Turėjom ir mes kažkada 1991 po to pirkom 1995 Coltukus, tai tikrai super mašinytės . Aišku ne limuzinas, bet patvarios, smagios, manevringos, nors ne mažiausiai kuro "ryjančios" mašinytės
mąstau apie naują coltą. gal kas ką girdėjot blogo apie juos?
Geriau toyota-patvaresne.
Toyotos pripazintos vienos saugiausiu, geriausiu ir kitokiu -iausiu, taciau pati turiu senuka kledariuka colt'a. Vairavimo patirties dar neturiu daug, taciau vaziuojasi juo smagiai, jei ne visokie gedimai del atgyvenusio amzelio, butu visai liuks masinyte, moteriska Sako pas mitsubishius labai liuks elektrine dalis, visi taskai veikia liuks iki pat masinytes amzelio pabaigos. Ta patvirtinu Nemokeciau vairuoti kokio "laivo", man patinka mazytes, kompaktiskos, kad milimetrovkem isvaziuot galima butu, moteriskai
QUOTE(Indifference @ 2007 07 04, 10:40)
... man patinka mazytes, kompaktiskos, kad milimetrovkem isvaziuot galima butu, moteriskai
Dar pridurciau, kad i Coltuka daug visko sukishta, pagal jo metus. Kokiam gofui tokiu pat metu apie sildomus veidrodelius tik pasvajoti lieka Man tai laaabai smagi masina Visur pralisi, visur isikisi, prisiparkuot lengva Ryja mazai bent jau mano
QUOTE(Gardenia @ 2007 08 01, 13:21)
Planuoju isigyti Colt'a 1999 metu automata. Gal kas vairuoja automata butent sio mitsubishi modelio? idomu kaip su automato gedimais, ar nera problemu?
ir dar: O nera taip, kad Colt'u labai minkstas metalas, vos ne ranka stipriau atsiremsi ir ziurek jau idubimas...?
ir dar: O nera taip, kad Colt'u labai minkstas metalas, vos ne ranka stipriau atsiremsi ir ziurek jau idubimas...?
as automatams neprijauciu, tai ir pasakyti negaliu,o pasiremus dar duobiu tikrai nepridariau
Sveikos,
galvoju pirkti sia masinyte, kokie trukumai, kokie privalumai? ar nesunku rasti detaliu?
galvoju pirkti sia masinyte, kokie trukumai, kokie privalumai? ar nesunku rasti detaliu?
berods yra dvi temukes su issakytom nuomnem
O kaip dėl rūdžių? Įdomu kurios mažiau rudyja civicai ar coltai?
QUOTE(Blogytė @ 2007 09 06, 12:47)
O kaip dėl rūdžių? Įdomu kurios mažiau rudyja civicai ar coltai?
jeigu bus dauzta, lankstyta detale ji surudis daug greiciau, o kurie labiau, tai sunku pasakyti, praktiskai vienodai