O TAI MAN IRGI BUTU GALIMA NUO SAVUJU NUSKABYT IR BANDYT PASIDAUGINT
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 13, 13:35)
Na, aš tai įžiūriu šonines ataugėles. Drąsiai gnybčiau viršūnę.
QUOTE(esposa @ 2012 03 13, 01:42)
INDRE.INDRE pas mus jau +19
Tai fainumo, buvo pas mus iki +18 nu bet siomis dienomis tai saltis nevietiskas nuo penktadienio atsils. [COLOR=yellow] O balandi jau galesim pajury rietus deginti
Bandau ir as nugnypti viena ziuresim kas gausis
gnybčiau ties ta vieta kur žodis "pažymėta'
QUOTE(Ela... @ 2012 03 13, 10:43)
Niu as irgi buvau siandien Maximoj ir tikrai neber ju, bet uzsukau i Zalia stotele - ten yra keliu rusiu didesni padeklai Nematavau ar tip top tinka tokioms kaip musu daigykloms, bet manau dydis panasus tikrai. Jei busi kur netoliese uzsuk ten pasiziureti
Aciu, uzsuksiu kuria diena
Bet tai pas jus petunijos kokio dydzio mano mazytes dar visai, gal 5cm ugio tik nusipirkau ta augimo stimuliatoriu, gal prades sparciau augti
Pelargonijos dvigubai didesnes nors sejau viska kartu
QUOTE(murmur @ 2012 03 13, 13:56)
Aciu, uzsuksiu kuria diena
Bet tai pas jus petunijos kokio dydzio mano mazytes dar visai, gal 5cm ugio tik nusipirkau ta augimo stimuliatoriu, gal prades sparciau augti
pas mane petunijos isvis dar blusytes su dviem netikrais lapukais o setos vasario 21.irgi mastau apie stimuliatoriu. nes tokiais tempais ir iki rudens neuzaugs
as vasario 16 atrodo sejau lapeliu tai turi po 4-5 jau, bet mazytes labai. nesiu turbut i siltesne patalpa ant saules ir kalsiu stimuliatorium
QUOTE(Ela... @ 2012 03 13, 14:20)
As irgi prisiskaicius cia nusipirkau siandien ir palaisciau su stmuliatorium
Maniskes su 1-2 tikraisiais maziukais lapukais (setos 02.10). Trecdalis anksciau ispikiuotu akivaizdiai didesnes uz kitas, kurias pikiavau savaite veliau
Maniskes su 1-2 tikraisiais maziukais lapukais (setos 02.10). Trecdalis anksciau ispikiuotu akivaizdiai didesnes uz kitas, kurias pikiavau savaite veliau
niu ka tada ryt ir as leksiu i garden center iekot stimuliatoriaus
QUOTE(Doviliukep @ 2012 03 13, 15:23)
niu ka tada ryt ir as leksiu i garden center iekot stimuliatoriaus
paprastam prekybcentri gali pasiziūrėti, sėklų stende aukšai pakabintos būna, kaipsėklų pokelyje ogrofirmos 2 kapsulės su milteliais