Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

na žinokit, su tuo benzo rijimu ir man mistika
plente puikiausiai 5 litrus ėda ir gerai, o va mieste prasideda - 10-12, kam pasakoju, tas netiki sad.gif
galingumas variklio 1.2
aaa, va meistriukas keitė lembda zondą, sakė, turėtų padėti, na, bet dabar žiema, aš ją tai pašildau, tai langus gramdau, kol variklis veikia įjungtas ir t.t.
reikia nuvažiuoti patikrinti, jeigu išmetamo co kiekis sumažėjo, vadinasi lembda veikia ir benzino ės mažiau....

daugiau, tfu tfu tfu bėdų nebuvo (vasario 16 ji pas mane jau bus tis metus)
na kas, kelios tokios bėdos per mano žioplumą, tarkim, dureles stuktelėjau, tepalus pamiršau keisti, pamiršau pakeisti stabdžių kaladėles, tai teko ir diskus tuo pačiu naujus

net techninėje sakė, nugi graži mašinėlė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūdnasis pelėnas: 09 vasario 2008 - 13:06
siaip kiek girdejau, netgi 1.3 varikliukai valgo daugiau nei 1.6, na nezinau kiek tiesos, mano 1.6, bet ziuriu tiek pat ir 1.3 sukapoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2006 09 07, 06:51)
Nieko gero is to colt. Jei, neduok dieve, kas nors atsitrenks, tej sueis kaip popierinis. Ir rudija labai.

Iš patirties? Ar šiaip "kažkur girdėjau"? Aš iš patirties: turėjau dvi avarijas su coltu (tiesa, maniškis 2006m)-vieną kartą įvažiavo į užpakalį, coltukui truputį įtrūko galinis buferis, nu ir dar pasibraižė, aišku, dažai prie to pačio. Matytumėt mašiną, kuri į mane atsitrenkė doh.gif ten opel astra buvo-išvežė ją į šrotą. Antra avarija-dideliu greičiu pati įlėkiau į užpakalį naujam citroenui, jam susilankstė bagažinės dangtis, išmuštos galinės faros, bamperis pakibęs ir sudrožtas. Iš coltuko irgi ne kažin kas liko, bet greit vėl į jį sėsiu-sutvarkė thumbup.gif Tai kas per nesąmonė, kad "sueis kaip popierius"? Čia va avarija turi būti tokio masto kaip mano antroji-kai šoviau tikrai nemažu greičiu... Bet bet kuri mašina būtų praradusi savo prekinę išvaizdą tokiu atveju biggrin.gif
Šiaip mano nors ir naujas coltas, bet irgi nepasakysiu, kad tyliai važiuoja-labai prasta garso izoliacija, jei jau virš 120 užspausi, tai kaip raketoj jausies. Kietokas automobilis, bet man ir senesni, ir nauji coltai gražūs blush2.gif o moteriai tai svarbiausia lotuliukas.gif šiaip patogus, kad nedidelis, manevringas. Pas mane 4 durų, pakankamai talpi bagažinė, tai su greit gimsiančia lelia problemų neturėsim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as jungiuos prie jusu, nusipirkau ir as colt'a 93m, 1,3l. Man tai ji labai faina, tokia mazyte masinyte, jokiu trukumu dar nespejau pastebeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2008 05 12, 10:48)
Sveikos, ir as jungiuos prie jusu, nusipirkau ir as colt'a 93m, 1,3l. Man tai ji labai faina, tokia mazyte masinyte, jokiu trukumu dar nespejau pastebeti 4u.gif

trukumas tik vienas, labai barska palange smile.gif)) as jau pripratau, bet kitiems tai neiprasta smile.gif
Atsakyti
Cia taip barska visuose coltuose?
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2008 05 12, 21:44)
Cia taip barska visuose coltuose?

Na manajam 1993 metu su 1,3 varikliu barska smile.gif) Pasigarsini radija ir nesigirdi biggrin.gif
Atsakyti
aš su coltuku važinėju 2,5 m, na tikrai esu ja patenkinta. maniškė 97 m, jokių didelių problemų su ja neturėjau, teko tik valytuvu varikliuką keist, na čia per savo žioplumą, prišalę valytuvai buvo, o aš įjungiau nepažiūrėjus ir atsisakė man jie smile.gif ir dar porą kart teko keist vandens bakelį, nes pas coltus jis stovi tokioj nelabai patogioj vietoj, žemai, tad jei neapskaičiuoji parkuojant ir prisiglaudi priekiu prie bardiuro, jis gali suskilti, tada valytuvai be vandenuko lieka biggrin.gif man taip pora kart jau buvo doh.gif o šiaip tikrai labai liuks mašinytė, ypač mieste patogi, visur vietos atrasi prisiparkuot smile.gif nors mes ir į kelionę buvom su ja išsiruošę savaitei 4 asm. šeima, sugebėjom ir palapinę, miegmaišius ,puodus, dujnę su dujų balionu (mažiuku smile.gif )bei maisto atsargas, neskaitant rūbų ir kitų asmeninių daiktų sutalpint bagažinėje biggrin.gif taigi, ne tiokia jau ji maža smile.gif
Tai va, bet šiuo metu pardavinėju savo mašiniuką, nes nusprendėm pirkti didelę, šeimyninę smile.gif tikrai gaila bus su ja man išsiskirt, bet tikiu, vėliau, pasitaupius pinigėlių vėl coltuko dairysiuosi.
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2008 05 12, 23:47)
Na manajam 1993 metu su 1,3 varikliu barska smile.gif) Pasigarsini radija ir nesigirdi biggrin.gif

Pas mane irgi 93m. ir tokiu pat varikliu,jau daugiau pavazinejau, tai pasijaute prasta garso izoliacija,gal priprasiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2008 05 13, 10:18)
Pas mane irgi 93m. ir tokiu pat varikliu,jau daugiau pavazinejau, tai pasijaute prasta garso izoliacija,gal priprasiu blush2.gif

Na mieste ji tik barska, bet jei i koki vilni vaziuoji ir paspaudi bent 100 km per valanda, tai pasijauti kaip kokiam gamybiniam ceche smile.gif NU labai jau prasta garso izoliacija, net magnetola nesugeba perrekti smile.gif bet seip masina liuks smile.gif greit isibegeja, ne vienas bmw ar mersas yra pasilikes toli uz nugaru sankryzoj startuojant ir del to labai susinervine smile.gif del sito dalyko tai kazkaip linksma... ir aisku linskam kai meistrai ko nors nepridaro... kazka be ziuredami padare masinukui, rek i servisa varyti... neturejau problemu, kol nepaprasiau, kad paziuretu kodel benzo tiek daug srebia... paziurejo, dabar i vardini servisa reik vaziuot sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeNuorama`: 13 gegužės 2008 - 19:27
QUOTE(NeNuorama` @ 2008 05 12, 21:20)
trukumas tik vienas, labai barska palange smile.gif)) as jau pripratau, bet kitiems tai neiprasta smile.gif

niekas nebarska pas mane, gal blogai uzdeta smile.gif
Atsakyti
na pas mane tai labai prasta garso izoliacija g.gif
Atsakyti