Pasisejau dar karta easy wave surfinijas, paskutini karta. Neisdygs, tai neisdygs.. O gal yra kur nors pirkti daigeliu surfiniju, svyranciu po 1 metra? Seniuose apie 50 cm tik
Gal zinote Vln vieta gera, kur pardavineja vienmetes gelytes?
Sveikos merginos . Radau gerą akciją,todėl noriu pasidalinti ja.
http://beta.lt/vilni...-su-vermikulitu
http://beta.lt/vilni...-su-vermikulitu
vakar nukirpau virsune surfinijos tai atauga akyse paaugo, jei ir toliau tokiais greiciais augs galesiu kaimynams nemokamas uzuolaidas daryti
mastau kirpti virsune ar dar paauginti nes irgi per nakti pastypo vakar tikrai tokia dar nebuvo julab kad matosi sonines ataugos jau
mastau kirpti virsune ar dar paauginti nes irgi per nakti pastypo vakar tikrai tokia dar nebuvo julab kad matosi sonines ataugos jau
as pacia virsunele gnybciau... grazesnis kupstas augtu
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 18:44)
Dirba žmonės
Atsakau: Wonder Wave Pearly nereikia formuoti, pačios labai gražiai formuojasi. Čia daugiau dėl turėjimo daugiau daigų, o vėliau ir gėlių Tačiau taip, galima skabyti ir visas kitas petunijas/surfinijas
Atsakau: Wonder Wave Pearly nereikia formuoti, pačios labai gražiai formuojasi. Čia daugiau dėl turėjimo daugiau daigų, o vėliau ir gėlių Tačiau taip, galima skabyti ir visas kitas petunijas/surfinijas
Gaudvile,ACIU uz issamu atsakyma Butinai pasinaudosiu superine Neiles metodika
QUOTE(Neili @ 2012 03 13, 22:07)
atsiprašau, tikrai praleidau Gaudvilė puikiai atsakė, šios rūšies puikiai šakojasi, aš dauginu dėl kiekio, bet pernai skabiau kad daugiau šakotusi, tuo pačiu ir pasidauginau, o sodinu į paprastą universalų substratą.
Neili ! Viska supratau: ir apie daigeliu dauginima ir apie substrata. Kibsiu ir as i darbus.
Ir nenuostabu kad praleidote Taip aktyviai siomis dienomis visos dalinasi patirtimi, kad nespeju skaityti
Sioje temoje labai draugiskas kolektyvas ir plius graziais vaizdais aki pamalonini -tiesiog terapija sirdziai
Ispikavau siandien Easy wave, jau tokie siulai, kad baisu buvo paliesti, bet lyg ir gyvi liko
Man irgi pasirode, kad vakar nugnybti surfinijos ugliukai per nakti ugtelejo
Man irgi pasirode, kad vakar nugnybti surfinijos ugliukai per nakti ugtelejo
QUOTE(esposa @ 2012 03 14, 01:30)
nuomininkas o jei rimtai gal kokia seklyte isdygo
Si ryta i balkona issinesiau apziurejau ir kagi tikrai nuomininkas
Persodinau atskirai , kaip tik turejau lycna bliuda tai ji ten patupdziau
QUOTE(indre.indre @ 2012 03 14, 22:23)
Si ryta i balkona issinesiau apziurejau ir kagi tikrai nuomininkas
dabar stebek,kas isaugs
O mano išpikuota petunija, kur šaknelė pikuojant nutrūko, vis tik pasimirė Tad liko tik trys... Išnešiau į balkoną ant saulutės pasigrūdinti...
niu ka siandien visoms daviau stimuianto doze...ziuresim ar patiks joms pilnavidures auga tai kaip ant mieliu su stimulantu jauciu isvis bus uch isnesiau visas i lauka saulute ir jos siluma pasidziaugti.buvau siandien garden centre ojoi ojoi mergaites kiek ten visokiausiu gerybiu.o seklyciu kokia gausa.jei ka rasykit man atsiusiu jei kazko reikes.
Oi negundykit, nes kai prirasysiu, tai reikes maisais siusti O ka idomaus is seklyciu matete, na ko Lt su ziburiu nerastume ?
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 15, 16:35)
Oi negundykit, nes kai prirasysiu, tai reikes maisais siusti O ka idomaus is seklyciu matete, na ko Lt su ziburiu nerastume ?
pvz.pilnavidure spalvyte juodai balta.maciau jau zydi oi koks grozis oi oi oi o siaip labai visko daug.ko reikia sakykit paieskosiu.