Sveikos:) gal jūs žinote kur galima įsigyti Terracottem granulių? ar kaip ten
QUOTE(eturib9 @ 2012 03 29, 09:21)
Taip ir padarysiu,aciu uz patarima ,o man nauju kaseliu dar priaugs,kad butu kam svirti?
Oi dar tikrai bus kam, daug dar tu sakeliu prizels, ypac, kai apgenesite
Papildyta:
QUOTE(vivita @ 2012 03 29, 10:22)
Sveikos:) gal jūs žinote kur galima įsigyti Terracottem granulių? ar kaip ten
Zalioj stoty nera???Arba Bauhof?Ka su jomis daro ?
Numiro , net 5 daigeliai išpikavus Gal dar per maži buvo , gerai , kad dar palikau neišmečiau visų tai dar bandysiu vėliau
Ateinu ir aš su savo gėlytėm.. Nusipirkau surfinijos daigelius. Nieko neskabiau, bet, žiūriu, kad tįsta man jos į viršų. Panašu, kad surfinija jau nesigaus, o bala žino kas.. Žiedukai jau formuojasi. AR reikėtų nuskabyti? ale taip gaila būtų.
as snd i lindau pas savo saknydinamasias po kaldra nu taip man knietejo ar vyksta kas:) viena tokia kaip tik pasvirimo pozoj buvo, tai istraukiau ja ir ziu mazi mazi sakneliu uzuomazgiukai vadinai gyvensim, jei nemirsim
o mano nusibaige virsuneles...... bet uz tai petunijos bujoja ir pirktiniai daigeliai. auga valandom... jau bandau balkonan istrenkti dar palaikysiu iki velyku namieo paskui bent dienom i balkona reiks kelti
QUOTE(deltadu @ 2012 03 29, 15:44)
Ateinu ir aš su savo gėlytėm.. Nusipirkau surfinijos daigelius. Nieko neskabiau, bet, žiūriu, kad tįsta man jos į viršų. Panašu, kad surfinija jau nesigaus, o bala žino kas.. Žiedukai jau formuojasi. AR reikėtų nuskabyti? ale taip gaila būtų.
negailėk, apskabyk, o širdies džiaugsmui pasilik koki vieną pumpurėjį, kuris yra žemiausiai ir būtinai pamėgink įsišaknydinti nulaužtas viršūnėles .
QUOTE(Neili @ 2012 03 29, 16:45)
negailėk, apskabyk, o širdies džiaugsmui pasilik koki vieną pumpurėjį, kuris yra žemiausiai ir būtinai pamėgink įsišaknydinti nulaužtas viršūnėles .
Aš nesuprantu, kaip čia skabyti. Dar ne tą ką nulaušiu. Viso pagrindinio tai nulaužt negaliu, ar ne? jei tik pažastinius, tai nėra prasmės - vis tiek aukštyn styps.
Tai ta pagrindini ir nukirpk, tada prades i sonus sakeles augti. Dabar jei nieko nedarysi tai gausis viena saka su ziedais ant virsuneles. Kokia cia veisle, svyranti ?
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 13, 14:11)
deltadu, nepatingėk paskaityti visos temos rasi naudingos informacijos, vat keletą puslapių atgal tiesiog vaizdinė medžiaga
[quote=Neili,2012 03 29, 18:57]
deltadu, nepatingėk paskaityti visos temos rasi naudingos informacijos, vat keletą puslapių atgal tiesiog vaizdinė medžiaga
Aciu, del tos vaizdines medziagos turiu jau keleta padaugintu surfiniju, tikrai didelis dekui
Aciu, del tos vaizdines medziagos turiu jau keleta padaugintu surfiniju, tikrai didelis dekui
Skaitinėjau tikrai, tik pasirodė, kad ten pažastines šakeles skabo , o pagrindinio - ne. Tai ir klausiu. O tai jau jį tokį didelį su žiedais kaip ta plėvele apgaubt. Įtariu, man nepavyks