Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

QUOTE(Neringiuks @ 2006 07 29, 08:58)
Labas. Nepatarciau pirkti sitokios masinos. Patys turim 96 m. Mitsubishi Colt. Iki vaiko gimimo sekmingai vazinejomes juo, bet gimus dukrytei teko pirkti kita masina, nes bagazineje telpa tik vaiko vezimelis ir tai per vargus... Autokedute ikisti i gala irgi nepatogu, mazai vietos. Na 95 ir 96 m. modeliai is isvaizdos biski skiriasi, bet viduje tiek pat vietos. ax.gif

Bet iki vaiko gimimo tai patiko mašinikė? blush2.gif Problemų kokių rimtesnių neturėjote. blush2.gif Man ji patinka tuo,kad yra maža,o kadangi būsiu kelyje naujokė tai manau pats tas toks modeliukas.
Nu va ir pasimečiau doh.gif na man svarbu,kad į bagažinę tilptų maniežas ir "vėžimėlis-skėtukas".O su autokedute tai galima gi ir priekį ja įmontuoti aišku jeigu oro pagalvės nėra smile.gif
Na laukiu dar atsiliepimų...apsispręsti reikia per savaitę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ROMA'ntike @ 2006 07 29, 11:13)
Bet iki vaiko gimimo tai patiko mašinikė? blush2.gif Problemų kokių rimtesnių neturėjote. blush2.gif Man ji patinka tuo,kad yra maža,o kadangi būsiu kelyje naujokė tai manau pats tas toks modeliukas.
Nu va ir pasimečiau doh.gif na man svarbu,kad į bagažinę tilptų maniežas ir "vėžimėlis-skėtukas".O su autokedute tai galima gi ir priekį ja įmontuoti aišku jeigu oro pagalvės nėra smile.gif
Na laukiu dar atsiliepimų...apsispręsti reikia per savaitę 4u.gif

Siaip masina patiko, bet pora menesiu negalejom su ja vazineti, nes niekaip negalejom gauti vienos detales pakeitimui. Dabar neatsimenu kas per detale, kazkas prie variklio... Vyras iskniso visus Vilniaus savartynus, bet nerado. Bent jau 1996 m. modeliu savartynuose yra nedaug, tik dabar pradejo plusti i Lietuva. Tai siaip ne taip ta detale rado Klaipedoj. ax.gif Dabar ruosiames pardavineti savaji Colta, nusprendem, kad dvi masinas per brangu islaikyti. doh.gif
Manau, kad sketukas ir maniezas tikrai tilptu i Colto bagazine. Pas mus vezimukas universalas, tai ir vietos uzima nemazai.
Atsakyti
Dėkui Neringiuks 4u.gif
Na žiūrėsiu,jeigu nepatiks ar kas bus blogai,visada galima bus parduoti thumbup.gif
Sėkmės ir Jums pardavime...
Atsakyti
QUOTE(ROMA'ntike @ 2006 07 30, 19:29)
Dėkui Neringiuks 4u.gif
Na žiūrėsiu,jeigu nepatiks ar kas bus blogai,visada galima bus parduoti thumbup.gif
Sėkmės ir Jums pardavime...

Dekui mirksiukas.gif O tau sekmes vazinejant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiuks @ 2006 07 29, 09:58)
Labas. Nepatarciau pirkti sitokios masinos. Patys turim 96 m. Mitsubishi Colt. Iki vaiko gimimo sekmingai vazinejomes juo, bet gimus dukrytei teko pirkti kita masina, nes bagazineje telpa tik vaiko vezimelis ir tai per vargus... Autokedute ikisti i gala irgi nepatogu, mazai vietos. Na 95 ir 96 m. modeliai is isvaizdos biski skiriasi, bet viduje tiek pat vietos. ax.gif

na Coltas ne šeimos mašina, bet manau -pradedančiajam tai labai puiki. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 07 31, 11:40)
na Coltas ne šeimos mašina, bet manau -pradedančiajam tai labai puiki. thumbup.gif

Na taip, bet jeigu teks keisti kokia nors automobilio detale ir niekur jos neras, bus sunku parduoti masina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2006 07 31, 10:40)

Na tada man tiks,nes vyras turi savo mašiną o su Coltu važinėsiu tik aš ir mano mažius.

QUOTE(Neringiuks @ 2006 07 31, 18:33)
Na taip, bet jeigu teks keisti kokia nors automobilio detale ir niekur jos neras, bus sunku parduoti masina ax.gif

Tai čia jau vyro bus bėda irnesakyk.gif kol tvarkys mano mašina,galėsiu jo "karvute" pasidžiaugti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiuks @ 2006 07 31, 19:33)

dabar ir tų Coltų pilna, tad kuo toliau, manau, su detalėm bus lengviau drinks_cheers.gif
Atsakyti
neverta. nebent patinka su "dratu" važinėt. doh.gif juk barška tarška, sportinė pakaba, kieta važiuoklė... nu nebent labai norisi būtent šios mašinos g.gif
Atsakyti
Moteriska masinyte mirksiukas.gif bet seimynai tai nzn mirksiukas.gif as asmeniskai tokios nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
Važinėju pati trečius metus su 91m. Coltu. Kadangi dažniausiai važinėju tik dviese su dukryte, tai ir vietos užtenka, ir didesnių problemų nesu turėjus.
Taip kad, jei reikia mažos mašinos, manau, geras pasirinkimas.
Atsakyti
Aš irgi turiu Colt'uka, 96m, vazineju jau 1,5 metu, problemu su ja visai neturejau (na tik viena karta kazka prie greiciu dezes pakeite, atsiejo 40 Lt detale plius 50Lt darbas). Šiaip esu labai patenkinta, maža kompaktiška mašinytė, visur įlįst galima, manevringa thumbup.gif Tiesa, lėliukų neturiu, dėl to nieko negaliu pasakyt...
Atsakyti