Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Sveikos, merginos smile.gif

Noriu paklausti ka reiskia spermos tyrime pav r/l?

Ten kur sperm kiekis 1 ml parasyta pav r/l ir kur spermiju kiekis taip pat. Ir kazkodel napavyko nustatyti judriu, mazai judriu, nejudriu....visur bruksneliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata.o: 09 gegužės 2012 - 10:42
QUOTE(renata.o @ 2012 05 09, 11:31)
Sveikos, merginos smile.gif

Noriu paklausti ka reiskia spermos tyrime pav r/l?

Ten kur sperm kiekis 1 ml parasyta pav r/l ir kur spermiju kiekis taip pat. Ir kazkodel napavyko nustatyti judriu, mazai judriu, nejudriu....visur bruksneliai.

Pav r/l, tai reiskia, kad pavieniai spermatoziodai regejimi lauke,del to visur ir bruksneliai, nes per mazas kiekis spermatozoidu ivertinti ju judruma ir t.t Pasikartokit butinai dar karta spermagrama.
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2012 05 09, 12:12)
Pav r/l, tai reiskia, kad pavieniai spermatoziodai regejimi lauke,del to visur ir bruksneliai, nes per mazas kiekis spermatozoidu ivertinti ju judruma ir t.t Pasikartokit butinai dar karta spermagrama.

Aciu, Ingbri.
Reikes pasikartoti tyrima ... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata.o: 09 gegužės 2012 - 11:19
QUOTE(ahh @ 2012 04 12, 13:19)
pas mus gyvu 66,6 proc.
diagnoze oligoastenoteraspermija
1ml- 3mil, visame ejakuliate-22,5mil
A-0, B-33,3, C-33,3
spermiukai geri- 3 proc, patologijos 97 proc.
pagrinde galvutes blogos- 55 proc., kaklelio defektai-33 proc ir uodegeles defektai- 9 proc.
siandien kartosim spermograma kitoje klinikoje.

Sveikos mergaites 4u.gif pas mus su patologija panasiai kaip pas _ahh_ tik didesne - 96%. Kaip maciau pagerejo po kurio laiko? Ka butent vartojote?
Atsakyti
Sveikos, merginos gal jus zinot. Jei vyras eina i pirti, ar jau visi buzikai zusta? Per kiek laiko atsistato? Toks klausimas man iskilo g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 05 10, 09:40)
Sveikos, merginos gal jus zinot. Jei vyras eina i pirti, ar jau visi buzikai zusta? Per kiek laiko atsistato? Toks klausimas man iskilo  g.gif
4u.gif

sveika, kiek žūsta, turbūt niekas nepasakys, kažin ar kas matavo, nemanau, kad visi, pažįstu porų , kur vyras kas savaitgalį kaitinasi pirtyje, o turi tris vaikus. Kai normalus vaisingumas, nieko tokio, o va apie mus tai žinai..yra posakis..blogam šokėjui ir... trukdo.. doh.gif Jeigu ten 200 mln ir visi judrūs, tai net jei žūtų 80 proc, vis tiek gerų dar būtų daugiau negu pas mano vyrą doh.gif , o jeigu ir taip judrių keli milijonai, tada visai kitas reikalas. O per kiek laiko atsistato - irgi įdomiai, esu skaičius,kad per 3 mėn (kai įvyksta pilna spermogenezė), o kitur skaičiau,kad po kelių dienų g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 05 10, 10:26)
sveika, kiek žūsta, turbūt niekas nepasakys, kažin ar kas matavo, nemanau, kad visi, pažįstu porų , kur vyras kas savaitgalį kaitinasi pirtyje, o turi tris vaikus. Kai normalus vaisingumas, nieko tokio, o va apie mus tai žinai..yra posakis..blogam šokėjui ir... trukdo.. doh.gif Jeigu ten 200 mln ir visi judrūs, tai net jei žūtų 80 proc, vis tiek gerų dar būtų daugiau negu pas mano vyrą doh.gif , o jeigu ir taip judrių keli milijonai, tada visai kitas reikalas. O per kiek laiko atsistato - irgi įdomiai, esu skaičius,kad per 3 mėn (kai įvyksta pilna spermogenezė), o kitur skaičiau,kad po kelių dienų g.gif

Va, labai idomu per kiek atsistato ... faktas, kad ta pirtis negerai. Vasara ateina, visokiu progu sodybose, nezinau kaip cia vyra atkalbet nuo tu pirciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 05 10, 09:38)
Va, labai idomu per kiek atsistato ... faktas, kad ta pirtis negerai. Vasara ateina, visokiu progu sodybose, nezinau kaip cia vyra atkalbet nuo tu pirciu  g.gif

uzdraust reikia smile.gif siaip maniskis is pradziu i pirtis ejo, po triju dienu dare spermograma buvo keli milijonai.... cool.gif bet dabar kartais galvoju, tai gal geresne ta musu situacija realiai buvo ax.gif nu nezinau... siaip tai dar ziurint kokia pirtis, kokia kaitra.....

Zilaitiene mums pasakojo, kad net vasara sperma suprasteja...... Tai net nezinau del ko? Ar taip pat ta kaitra veikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ,,Selina'': 10 gegužės 2012 - 14:26
QUOTE(norma @ 2012 05 10, 09:40)
Sveikos, merginos gal jus zinot. Jei vyras eina i pirti, ar jau visi buzikai zusta? Per kiek laiko atsistato? Toks klausimas man iskilo  g.gif
4u.gif

Kazkiek itakoja, mano vyras 2 sav.pries spermograma kaitinosi, bet atlikus tyrima spermoje buvo 253 mln.( 4 ml.) spermatozodu, ir 50 proc ju A ir B tipo. Tai manau jei itakoja, tai nedaug. As savo vyrui irgi nelabai leidziu pirtintis, bet retkarciais juk galima.....
Atsakyti
QUOTE(Auxule @ 2012 05 09, 16:00)
Sveikos mergaites  4u.gif  pas mus su patologija panasiai kaip pas _ahh_ tik didesne - 96%. Kaip maciau pagerejo po kurio laiko? Ka butent vartojote?

mes pakartojom spermograma kitoje klinikoje ir rezultatas buvo normospermija. nieko negerem, o rezultatai geri gavosi. tarp deveju spermogramu buvo nenidelis laiko tarpas. dabar gersim Tamoxifena. nes pas vyra 1ml-16mln. (pagal normas 1ml-15mln) tai kad kieki padidinti mums israse si vaista. dar wellmana geria.
siaip del patologijos niekas nepanikavo. lankiausi pas du vaisingumo specus ir pas Zilaitiene, pas dvi biologes. ir niekas del patologiju nieko blogo nesake g.gif (kalbu apie pirma spermograma- 97 proc. patologija)
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 05 11, 08:25)
mes pakartojom spermograma kitoje klinikoje ir rezultatas buvo normospermija. nieko negerem, o rezultatai geri gavosi. tarp deveju spermogramu buvo nenidelis laiko tarpas. dabar gersim Tamoxifena. nes pas vyra 1ml-16mln. (pagal normas 1ml-15mln) tai kad kieki padidinti mums israse si vaista. dar wellmana geria.
siaip del patologijos niekas nepanikavo. lankiausi pas du vaisingumo  specus ir pas Zilaitiene, pas dvi biologes. ir niekas del patologiju nieko blogo nesake  g.gif (kalbu apie pirma spermograma- 97 proc. patologija)

Aciu uz info. Kazkiek ramesne. Musu diagnoze del tos morfologijos - teratospermija. Gal dar kazkiek noretusi daugiau gyvu nes is normos >58% yra 54 g.gif Siule siaip kaip iprastai ir daug kam pagert Profertili. Bet kazkaip nusisigundziau ju nauda, nupirkau irgi tuos spec Wellman smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auxule @ 2012 05 11, 09:24)
Aciu uz info. Kazkiek ramesne. Musu diagnoze del tos morfologijos - teratospermija.  Gal dar kazkiek noretusi daugiau gyvu nes is normos >58% yra 54  g.gif  Siule siaip kaip iprastai ir daug kam pagert Profertili. Bet kazkaip nusisigundziau ju nauda, nupirkau irgi tuos spec Wellman  smile.gif

Papildomai galite nusipirkti ir kitų vitaminų, kurių yra profertil sudetyje ir nera wellman, ar dozes skiriasi.. vieni iš svarbiausiu zinko, kad butu min 30 mg, folio rugsties 800/1000, vit c ir vit E, L-carnitinas man atrodo dar svarbus morgologijai, na aišku dar galima bile liek surašyti vitaminų, kurie padetų gerinti spermos kokybę...
Atsakyti