QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 02, 14:48)
As butent sitas dvieju spalvu vasario 29 pasiejau laukiu rezultato
QUOTE(Lavrynka @ 2012 03 03, 15:11)
As butent sitas dvieju spalvu vasario 29 pasiejau laukiu rezultato
as vakar subarsciau
Papildyta:
palergonijos sita s.. nukrapsciau
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 03, 17:44)
Specialiai į durpines tabletes su tuo apvalkalu sėju ir niekad niekam nieko nenukrapštau. Ar tik nebus vėliau ašarų ir nejau pirmą kartą susiduriat?
tikrai pirma karta, nuosirdziai visada sedavau lenciugines savo rinktas seklas i paprasta zemele, o vat siemet visokio velnio pirmoke bus kaip bus
nuosirdziai patariu nuimti ir siek tiek apacioj padraskyti,kad sakneles atlaisvetu
nenuemus ar augs-jau laimes dalykas,siaip daznai suvargsta augalai,kalbu bendrai,ne vien apie petunijas
nenuemus ar augs-jau laimes dalykas,siaip daznai suvargsta augalai,kalbu bendrai,ne vien apie petunijas
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 03, 19:50)
Kaip gi neauga, jei šaknys akivaizdžiai laukan išėjusios. Baikit gąsdint
Šiandien pirkau sodinukų,klausiau,sake nuimti.Gražiai nusiėme,kitos šakneles išsitiesė per ilgį ,matomai buvo susilenkusios tame kiaute.Pernai man žuvo daigeliai vos ne menesį prastoveje ir skurdę bakopų,lobeliju,tai tik tą klaidą pripažystu,nes pirmą kartą buvau pirkusi.Buvo ir trejetas pelargonijų,neatsimenu,kaip su jom dariau,bet išgyveno
QUOTE(amarrile @ 2012 03 03, 20:05)
Šiandien pirkau sodinukų,klausiau,sake nuimti.Gražiai nusiėme,kitos šakneles išsitiesė per ilgį ,matomai buvo susilenkusios tame kiaute.Pernai man žuvo daigeliai vos ne menesį prastoveje ir skurdę bakopų,lobeliju,tai tik tą klaidą pripažystu,nes pirmą kartą buvau pirkusi.Buvo ir trejetas pelargonijų,neatsimenu,kaip su jom dariau,bet išgyveno
man ERMITAZE sake nenuiimti, bet ten tokios pat profes dirba kaip ir as, todel cia ir iskeliau klausima viesai
surfiniju toks tinklelis tai pro jas lindo saknys, o palergonijos matosi kitokia "imaute" pro jas nelindo, todel nujamiau lauksiu rezultatu
Man ERMITAZE sake,kad reikia nuimti,tai reiskias vienom sako viena ,kitom-kita.
viskas priklauso ant kokios pardavejos pataikot vienos vienaip kitos kitaip. as nuemiau. tiek nuo surfiniju tiek nuo pelargoniju nes saknu islindusiu dar nebuvo o kad galima palikti nezinojau. blond very blond
As nuimu, nors ir saknytes jau buna islindusios Ir gerai viskas O vienasis metais kai nenuemiau, tai sunyko augaliukai