Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(baida @ 2012 03 08, 11:09)
Ka tik skambino is ligonines DS nepasitvirtino,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  musu lelius sveikas, is to strioko net uzmirsau paklausti ka turesim  doh.gif . ACIU visoms uz palaikyma  4u.gif . Kaip pati isitikinau stebuklu buna, visom linkiu geru rezultatu

sveikinu, nu kaip smagu, nors giliai sirdyje ir tikejau kad viskas bus jums gerai wub.gif , dabar megaukites wub.gif
Atsakyti
Ka tik skambino is ligonines DS nepasitvirtino,  thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif  musu lelius sveikas, is to strioko net uzmirsau paklausti ka turesim  doh.gif . ACIU visoms uz palaikyma   4u.gif . Kaip pati isitikinau stebuklu buna, visom linkiu geru rezultatu

Sveikinu sulaukus geru naujienu thumbup.gif
O kuri tyrima tau dare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiculka: 08 kovo 2012 - 11:18
Ka tik skambino is ligonines DS nepasitvirtino,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  musu lelius sveikas, is to strioko net uzmirsau paklausti ka turesim  doh.gif . ACIU visoms uz palaikyma  4u.gif . Kaip pati isitikinau stebuklu buna, visom linkiu geru rezultatu

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 03 08, 10:14)
Sveikinu sulaukus geru naujienu thumbup.gif
O kuri tyrima tau dare?

vaisiaus vandenu tyrima
Atsakyti
QUOTE(baida @ 2012 03 08, 11:28)
vaisiaus  vandenu tyrima

sveikinu 4u.gif Paskambink ir paklausk del lyties, manau visai naturalus noras suzinoti mirksiukas.gif Bent as numirciau is smalsumo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(baida @ 2012 03 08, 11:28)
vaisiaus  vandenu tyrima

tai tau jau visiskai ramu turetu buti, o as pirmadieni vaisiaus vandenis tirsiuos, tai sirdis irgi, turbut, sokines kaip tavo pelyte biggrin.gif, nors echo gera, bet as jau tokia, man turi viskas but irodyta ir 100proc aisku g.gif
Atsakyti
Baida, sveikinu smile.gif
Atsakyti
Laba diena.Niekur nematau kalbos apie kainas genetiniu tyrimu.Kiek kainuoja tai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2012 03 08, 14:26)
Laba diena.Niekur nematau kalbos apie kainas genetiniu tyrimu.Kiek kainuoja tai? ax.gif

O kas konkreciai domina?jai eisi ne privaciai ir su siuntimu,jie nekainuoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu siuntima pas genetikus, bet laikas yra veliau nei man reiketu (nueiciau 15 savaite), o reiketu 11-13 sav. Iskilo dilema, gal man geriau dabar neiti ir ta raukslyte pamatuotu gine, o nueiti veliau 18-20 savaite, kai matytusi visi organai, pamatuotu nosyte ir t.t. ? Taciau tokiu atveju, kiek galioja gines israsytas siuntimas? g.gif
Aciu uz info.
Atsakyti
QUOTE(Babina @ 2012 03 08, 15:08)
Sveikos,

Turiu siuntima pas genetikus, bet laikas yra veliau nei man reiketu (nueiciau 15 savaite), o reiketu 11-13 sav. Iskilo dilema, gal man geriau dabar neiti ir ta raukslyte pamatuotu gine, o nueiti veliau 18-20 savaite, kai matytusi visi organai, pamatuotu nosyte ir t.t. ? Taciau tokiu atveju, kiek galioja gines israsytas siuntimas?  g.gif
Aciu uz info.

Babina, as kai negavau numeriuko pas genetikus esu dariusi taip: 12savaite pasidariau echo pas ginekologe, kur pamatavo raukslyte, o i santariskes pakliuvau 17sav, kuomet ir buvo daromas echo, PriscaII ir galiausiai vandenu tyrimas ax.gif
Manau 15 sav nelabai tikslinga eiti, geriau iki 13 sav arba po 16 sav. O 18-20sav kaip tu sakai, per velu.
Cia mano nuomone, gal kas kitaip patars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babina @ 2012 03 08, 16:08)
Sveikos,

Turiu siuntima pas genetikus, bet laikas yra veliau nei man reiketu (nueiciau 15 savaite), o reiketu 11-13 sav. Iskilo dilema, gal man geriau dabar neiti ir ta raukslyte pamatuotu gine, o nueiti veliau 18-20 savaite, kai matytusi visi organai, pamatuotu nosyte ir t.t. ? Taciau tokiu atveju, kiek galioja gines israsytas siuntimas?  g.gif
Aciu uz info.

O kodel jums dave siuntima? Esate rizikos grupej? Sako jusu ginekologe gerai ismatuos ta raukslyte? Ten ne vien ta rauksle matuoja, ima ta pacia diena ir krauja, rizikai nustatyti. Nu gerai, jei viskas gerai, o jei ne? Kad nebutu per velu .... Bet cia manau kiekviena turi apsisprest, jei kazka blogo suzinotumet, ar kazka darytumete ar ne, jei ne - tada eikite kaip ir sakete 18-20 sav.
Atsakyti