.gif

gal labiau kris į akis tokie pavadinimai Water Gel arba Stockosorb. Įgerio terminą greičiau ant sąskaitų pamatysit, nes ant originalių pakuočių dar neteko matyt 4u.gif

Atsakyti
Na , brangiosios ,Jusu patarimu, nugeneju su giliu liudesiu biggrin.gif savo augintines ir sukisau i dregna zeme . Lauksim rezultatu ax.gif .
http://public.fotki.com/eturib9/glyts/
Atsakyti
QUOTE(eturib9 @ 2012 03 30, 11:12)
Na , brangiosios ,Jusu patarimu, nugeneju su giliu liudesiu  biggrin.gif savo augintines ir sukisau i dregna zeme . Lauksim rezultatu  ax.gif .

Liuks, senieji kelmai zymiai geriau atrodo, o ir vaikuciai tuoj isisaknys 4u.gif
Atsakyti
mano vienai petrunijai kazkas daros.purskiu dabar nuo to,kad apsinese lapeliai baltau apnasu.ir vakar nupurskiau.o dabar paziurejau,kad ji man kazko leibsta o kitos nieko.nupurskiau dabar vandeniu ziuresiu,kas gausis.sirdi gelia tokia grazi yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eturib9 @ 2012 03 30, 11:12)
Na , brangiosios ,Jusu patarimu, nugeneju su giliu liudesiu  biggrin.gif savo augintines ir sukisau i dregna zeme . Lauksim rezultatu  ax.gif .

man net žiūrint į tas nulaužtas šakeles širdį skauda biggrin.gif bet tikėkimės kad sėkmingai įsišaknydins 4u.gif

mano tai daigai vis virsta, tai į vieną pusę, tai į kitą, suprantu kad į šviesą linksta, sukinėju indelius kas dieną, bet kad ir tokie jau laibi koteliai jų, neatsimenu kaip seniau būdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2012 03 31, 23:38)
man net žiūrint į tas nulaužtas šakeles širdį skauda biggrin.gif bet tikėkimės kad sėkmingai įsišaknydins 4u.gif

O man jau širdies nebeskauda,nes šakelės gražiai laikosi žemėj, nevysta, tikiuosi viskasbus ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eturib9 @ 2012 04 01, 17:22)
O man jau širdies nebeskauda,nes šakelės gražiai laikosi žemėj, nevysta, tikiuosi  viskasbus ok thumbup.gif

tai aišku bus gerai, svarbu tik teisingai laikyti smile.gif šiandien savo bakopos šakneles šviečiant stiklinėje pamačiau, sėkmingai prigijo ir kaip seniau nedaėjo, kad galima peršviečiamose stiklinėse šaknydinti doh.gif gyveni ir mokaisi iš kitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2012 04 01, 18:20)
tai aišku bus gerai, svarbu tik teisingai laikyti smile.gif šiandien savo bakopos šakneles šviečiant stiklinėje pamačiau, sėkmingai prigijo ir kaip seniau nedaėjo, kad galima peršviečiamose stiklinėse šaknydinti  doh.gif gyveni ir mokaisi iš kitų biggrin.gif

Va butent-mokaisi is kitu ax.gif . Todel cia ir yra smagu,kad gaunam daug naudingos info ir dar nemokamai biggrin.gif .
Atsakyti
Pasirodysim augimo procesą snieguoto balandžio proga. ax.gif

Sėtos 2012.02.12
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 02 balandžio 2012 - 16:38
PAS MANE IRGI TOKIOS PAT COLIUKES blush2.gif
Atsakyti
Savvy, labai dailios coliukės wub.gif
O aš šiandien persodinau įšaknydintas (nuskabytas) petunijas, jau turėjo ne mažas šakneles, praėjo 3 savaitės, kol išleido pakankamai šaknelių.
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 04 02, 21:37)
Savvy, labai dailios coliukės  wub.gif
O aš šiandien persodinau įšaknydintas (nuskabytas) petunijas, jau turėjo ne mažas šakneles, praėjo 3 savaitės, kol išleido pakankamai šaknelių.

As Jums uz ta isaknydijima tai busiu dekinga iki garbo lentos 4u.gif Eina sau kaip faina, nusiperki kelis paaugintus daigelis ir pirmyn, o jau kokie kuokstai po to atzelia, vel galima skabyti 4u.gif
Atsakyti