QUOTE(katilina @ 2012 03 03, 13:39)
"Nekaltasis" jau porą savaičių planuoju pirkti, bet vis susilaikau. Noriu, bet kartu knygos tema šiek tiek atbaido. O "Knygų vagilė"- kol kas tik man vienai ji patiko, įdomu, kaip ji tau pasirodys.
Tas "Nekaltasis" mano akį taip pat vis traukė, pakilnodavau ir padėdavau knygyne. Bet va radau, kas sutiko mainytis, tai paskui negaila bus, jei ir neptiks knyga. Dėl "Knygų vagilės" kažkaip irgi labai abejojau, bet kaskart vis man ji pasimaišydavo kur nors ir nepaisant ne itin gerų atsiliepimų apie ją, nutariau, kad visgi noriu aš pabandyti ją paskaityti, o kadangi pasisekė išimainyt, tai iš vis liuks, nes mainai gi nieko nekainuoja (na, kainuoja, bet tik myzernas pašto išlaidas)
QUOTE(Dorifore @ 2012 03 03, 13:53)
Pabandyk pasijungti per kitą naršyklę, gal tau normaliai neatidaro to lango. Nes aš pabandžiau, man viską rodo, po apačia toks žalias langelis su užrašu "registruotis". Beje, kokį paštą naudoji registracijai? Nes kažkada gi mane registravai per savo paštą, to paties gali leisti nebenaudoti.
Labai ačiū

Pabandžiau per kitą naršyklę ir pagaliau rodo normaliai tą žalią mygtuką registruotis

O dėl pašto, tai viskas gerai, prisimenu, kad savąjį tau paskolinau, nes gaunu kaskart vis priminimus apie tai

Registruosiuos su kitu paštu
Skaitymas - atgaiva sielai.