Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

Turėjom ir mes kažkada 1991 po to pirkom 1995 Coltukus, tai tikrai super mašinytės thumbup.gif . Aišku ne limuzinas, bet patvarios, smagios, manevringos, nors ne mažiausiai kuro "ryjančios" mašinytės ax.gif
Atsakyti
mąstau apie naują coltą. gal kas ką girdėjot blogo apie juos?
Atsakyti
Sveikos mergaitės, aš taip pat ieškau 3-4 m. senumo coltuko ir laukiu nesulaukiu komentarų apie šias mašinytes. Kolkas nieko nežinau - renkuosi tarp Mitsubishi Colto ir Toyota Yaris. Reikalavimų didelių nekeliu - noriu miesto mašinytės važinėjimuisi su dukra.
Atsakyti
Geriau toyota-patvaresne.
Atsakyti
Toyotos pripazintos vienos saugiausiu, geriausiu ir kitokiu -iausiu, taciau pati turiu senuka kledariuka colt'a. Vairavimo patirties dar neturiu daug, taciau vaziuojasi juo smagiai, jei ne visokie gedimai del atgyvenusio amzelio, butu visai liuks masinyte, moteriska wub.gif Sako pas mitsubishius labai liuks elektrine dalis, visi taskai veikia liuks iki pat masinytes amzelio pabaigos. Ta patvirtinu thumbup.gif Nemokeciau vairuoti kokio "laivo", man patinka mazytes, kompaktiskos, kad milimetrovkem isvaziuot galima butu, moteriskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2007 07 04, 10:40)
... man patinka mazytes, kompaktiskos, kad milimetrovkem isvaziuot galima butu, moteriskai biggrin.gif

drinks_cheers.gif Dar pridurciau, kad i Coltuka daug visko sukishta, pagal jo metus. Kokiam gofui tokiu pat metu apie sildomus veidrodelius tik pasvajoti lieka tongue.gif Man tai laaabai smagi masina thumbup.gif Visur pralisi, visur isikisi, prisiparkuot lengva biggrin.gif Ryja mazai 4u.gif bent jau mano ax.gif
Atsakyti
Planuoju isigyti Colt'a 1999 metu automata. Gal kas vairuoja automata butent sio mitsubishi modelio? idomu kaip su automato gedimais, ar nera problemu?
ir dar: O nera taip, kad Colt'u labai minkstas metalas, vos ne ranka stipriau atsiremsi ir ziurek jau idubimas...?
Atsakyti
QUOTE(Gardenia @ 2007 08 01, 13:21)
Planuoju isigyti Colt'a 1999 metu automata. Gal kas vairuoja automata butent sio mitsubishi modelio? idomu kaip su automato gedimais, ar nera problemu?
ir dar: O nera taip, kad Colt'u labai minkstas metalas, vos ne ranka stipriau atsiremsi ir ziurek jau idubimas...?

as automatams neprijauciu, tai ir pasakyti negaliu,o pasiremus dar duobiu tikrai nepridariau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
galvoju pirkti sia masinyte, kokie trukumai, kokie privalumai? ar nesunku rasti detaliu?
Atsakyti
berods yra dvi temukes su issakytom nuomnem mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip dėl rūdžių? Įdomu kurios mažiau rudyja civicai ar coltai?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2007 09 06, 12:47)
O kaip dėl rūdžių? Įdomu kurios mažiau rudyja civicai ar coltai?

jeigu bus dauzta, lankstyta detale ji surudis daug greiciau, o kurie labiau, tai sunku pasakyti, praktiskai vienodai smile.gif
Atsakyti