Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

4u.gif sveikos,
visu pirma tai dziaugiuosi us visas kurioms visi tyrimai geri ir dziuginantys.

Baida, uz jus laikau kumscius, kad visgi butumet kazkuri laimingoji is tu 17, kurioms DS nebus 4u.gif

O as katik pasiskambinau genetikei Butkevicienei ir susitariau, kad apziures mane santariskese kovo 27. Tada man bus lygiai 22 sav. Kai lankiausi pas ja 13 sav. vilniaus sveikatos namuose, tai ji taip ir pasake, kad atvaziuoti 20-22 sav. Buvau nusprendus vaziuoti apie 20 sav. bet pasirodo ji atostogaus ir gaunasi jau kaip gaunasi. Dar kovo 23 vaziuoju i KMUK pas Simanaviciute. Labai tikiuosi, kad gal dar netycia atsilaisvins pas ja ankstesne vieta, bet kazin... Nors tiek 13 sav. echo pas Butkeviciene, tiek 16 sav pas Simanaviciute, tiek prisca II jokiu itarimu nesukele, bet deja as sirgau vejaraupiais 11-12 savaitemis, del to dabar cia tie visi nervai. unsure.gif verysad.gif
Na bet issipleciau as cia su ta savo istorija blush2.gif O norejau tik paklausti. Pas Butkeviciene vaziuoju susitarus telefonu, sake siuntimo nereikia, registraturoje jau nebesiregistruoti, o tiesiai prie kabineto laukti. Kiek man jai susimoketi... g.gif gal kas panasu apsilankyma pas ja turejo... Kazkaip neisdrysau paklausti kiek busiu skolinga uz vizita blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagete @ 2012 03 02, 17:26)
4u.gif sveikos,
Na bet issipleciau as cia su ta savo istorija  blush2.gif  O norejau tik paklausti. Pas Butkeviciene vaziuoju susitarus telefonu, sake siuntimo nereikia, registraturoje jau nebesiregistruoti, o tiesiai prie kabineto laukti. Kiek man jai susimoketi... g.gif  gal kas panasu apsilankyma pas ja turejo... Kazkaip neisdrysau paklausti kiek busiu skolinga uz vizita  blush2.gif

Na,man buvo panasiai smile.gif kadangi jau pas ja lanketes su siuntimu,tai ligos kortele dar bus pas ja,nes ji dar nebaigta ax.gif jei pirma karta nemokejote,tai ir sikart nereikes,nebent pati noretum atsidekoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 03 02, 18:13)
Na,man buvo panasiai smile.gif kadangi jau pas ja lanketes su siuntimu,tai ligos kortele dar bus pas ja,nes ji dar nebaigta ax.gif jei pirma karta nemokejote,tai ir sikart nereikes,nebent pati noretum atsidekoti smile.gif

as pirma karta tai buvau pas ja Vilniaus sveikatos namuose privaciai, o dabar ji priims mane santariskese. uztat ir nezinau kiek cia dabar reiks duoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baida @ 2012 03 01, 19:20)
Sveikutes man 37 metai. mums dabar eina 17 savaite, daremes kraujo tyrmus ir rezultatai nenudziugino 1:18 DS, vakar daremes vaisiaus vandenu tyrima. Atsakymas sake bus antradieni, mes su vyru jau apsisprendem, jei bus DS negimdysim, nesitikiu kad atsakymas bus geras, rizika labai didele.

Noreciau jus padrasinti, mano atsakymai po kraujo ir ultragarso DS rizika buvo 1:2, amziaus 1:60, as vos is proto neissikrausciau kol sulaukiau vandenu tyrimo atsakymo. Kai pasiskambinom rezultatus suzinot, pasake, kad viskas tvarkoj, chromosomu anomaliju nera smile.gif Labai labai linkiu jums, kad viskas butu gerai.
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Polina @ 2012 03 02, 17:32)
Noreciau jus padrasinti, mano atsakymai po kraujo ir ultragarso DS rizika buvo 1:2, amziaus 1:60, as vos is proto neissikrausciau kol sulaukiau vandenu tyrimo atsakymo. Kai pasiskambinom rezultatus suzinot, pasake, kad viskas tvarkoj, chromosomu anomaliju nera  smile.gif Labai labai linkiu jums, kad viskas butu gerai.

Aciu uz sia zinute, tai labai didelis padrasinimas laukiant ziniu, pagal 1:2, 1:50 labai dau atrodo...
Dar man toks klausimas iskilo, gal kas zino, kaip galima Vilniuje Santariskese pas genetikus pakliuti per savaite, ar dvi, nes, jei reikes daryti vaisiaus vandenu tyrima, tai as 1300Lt privaciai sumoketi tikrai neistengsiu, o laikas jau spaudzia. Gal kam panasiai buvo?
Papildyta:
QUOTE(Intravert @ 2012 03 01, 17:03)
„kiculka
Aš dar vyresnėle truputuką už tave  blush2.gif  ir man taip pat pirmas  nestuke.gif , tai suprantu kiek visokių neramumų, ir bus iki pat galo  doh.gif ir kaip pirmakartė  nestuke.gif , tai jau tokia senoka jaučiuosi, nors gine sako, čia tik Lietuvoj taip, o užsieny normalu, ir mano draugė vienmetė, taipogi pirmakartė, tuoj gimdys, tik ji ne Lt  biggrin.gif

O tu pas genetikus buvai? Mano rezultatai del DS 1:50 arba 1:87, tai as i rizikos grupe patenku. Skirtingi atsakymai del to, kad nezinau, kiek tiksliai mano nestumui laiko, pasirodo, reikia zinoti ne tik, kiek savaiciu, bet ir kiek dienu. Tai va, einu daryti echoskopo kita sav. ir, kadangi mano gine nepasirupino siuntimu pas genetikus, tai man Sorpo klinikoje rekomendavo gydytoja Poltevskaja, sake, kad ji labai gerai echoskopuoja. Ziuresim, ka man ten pasakys, kol kas tai juodi nervai pas mane. O siaip ne amzius pagrindinis kriterijus, pas mane placenta vieno hormono ryskiai per daug gamina, tai sake, kad ta rizika gali buti del to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiculka: 03 kovo 2012 - 21:24
Laukiu nesulaukiu rytojaus, vaziuosiu i sorpo klaipedoje, suzinoti prisca 1 atsakymus. Aisku nerimaju, bet tikiuosi geru ziniu rolleyes.gif

Ko linkiu ir visoms nestuke.gif 4u.gif VISKAS MUMS BUS GERAI bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagete @ 2012 03 02, 16:26)
4u.gif sveikos,

Baida, uz jus laikau kumscius, kad visgi butumet kazkuri laimingoji is tu 17, kurioms DS nebus  4u.gif

O as katik pasiskambinau genetikei Butkevicienei ir susitariau, kad apziures mane santariskese kovo 27. Tada man bus lygiai 22 sav. Kai lankiausi pas ja 13 sav. vilniaus sveikatos namuose, tai ji taip ir pasake, kad atvaziuoti 20-22 sav. Buvau nusprendus vaziuoti apie 20 sav. bet pasirodo ji atostogaus ir gaunasi jau kaip gaunasi. Dar kovo 23 vaziuoju i KMUK pas Simanaviciute. Labai tikiuosi, kad gal dar netycia atsilaisvins pas ja ankstesne vieta, bet kazin...  Nors tiek 13 sav. echo pas Butkeviciene,  tiek 16 sav pas Simanaviciute, tiek prisca II jokiu itarimu nesukele, bet deja as sirgau vejaraupiais 11-12 savaitemis, del to dabar cia tie visi nervai.  unsure.gif  verysad.gif
Na bet issipleciau as cia su ta savo istorija  blush2.gif  O norejau tik paklausti. Pas Butkeviciene vaziuoju susitarus telefonu, sake siuntimo nereikia, registraturoje jau nebesiregistruoti, o tiesiai prie kabineto laukti. Kiek man jai susimoketi... g.gif  gal kas panasu apsilankyma pas ja turejo... Kazkaip neisdrysau paklausti kiek busiu skolinga uz vizita  blush2.gif

Labas, aš važiuoju pas Butkevičienę kovo 8 - mums 12 sav. darysim prisca ir echo, aš ir su ja mobiliu registravausi, mano gydytoja taip patare, dave jos mobilu ir pasiūle atsiskaityti 100 Lt. Bet as vezuosi siuntima ir registraturoj registruosiuosi - man taip patare pati Butkeviciene
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 03 03, 22:26)
Dar man toks klausimas iskilo, gal kas zino, kaip galima Vilniuje  Santariskese pas genetikus pakliuti per savaite, ar dvi, nes, jei reikes daryti vaisiaus vandenu tyrima, tai as 1300Lt privaciai sumoketi tikrai neistengsiu, o laikas jau spaudzia. Gal kam panasiai buvo?

Na,manau,reiktu tiesiogiai skambinti gydytojai ir,paaiskinus situacija,prasytiskad skubiai priimtu:)As tariausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ansia @ 2012 03 04, 15:09)
Laukiu nesulaukiu rytojaus, vaziuosiu i sorpo klaipedoje, suzinoti prisca 1 atsakymus. Aisku nerimaju, bet tikiuosi geru ziniu  rolleyes.gif

Ko linkiu ir visoms  nestuke.gif  4u.gif VISKAS MUMS BUS GERAI  bigsmile.gif

Linkiu kuo geriausiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 05 kovo 2012 - 11:32
4u.gif sveikos,

Baida, uz jus laikau kumscius, kad visgi butumet kazkuri laimingoji is tu 17, kurioms DS nebus  4u.gif

O as katik pasiskambinau genetikei Butkevicienei ir susitariau, kad apziures mane santariskese kovo 27. Tada man bus lygiai 22 sav. Kai lankiausi pas ja 13 sav. vilniaus sveikatos namuose, tai ji taip ir pasake, kad atvaziuoti 20-22 sav. Buvau nusprendus vaziuoti apie 20 sav. bet pasirodo ji atostogaus ir gaunasi jau kaip gaunasi. Dar kovo 23 vaziuoju i KMUK pas Simanaviciute. Labai tikiuosi, kad gal dar netycia atsilaisvins pas ja ankstesne vieta, bet kazin...  Nors tiek 13 sav. echo pas Butkeviciene,  tiek 16 sav pas Simanaviciute, tiek prisca II jokiu itarimu nesukele, bet deja as sirgau vejaraupiais 11-12 savaitemis, del to dabar cia tie visi nervai.  unsure.gif  verysad.gif

Kai mes buvom pas BUtkeviciene, palikom jai maisiuka su saldainiu dezute ir brendziuku.
Mes budavo ivairiai su gydytojais atsidekodavome nuo 50 iki 1000
Kaip jus atsidekosite-tai tik jusu asmeninis reikalas!

Visoms SEKMES, linkiu nuosirdziai!!!!!!!!!
Atsakyti

Sveikutes,

Ikisiu ir as savo trigrasi - jau pries koki menesi norejau cia rasyt,bet niekaip laiko neradau - man dare vandenu tyrima,rizika buvo 1:259, gavau atsakyma,leliukas sveikas,jokiu chromosomu klaidu nerasta.Bet ne apie tai as cia - labai nustebino daktares paaiskinimas apie ta rizikos santyki - as irgi visada galvojau,kad as galiu but viena is 259,kuri pagimdys kudiki su DS,bet pasirodo,kad tai reiskia,jog vienas is mano 259 pagimdytu kudikiu gali but su DS 4u.gif Ir dar pridure,kad is 20 moteru,kurioms pas juos per diena atliekamas vandenu tyrimas,vienos rezultatai buna blogi (cia vidurkis isvestas).Tai rizika gaunasi 1:20 g.gif As galiu but viena is 20,kurios kudikis bus su DS, o ne viena is 259.

Nu ir prirasiau cia doh.gif Tikiuosi suprasit,ka norejau pasakyt biggrin.gif Sekmes visoms,laukianciom atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baida @ 2012 03 01, 21:20)
Sveikutes man 37 metai. mums dabar eina 17 savaite, daremes kraujo tyrmus ir rezultatai nenudziugino 1:18 DS, vakar daremes vaisiaus vandenu tyrima. Atsakymas sake bus antradieni, mes su vyru jau apsisprendem, jei bus DS negimdysim, nesitikiu kad atsakymas bus geras, rizika labai didele.

Linkiu sėkmės sulaukti gero atsakymo!!! Niekada nereikia prarasti vilties...

Aš su antruoju dariausi genetinius tyrimus. PRISCA I nebuvo labai geri, Edvardso sindromas 1:199, Dauno dėl amžiaus irgi kliuvo, bet PRISCA II atsakymai jau buvo geri smile.gif Tiesa, buvo neramu ir svarstymų visokių irgi buvo.... Taip kad jus labai suprantu ir palaikau. Blogiausio atsakymo atveju, mūsų sprendimas irgi būtų toks pats... Vis tiktai auginti tik vieną, bet sveiką vaiką jau yra didžiulė Dievo dovana... Reikia džiaugtis tuo, ką gyvenime jau turime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzliukė: 06 kovo 2012 - 10:48