Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

QUOTE(Gardenia @ 2007 08 01, 13:21)
Planuoju isigyti Colt'a 1999 metu automata. Gal kas vairuoja automata butent sio mitsubishi modelio? idomu kaip su automato gedimais, ar nera problemu?
ir dar: O nera taip, kad Colt'u labai minkstas metalas, vos ne ranka stipriau atsiremsi ir ziurek jau idubimas...?

Ju tikrai plona skarda. As jau metus turiu 98m.colta, tai pora duobiu atsirado, nzn is kur. MB sako, kad ciut koks smugis ir susilankstys kaip skarbonke, tikiu jam , nes su masinom reikalu turejo,tai zino ka sako. Ir del to , kad maza nera tokia saugi kaip didele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victoria Beckham: 18 gegužės 2008 - 18:11
aš užsimaniau parduot savo colt'ą..man kažkaip persėdus nuo prancūziškojo Peugeot nelimpa nei prie mano būdo nei šiaip..

2006 m. 1.1 varikliukas benzas, juoda (GAN SOLIDŽIAI ATRODO)..
NU BET MAN PRIE KŪNO NELIMPA 4u.gif

KAŽKAIP VISI SAKO DŽIAUKIS NAUJA MAŠINYTE GRAŽUS MODELIUKAS, BET VA NELABAI MAN...

JEI KĄ RAŠYKIT Į AŽ
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2008 05 13, 19:27)
greit isibegeja, ne vienas bmw ar mersas yra pasilikes toli uz nugaru sankryzoj startuojant ir del to labai susinervine smile.gif del sito dalyko tai kazkaip linksma...

Kas tiesa, tas tiesa biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif buna, aisku, kad ir mane kaip stovincia aplenkia, bet kartais toks azartas apima, kai paspaudi zaliai uzsidegus, smagu buna biggrin.gif mano 92m, 1.3 variklis.. ka galiu pasakyti - garso izoliacija tikrai prasta, ir tikrai galiu patvirtinti, nuo 100 - 120km jau uzia neprastai g.gif dar bagazine barska unsure.gif bet pripratau, svarbiausia, kad vaziuotu masina, kad taisyti nereiketu, o kad barska - buna ir baisesniu dalyku ax.gif o siaip patenkinta esu ja, kaip naujai vairuotojai, tikrai patogi masinyte.. ir grazi smile.gif Myliu savo Coltuka blush2.gif
Atsakyti
O neturi problemų su durimis, nepakrinta atidarant?
Esu išsirinkus Coltuką, iki antradienio turiu nuspręst ar perku. Problemėlė su durimis, nes keleivio šiek tiek pakrinta atidarius doh.gif
Kiek ryja benzo tavoji?
Ar taisei ką nors, brangios labai detalės? Man irgi pirmas mašiniukas būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 09 28, 22:41)
Esu išsirinkus Coltuką, iki antradienio turiu nuspręst ar perku. Problemėlė su durimis, nes keleivio šiek tiek pakrinta atidarius doh.gif
Kiek ryja benzo tavoji?
Ar taisei ką nors, brangios labai detalės? Man irgi pirmas mašiniukas būtų ax.gif

Palyginus su lanceriu colto durys zymiai sunkiau ir garsiau uzsidaro, bet niekas nepakrinta blink.gif
Neturetu ryti daugiau nei 9 litru Vilniuje, nesildant.
Detales pigios, keitem stabdziu diskus, kaladeles, variklio pagalves, filtrus, dirzus ir dar gaug ka. Konkreciau rasit cia: http://mitsubishi-kl...o...p;sk=t&sd=a
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 09 28, 21:41)
Kiek ryja benzo tavoji?

Pas mane irgi durys nepakrinta g.gif tfu tfu tfu kol kas tokios bedos neturiu smile.gif o siaip per 5 men pakeiciau stabdziu kaladeles - 30lt, ir kazkokias dar zarneles pirkau blush2.gif - dvi po 21 lt smile.gif na, ir sarnyras - 40lt + 60lt darbas.. net nezinau cia daug ar mazai.. daugiau bedu kaip ir nera.. ax.gif
Atsakyti
NIu tai skaitau tikrai nedaug ax.gif ko gero turėsiu ir aš mašiniuką, gal būt jei spėsiu jau ryt ax.gif
Atsakyti
o amortizatoriai 4 apie 1400 kainavo, vasara keiciau...
Atsakyti
Panos, gal galit man durnai pasakyti, kaip įjungt užpakalinį valytuvą?
Pirkdama pamiršau paklausti doh.gif
Maniškis 1995 metų.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 11 24, 20:11)
Maniškis 1995 metų.

Na pas mane prie vairo desineje puseje ant paneles yra 3 mygtukai, tai pats pirmas is desines
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 11 24, 18:11)
Maniškis 1995 metų.

ant paneles, mygtuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2008 11 24, 20:34)
Na pas mane prie vairo desineje puseje ant paneles yra 3 mygtukai, tai pats pirmas is desines

good.gif dėkui
Atsakyti