Nu, as beveik garantuota, kad zinau, kuri cia manau, paskaitys ir isims
Parasiau zinute kad isimtu, gi zino kieno foto deda, negrazu
Aš pritariu Siges, dedant foto į viešą erdvę, ypač FB, privatumo ir slaptumo tikėtis neverta... Kiek pačios copy-paste'inat kitų merginų foto iš jų blog'ų ir nieko keisto tame nematot? Kad aptarinėjat, kaip koks daiktas ant jų atrodo? Arba pačios SM rūbus pardavinėdamos begalę internetinių fotkių pridedat...
QUOTE(micefee @ 2012 03 02, 01:11)
Aš pritariu Siges, dedant foto į viešą erdvę, ypač FB, privatumo ir slaptumo tikėtis neverta... Kiek pačios copy-paste'inat kitų merginų foto iš jų blog'ų ir nieko keisto tame nematot? Kad aptarinėjat, kaip koks daiktas ant jų atrodo? Arba pačios SM rūbus pardavinėdamos begalę internetinių fotkių pridedat...
Ta pati pagalvojau
QUOTE(micefee @ 2012 03 02, 01:11)
as tai manau, kaip bebutu, kad ir pacios foto idedam , bet bent virtualios drauges esam, tai bent as idedema ne savo foto su rubu tikrai atsiklausciau savininkes. juk cia visokiais klausimais bendaujam, o foto dedant atsiklausti tikrai nesunku butu
o as jei tureciau tokia tobula sedyne ir kojytes stirnos kaip Savitos visai nepykciau Lai zmones pasigrozi lietuvaiciu formomis veido juk nesimato
QUOTE(savita1 @ 2012 03 01, 17:32)
Imesk nuoroda, kur Eddie Bauer pirkai
QUOTE(Lyn @ 2012 03 01, 20:52)
O kas tas eddie bauer?????
Nieko tas Eddie Bauer ypatingo ar stiliovo - labai moteriskos ir paprastos (kas man nebudinga ) beeet - pukines, kainos superines, kokybiskos, o ir TALL turi - man taip atsibodo su viena ta pacia vaiksciot
Sita pajamiau uz 69 USD (siaip 199) - nes extra -30% nuo sale
o kita trumpesne storesne isvis uz 28usd vietoj 139usd nebera jos jau - as bronze spalvos pajamiau:
va
Mergaites, jei atsirastu norinciu sio sijonuko 6P, bandyciau pagauti sau mazesni, kitaip siaurinsiu
QUOTE(Lyn @ 2012 03 02, 07:34)
as tai manau, kaip bebutu, kad ir pacios foto idedam , bet bent virtualios drauges esam, tai bent as idedema ne savo foto su rubu tikrai atsiklausciau savininkes. juk cia visokiais klausimais bendaujam, o foto dedant atsiklausti tikrai nesunku butu
Butent, taigi "is tos pacios chebros" esam; nesu naivi, bet tikiu, kad cia perkancios/parduodancios jcrew, tikrai yra is to pacio rato ir zino, kad deda butent tos ar kitos nares nuotrauka...
QUOTE(ramka @ 2012 03 02, 11:56)
Mergaites, jei atsirastu norinciu sio sijonuko 6P, bandyciau pagauti sau mazesni, kitaip siaurinsiu
O tiki, kad pagausi?
As net 8p zadu siaurint ir nei minties parduot
Papildyta:
QUOTE(pgituke @ 2012 03 02, 09:03)
o as jei tureciau tokia tobula sedyne ir kojytes stirnos kaip Savitos visai nepykciau Lai zmones pasigrozi lietuvaiciu formomis veido juk nesimato
Irgi tiesa
Bet tai kas prabilo, matem gi ir tamstos figura
QUOTE(karolinc' @ 2012 03 02, 11:15)
O tiki, kad pagausi?
Papildyta:
Irgi tiesa
Papildyta:
Irgi tiesa
Viliuosi Nors.. kaip ten apie ta vilti sako:D
Del pgitukes
QUOTE(cikada7 @ 2012 03 01, 21:11)
Taip, bet ebay skelbime galima naudoti tik savo foto. Negalima net J.Crew rubo foto, nesvarbu , kad tik uodega matos ar tik rubas, is kart gauni ispejima ir pasalina skelbima.
Nesamone Dedu ir foto is parduotuves ir net nuorodas i jas ir niekad nera uzkliuve. bent jau angliskam ebay.