Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

ir aš turiu coltą smile.gif 1995 metų
Atsakyti
as vairuoju 1998m colt'a. kol kas labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Turiu ir aš Coltą 98 m.. tai labai patenkinta. labai lengvai valdomas. prižiūrėti aišku ji brangoka. Už 2 amortizatorius ir dar kažką 1000 lt sumokėjau. bet benzos mažai valgo.
bes kažkas dabar gadino mano coltuką unsure.gif Piktybiškai braižo ant kapoto doh.gif penktadieni subraižė, galvojau girti ėjo ir .., o šiandien išeinu ir vėl....tas pats
Net ką daryti nežinau blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 11 27, 13:04)
bes kažkas dabar gadino mano coltuką unsure.gif Piktybiškai braižo ant kapoto doh.gif  penktadieni subraižė, galvojau girti ėjo ir .., o šiandien išeinu ir vėl....tas pats
Net ką daryti nežinau blink.gif  blink.gif

gal priesu turi ? rolleyes.gif ar kates sildosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _braskute: 28 lapkričio 2007 - 21:14
Kas geriau Hyundai Getz ar Mitsubishi Colt drinks_cheers.gif
Jau beveik buvau apsisprendusi dėl Getzo, bet vyras siulo geriau COLTĄ g.gif nebežinau...Masina pirkčiau naują iš salono...
Atsakyti
Turiu 2006metų coltą,šiaip man ši mašinukė tikrai labai patinka,bet tie langučiai priekinėse durelėse tai kažkoks košmaras,kelis kartus buvau papuolusi į idiotiškas situacijas,nes tikrai užstoja vaizdą doh.gif tai vienintelis šios mašinos minusas mano akimis smile.gif
Atsakyti
As vazineju su 98 metu coltuku, niu ka labai patinka 4u.gif maziuke masinyte, ejna palyginti gerai, su BMW aisku nesilyginu ax.gif , bet jau valgo tai nuosirdziai, apie 9 litrus, ar cia normalu? g.gif

Vienintelis didelis minusas kad purvina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2008 02 07, 12:39)
bet jau valgo tai nuosirdziai, apie 9 litrus, ar cia normalu?  g.gif

ziurint koks variklis,mieste manau normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2008 02 07, 13:39)
bet jau valgo tai nuosirdziai, apie 9 litrus, ar cia normalu?  g.gif

Mano ir kažkur 8-9ryja,bet MB paaiškino kad tai yra normalu nes pagrindinis mano važinėjimas vyksta mieste,už miesto labai retai išvažiuoju viena todėl ir to kuro tiek ryja doh.gif
Atsakyti
Kai pirkau man sake kad valgyt 5 blush2.gif niu as labai naivi ir patikejau, tai man akys ant kaktos uzlipo, kai paskaiciavau kad valgo apie 9-10 g.gif . Vienas draugas turi bmw, ir anot jo, bmw valgo 12 lt. Tai sakyciau kur coltas su 1,3 varikliu ir kur bmw su 2 l ar kiek ten.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swindle7: 08 vasario 2008 - 11:45
QUOTE(swindle7 @ 2008 02 08, 11:43)
Kai pirkau man sake kad valgyt 5  blush2.gif  niu as labai naivi ir patikejau, tai man akys ant kaktos uzlipo, kai paskaiciavau kad valgo apie 9-10  g.gif . Vienas draugas turi bmw, ir anot jo, bmw valgo 12 lt. Tai sakyciau kur coltas su 1,3 varikliu ir kur bmw su 2 l ar kiek ten....  g.gif

gal norejo parduoti greiciau, kad taip sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(swindle7 @ 2008 02 08, 12:43)
Kai pirkau man sake kad valgyt 5  blush2.gif  niu as labai naivi ir patikejau, tai man akys ant kaktos uzlipo, kai paskaiciavau kad valgo apie 9-10  g.gif . Vienas draugas turi bmw, ir anot jo, bmw valgo 12 lt. Tai sakyciau kur coltas su 1,3 varikliu ir kur bmw su 2 l ar kiek ten....  g.gif

Na, ne labai ir apgavo. Turėjau aš kažkada Colt'ą 1995 m. su 1,3 varikliuku. Ir tikrai jis valgė 5 litrus kai važiuoji užmiestyje.
Jei didžiąją dalį važiuojamo kelio sudaro gatvės dideliame mieste su kamščiais, nieko nuostabaus kad ir mašinytė daugiau valgo.
Be to, sunaudojamas kuro kiekis priklauso nuo vairavimo manieros, pvz jei aukštesnę pavarą perjungi prie 2,5 ar 3 tūkst apsukų, tai tikrai mašinytė sočiau užvalgo 4u.gif
Atsakyti