Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(kleckiuxs_r @ 2012 08 13, 19:34)

kleckiuxs_r, 13 Rug 2012 - 19:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

4u.gif  sveikos,

Daug dar nespejau perskaityt, bet reikia patarimo...Gryzau siandien is genetikes persigandus  unsure.gif  Pirmasis tyrimas parode DS rizika 1is53 (pagal mano amziu ji 1is700), o antrasis tyrimas - neturejo prie ko prikibt...Man siulomas VVT....net nebezinau ka ir daryt... unsure.gif
Ar kam buvo tokia situacija? Ar pasiryzot VVT? Ar atsakymai nuramino? Ar kuriai buvo kokiu komplikaciju (tfiu tfiu tifu)? Nu baisiausiai susipergyvenau verysad.gif  doh.gif

4u.gif  sveikos,

Daug dar nespejau perskaityt, bet reikia patarimo...Gryzau siandien is genetikes persigandus  unsure.gif  Pirmasis tyrimas parode DS rizika 1is53 (pagal mano amziu ji 1is700), o antrasis tyrimas - neturejo prie ko prikibt...Man siulomas VVT....net nebezinau ka ir daryt... unsure.gif
Ar kam buvo tokia situacija? Ar pasiryzot VVT? Ar atsakymai nuramino? Ar kuriai buvo kokiu komplikaciju (tfiu tfiu tifu)? Nu baisiausiai susipergyvenau verysad.gif  doh.gif

Sveika. Mano rizika buvo 1:105. Siandien dare VVT. Atsakymas rytoj (greiciausiai). Kai man pasiule, as iskart sutikau. Geriau zinot palanku ar nepalanku atsakyma, nei visa nestuma del to isgyventi. Tikiuosi, tiek tau, tiek man rezultatai bus geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2012 08 13, 21:09)

zilvine, 13 Rug 2012 - 21:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

zilvine, 13 Rug 2012 - 21:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveika. Mano rizika buvo 1:105. Siandien dare VVT. Atsakymas rytoj (greiciausiai). Kai man pasiule, as iskart sutikau. Geriau zinot palanku ar nepalanku atsakyma, nei visa nestuma del to isgyventi. Tikiuosi, tiek tau, tiek man rezultatai bus geri  4u.gif

Sveika. Mano rizika buvo 1:105. Siandien dare VVT. Atsakymas rytoj (greiciausiai). Kai man pasiule, as iskart sutikau. Geriau zinot palanku ar nepalanku atsakyma, nei visa nestuma del to isgyventi. Tikiuosi, tiek tau, tiek man rezultatai bus geri  4u.gif

4u.gif
Vln ar Kns? Ar skausminga pati procedura? g.gif O kaip jauciates dabar? Nemaudzia, neskauda? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, as po Prisca I tyrimo, echo viskas ok, o kraujo tyrimas visiems trims sindromams parode 1:10 000 rizika, sake genetike retai kada taip buna. Buvom labai laimingi, dabar jau galiu megautis nestuke.gif
Primenu, kad pirmas kartas mums buvo ES ....
Sekmes visoms mergaitems, kad tik viskas butu visoms gerai.
O VVT, tikrai nebaisus, ji man dare per pirma nestuma. Tik kai stumia ta adata tai taip nemalonu, bet tas trunka keletas sekundziu., tikrai imanoma iskest. O paskui isvis kaip niekur nieko isejau.
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2012 08 13, 19:34)

4u.gif  sveikos,

4u.gif  sveikos,

Sveika,man buvo panašiai. Rizika po pirmo Prisca 1:187 (riba 1:250), antras tyrimas jokios rizikos neparodė....nu ka į Kauną nuvažiavau...bet nebuvau apsisperndusi.... genetikas viska paaiskino labai aiskiai...mano atvėju vaisiaus vandenų tyrimus darosi 50: 50, bet mano atvėju darantis vaisiaus vandenų tyrimą didesnė tikimybė persileisti...nei kad kazkas būtų...taip ir pasakė... Paskui pasiuntė dar išsamiai eshoskopijai,ir jei jau kazka blogo pasakytų tik tada patarė darytis vaisiaus vandenų tyrimą. Nuėjus darytis echoskopija sutikau čia aptartą gydytoją ar kas jis ten toks,kuris man norėjo iškart durt į pilvą ir nedaryt jokių echoskopijų, prisiklausiau ko geriau nereikėtų išgirst beislaukenčiai moterytei...kaip aš stabdau eilę...nes pas jį moterys eina kaip konvėjerys, ir jei ne mano echoskopija tai būtų jau tris moteris atleidęs unsure.gif ...žodžiu labai nemalonus daktaras...o ką jau kalbėt apie žmoniškimą...visko jau čia neberašau.. atsisakiau to tyrimo... po tokių frazių, net baisu buvo pagalvot kad dar jis man gali durt blink.gif ir tikrai nesikankinu...atvirksčiai apsisprendžiau ir jaučiosi rami.... .Tik pagalvojau..o kas padaro tą konvejerį ar ne patys daktarai, einam daromės tuos tyrimus...nors nelabai suprantam ar reikia jų ar ne...kitą kartą tik dėl šventos ramybės...eh kaip jau bus taip vistiek savo vaiką mylėsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo promo: 14 rugpjūčio 2012 - 09:08
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2012 08 13, 21:31)

kleckiuxs_r, 13 Rug 2012 - 21:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

kleckiuxs_r, 13 Rug 2012 - 21:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

4u.gif
Vln ar Kns? Ar skausminga pati procedura? g.gif  O kaip jauciates dabar? Nemaudzia, neskauda? ax.gif

4u.gif
Vln ar Kns? Ar skausminga pati procedura? g.gif  O kaip jauciates dabar? Nemaudzia, neskauda? ax.gif

Sveika. Dare Vilniuje, gyd. E.Benušiene. Procedūra neskausminga (tik skamba ji skausmingai) ir labai trumpa. Jauti vos vos kad kazkas vyksta, bet tikrai neskauda, o adatos bakstelejimas irgi neskaudus, man zymiai skaudziau kai krauja is piršto ima. Gydytoja sako, duriau zemiau (nes leliukas taip isitaises buvo), tai galbut labiau jautesi, skaudziau, bet man tikrai neskaudejo, keletas sekundziu ir viskas. Po to jokio galvos svaigimo, blogumo, pilvo taip pat nemaude, nei durio vietos neskaudejo, tik psichologiskai matyt taip ta diena vis galvojau, ar man tikrai neskauda, ar nemaudzia, o gal jau cia koks spazmas. Zinai, man siandien kur kas sunkiau, nes laukiu tyrimo atsakymo. Labai bijau, nerimo daugiau nei vakar...
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2012 08 14, 11:39)

zilvine, 14 Rug 2012 - 11:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

zilvine, 14 Rug 2012 - 11:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveika. Dare Vilniuje, gyd. E.Benušiene. Procedūra neskausminga (tik skamba ji skausmingai) ir labai trumpa. Jauti vos vos kad kazkas vyksta, bet tikrai neskauda, o adatos bakstelejimas irgi neskaudus, man zymiai skaudziau kai krauja is piršto ima. Gydytoja sako, duriau zemiau (nes leliukas taip isitaises buvo), tai galbut labiau jautesi, skaudziau, bet man tikrai neskaudejo, keletas sekundziu ir viskas. Po to jokio galvos svaigimo, blogumo, pilvo taip pat nemaude, nei durio vietos neskaudejo, tik psichologiskai matyt taip ta diena vis galvojau, ar man tikrai neskauda, ar nemaudzia, o gal jau cia koks spazmas. Zinai, man siandien kur kas sunkiau, nes laukiu tyrimo atsakymo. Labai bijau, nerimo daugiau nei vakar...

4u.gif abai linkiu kuo greiciau sulaukt rezultatu ir svarbiausia geru 4u.gif
Ir aciu uz proceduros nupasokojima ax.gif
As sunkiai sianakt miegojau... verysad.gif .... vis dar mastau, dedu visus + ir -...nu ir negaliu niekaip apsisprest del to tyrimo...
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

tikiuosi mane pamenat dar mirksiukas.gif

ateinu su jumis pasidžiaugti savo laime ir tikiuos, kad mūsų pavyzdys suteiks jėgų ir drąsos visoms būsimoms mamytėms 4u.gif
taigi, 2012 08 02 po atlikto CP mus savo verksmu pasveikino mūsų sūnelis Nojukas wub.gif visi esam labai laimingi, bandom apsiprasti vieni prie kitų, įsivažiuoti į ritmą...

stebuklų būna pasirodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2012 08 14, 14:27)

inezzza, 14 Rug 2012 - 14:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

inezzza, 14 Rug 2012 - 14:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Labukas visoms  4u.gif

tikiuosi mane pamenat dar  mirksiukas.gif

ateinu su jumis pasidžiaugti savo laime ir tikiuos, kad mūsų pavyzdys suteiks jėgų ir drąsos visoms būsimoms mamytėms  4u.gif
taigi, 2012 08 02 po atlikto CP mus savo verksmu pasveikino mūsų sūnelis Nojukas  wub.gif visi esam labai laimingi, bandom apsiprasti vieni prie kitų, įsivažiuoti į ritmą...

stebuklų būna pasirodo  4u.gif

Labukas visoms  4u.gif

tikiuosi mane pamenat dar  mirksiukas.gif

ateinu su jumis pasidžiaugti savo laime ir tikiuos, kad mūsų pavyzdys suteiks jėgų ir drąsos visoms būsimoms mamytėms  4u.gif
taigi, 2012 08 02 po atlikto CP mus savo verksmu pasveikino mūsų sūnelis Nojukas  wub.gif visi esam labai laimingi, bandom apsiprasti vieni prie kitų, įsivažiuoti į ritmą...

stebuklų būna pasirodo  4u.gif

bigsmile.gif dideliausi sveikinimai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2012 08 13, 18:34)

kleckiuxs_r, 13 Rug 2012 - 18:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

kleckiuxs_r, 13 Rug 2012 - 18:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

4u.gif  sveikos,

4u.gif  sveikos,

Man su dukra DS buvo 1 is 50. Po atlikto VVT atsakymas, kad viskas gerai DS nera. Taip ir buvo 4u.gif
Atsakyti
[quote=inezzza,2012 08 14, 14:27]
Labukas visoms 4u.gif

tikiuosi mane pamenat dar mirksiukas.gif

ujjjjj, kaip saunu. sveikinimai, aukit sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2012 08 10, 11:40)

Zuikiosaulute, 10 Rug 2012 - 11:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Zuikiosaulute, 10 Rug 2012 - 11:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

laba 4u.gif 
galiu tik iš savo patirties pasakyti, kad norint tokius tyrimus atlikti, reikia turėti siuntimą pas gydytojus ir kreiptis į Santariškių genetikos centrą mirksiukas.gif Prieš 5 metus ten sūnui darėm tyrimus, ir dabar daro smile.gif

laba 4u.gif 
galiu tik iš savo patirties pasakyti, kad norint tokius tyrimus atlikti, reikia turėti siuntimą pas gydytojus ir kreiptis į Santariškių genetikos centrą mirksiukas.gif Prieš 5 metus ten sūnui darėm tyrimus, ir dabar daro smile.gif

Aciu už atsakymą 4u.gif

Atsakyti
labas rytas 4u.gif

rugsejo 4, 11:00 turiu talona pas gyd. Krasovskaja * (santariskese)
jei kam reikia, parasykit i az, gal ji imanoma perrasyt
Atsakyti