Sveikutės. Ateinu ir aš su klausimukais, nes pirmą kartą sėjau petunijas. Sudygo gerai, bet jau kaip ištįso Tokie siūliukai 1-2 cm. aukščio. Ką su jais daryti>? Laukti ar jau pikiuoti? Tik kad nesugraibysiu aš jų
Ir dar. Nusipirkau "Senukuose" daigelius jau. Tai jų šaknys kažkokia med-iaga aptrauktos. Ar reikia sodinant tą medžiagą nukrapštyti?
Dauk cia nuomoniu, bet dauguma nukrapsto. Vienai merginai su tuo marliu sunyko gelytes, nes saknelem nebuvo kur detis. Tad manau nuimk tas medziagytes blogiau nebus
QUOTE(deltadu @ 2012 03 10, 21:42)
Sveikutės. Ateinu ir aš su klausimukais, nes pirmą kartą sėjau petunijas. Sudygo gerai, bet jau kaip ištįso Tokie siūliukai 1-2 cm. aukščio. Ką su jais daryti>? Laukti ar jau pikiuoti? Tik kad nesugraibysiu aš jų
Ir dar. Nusipirkau "Senukuose" daigelius jau. Tai jų šaknys kažkokia med-iaga aptrauktos. Ar reikia sodinant tą medžiagą nukrapštyti?
Kapai tokiems siuliukams. Bent jau man neissilaike, nei laikant neispikiuotus, nei zememis apdejus. Cia kokie nors easy wave veisles?
QUOTE(deltadu @ 2012 03 10, 20:42)
Jos visada ištysta. Aš tokias išpikiavau. Su šaukšteliu iškėliau, įsodinau giliau ir padėjau ant šviesiausios palangės. Dabar atrodo neblogai O tą medžiagą nuo daigelių visada nuimu, nors kitos ir nerekomenduoja.
Labas rytas
Pas mus nuo ryto sninga
Parodysiu savo užvakar išpikiuotas nykštukes:
Pas mus nuo ryto sninga
Sveikos surfinijų augintojos . Turiu tokį klausimą: kai pikuojate į tuos vienkartinius puodelius ar darote kokias skilutes dugne, kad vandens perteklius nubėgtų, ar ir be to augs. Pirmus metus bandau išauginti savo daigelius, skaičiau ir seną temą, bet nieko apie tai neradau.
QUOTE(Ania @ 2012 03 11, 09:52)
Sveikos surfinijų augintojos . Turiu tokį klausimą: kai pikuojate į tuos vienkartinius puodelius ar darote kokias skilutes dugne, kad vandens perteklius nubėgtų, ar ir be to augs. Pirmus metus bandau išauginti savo daigelius, skaičiau ir seną temą, bet nieko apie tai neradau.
nedarau, nemanau, kad reikia- tiesiog laistau labai saikingai, kad žemė būtų drėgna, bet vandens nebūtų per daug, žodžiu, dažniau ir po nedaug
Ačiū už operatyvų atsakymą Einu pikuot
QUOTE(Darsė @ 2012 03 11, 09:23)
Labas rytas
Pas mus nuo ryto sninga
Pas mus nuo ryto sninga
o vaikytis kas per mazumas as tokias dar tik is toli aplenkiu turiu tokiu , bet jos dar kantriai laukia savo eiles pikiavimui
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 11, 10:15)
o vaikytis kas per mazumas as tokias dar tik is toli aplenkiu turiu tokiu , bet jos dar kantriai laukia savo eiles pikiavimui
aš kadangi didesnių neturiu- čia nuotraukoje visas mano surfinijų ūkis- tai nebelaukiau
bet jau matau, kad prigijo
QUOTE(Darsė @ 2012 03 11, 10:44)
aš kadangi didesnių neturiu- čia nuotraukoje visas mano surfinijų ūkis- tai nebelaukiau
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 11, 10:54)
niu jei nei viena neuzsilenke tai prgijo as ir labai laukiu savo ispikiavimo rezultatu