ir aš turiu coltą 1995 metų
as vairuoju 1998m colt'a. kol kas labai patenkinta
Turiu ir aš Coltą 98 m.. tai labai patenkinta. labai lengvai valdomas. prižiūrėti aišku ji brangoka. Už 2 amortizatorius ir dar kažką 1000 lt sumokėjau. bet benzos mažai valgo.
bes kažkas dabar gadino mano coltuką Piktybiškai braižo ant kapoto penktadieni subraižė, galvojau girti ėjo ir .., o šiandien išeinu ir vėl....tas pats
Net ką daryti nežinau
bes kažkas dabar gadino mano coltuką Piktybiškai braižo ant kapoto penktadieni subraižė, galvojau girti ėjo ir .., o šiandien išeinu ir vėl....tas pats
Net ką daryti nežinau
QUOTE(Luandra @ 2007 11 27, 13:04)
Net ką daryti nežinau
Net ką daryti nežinau
gal priesu turi ? ar kates sildosi
Kas geriau Hyundai Getz ar Mitsubishi Colt
Jau beveik buvau apsisprendusi dėl Getzo, bet vyras siulo geriau COLTĄ nebežinau...Masina pirkčiau naują iš salono...
Jau beveik buvau apsisprendusi dėl Getzo, bet vyras siulo geriau COLTĄ nebežinau...Masina pirkčiau naują iš salono...
As vazineju su 98 metu coltuku, niu ka labai patinka maziuke masinyte, ejna palyginti gerai, su BMW aisku nesilyginu , bet jau valgo tai nuosirdziai, apie 9 litrus, ar cia normalu?
Vienintelis didelis minusas kad purvina
Vienintelis didelis minusas kad purvina
QUOTE(swindle7 @ 2008 02 07, 12:39)
bet jau valgo tai nuosirdziai, apie 9 litrus, ar cia normalu?
ziurint koks variklis,mieste manau normalu
Kai pirkau man sake kad valgyt 5 niu as labai naivi ir patikejau, tai man akys ant kaktos uzlipo, kai paskaiciavau kad valgo apie 9-10 . Vienas draugas turi bmw, ir anot jo, bmw valgo 12 lt. Tai sakyciau kur coltas su 1,3 varikliu ir kur bmw su 2 l ar kiek ten....
QUOTE(swindle7 @ 2008 02 08, 11:43)
Kai pirkau man sake kad valgyt 5 niu as labai naivi ir patikejau, tai man akys ant kaktos uzlipo, kai paskaiciavau kad valgo apie 9-10 . Vienas draugas turi bmw, ir anot jo, bmw valgo 12 lt. Tai sakyciau kur coltas su 1,3 varikliu ir kur bmw su 2 l ar kiek ten....
gal norejo parduoti greiciau, kad taip sake
QUOTE(swindle7 @ 2008 02 08, 12:43)
Na, ne labai ir apgavo. Turėjau aš kažkada Colt'ą 1995 m. su 1,3 varikliuku. Ir tikrai jis valgė 5 litrus kai važiuoji užmiestyje.
Jei didžiąją dalį važiuojamo kelio sudaro gatvės dideliame mieste su kamščiais, nieko nuostabaus kad ir mašinytė daugiau valgo.
Be to, sunaudojamas kuro kiekis priklauso nuo vairavimo manieros, pvz jei aukštesnę pavarą perjungi prie 2,5 ar 3 tūkst apsukų, tai tikrai mašinytė sočiau užvalgo