Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Bendraukime toliau 4u.gif
Atsakyti
„kiculka
Sveiki, as cia visiska naujoke, man 15 sav nestumas. Dariausi ir as vakar Priska tyrima, atsakymas penktadieni, tai laukiu ir nerimauju. Uzkliuvo Jusu pamineti skaiciai 1:50, o ar paaiskino, ka tai reikia?
Ir man dar idomu, gal kas atsakys, ar labai didele itaka siam tyrimui daro amzius, nes man jau 35 metai ir pirmas nestumas, tai kazkaip neramu... “

Aš dar vyresnėle truputuką už tave blush2.gif ir man taip pat pirmas nestuke.gif , tai suprantu kiek visokių neramumų, ir bus iki pat galo doh.gif ir kaip pirmakartė nestuke.gif , tai jau tokia senoka jaučiuosi, nors gine sako, čia tik Lietuvoj taip, o užsieny normalu, ir mano draugė vienmetė, taipogi pirmakartė, tuoj gimdys, tik ji ne Lt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes man 37 metai. mums dabar eina 17 savaite, daremes kraujo tyrmus ir rezultatai nenudziugino 1:18 DS, vakar daremes vaisiaus vandenu tyrima. Atsakymas sake bus antradieni, mes su vyru jau apsisprendem, jei bus DS negimdysim, nesitikiu kad atsakymas bus geras, rizika labai didele.
Atsakyti
baida, laikom kumscius, kad viskas butu gerai 4u.gif

Tik man iskilo toks klausimas: iki kokios nestumo savaites gydytojai dar gali nutraukti nestuma tarkim DS atveju? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fei: 02 kovo 2012 - 09:19
Na man pirmadieni bus 17 savaiciu, tai gyd sake kad po ast. jau jus turesite nuspresti ka daryti ar gimdyti ar ne, o iki kiek savaiciu daro tiksliai nezinau. Ir mes ne LT, Norgej gyvenam.
Papildyta:
Nuojauta kuzda, kad nieko gero nebus sad.gif . Suprantu visas mamytes kurios per ta praejo
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2012 03 02, 10:19)
baida, laikom kumscius, kad viskas butu gerai  4u.gif

Tik man iskilo toks klausimas: iki kokios nestumo savaites gydytojai dar gali nutraukti nestuma tarkim DS atveju?  unsure.gif

Su DS nutraukimu sudetingiau,nes sis apsigimimas yra suderinamas su gyvybe,tai reiketu del to apsispresti kuo greiciau g.gif o siaip iki 21sav.gali nutraukti nestuma unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(baida @ 2012 03 02, 11:04)
Na man pirmadieni bus 17 savaiciu, tai gyd sake kad po ast. jau jus turesite nuspresti ka daryti ar gimdyti ar ne, o iki kiek savaiciu daro tiksliai nezinau. Ir mes ne LT, Norgej gyvenam.
Papildyta:
Nuojauta kuzda, kad nieko gero nebus  sad.gif . Suprantu visas mamytes kurios per ta praejo

Stiprybes 4u.gif o echo nieko blogo nepamate? g.gif
Atsakyti
Man ta diena jau buvo 14 savaiciu, tai raukslytes nematavo, bet kaip ji pasake kad viskas atrodo gerai. Ir padare kraujo dobbeltest ir trippeltest tyrimus, ir gavau ats kad DS 1:18.
Papildyta:
Mes jau apsisprendem, esam nepasiruosia auginti vaika su negalia
Atsakyti
QUOTE(baida @ 2012 03 02, 10:50)
Man ta diena jau buvo 14 savaiciu, tai raukslytes nematavo, bet kaip ji pasake kad viskas atrodo gerai. Ir padare kraujo dobbeltest ir trippeltest tyrimus, ir gavau ats kad DS 1:18.
Papildyta:
Mes jau apsisprendem, esam nepasiruosia auginti vaika su negalia

o tai vaisiaus vandenu tyrima daret g.gif , nes jei tik kraujas tai dar nepasako tikslaus atsakymo g.gif
Atsakyti
Darem antradieni bus atsakymai
Atsakyti
QUOTE(baida @ 2012 03 02, 12:06)

Jeetus, laikykites unsure.gif 4u.gif Linkiu stebuklo wub.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baida @ 2012 03 02, 12:06)

ir as linkiu stebuklo, aisku tikimybe pas jus tikrai didele, bet vistiek yra dar vilties, o gal dar, to ir linkiu is visos sirdies unsure.gif
Atsakyti