QUOTE(kristynka1020 @ 2010 09 10, 09:46)
Kuo skiriasi Mitsubishi Colt Motion nuo Mitsubishi Colt DI-D. Pavarcius skelbimus www.mobile.de yra net keletas skirtingu variantu tu paciu metu Colt. Vizualiai, nuotraukose panasus, gal realiai kitaip atrodo
Motion yra tiesiog komplektacija (16" ratai, priešrūkiniai žibintai, odinis vairas, MP3, tamsinti stiklai, automatiniai valytuvai ir šviesos), o DI-D yra dyzelis.
QUOTE(F1y3r @ 2010 09 02, 19:25)
Aš irgi bijau rizikuoti, bet turėtų likti apie 10 litrų.
nu jau, tokiam bake rezervas ~5l
QUOTE(Kirkė @ 2010 09 08, 22:24)
abejoju. Galvoju, kad ne daugiau kaip 3 L lieka. Gal kas gali patikslinti?
daugiau nei 3l, kiek pamenui 5gal 6
QUOTE(varztazzz @ 2010 11 02, 23:54)
cia kazkas klause kiek su colto rezervu galima nuvaziuot, kiek lieka kai uzsidega lempute rezervo.
uzsidegus tai lemputei, galite dar nuvaziuoti apytiksliai 50km.
uzsidegus tai lemputei, galite dar nuvaziuoti apytiksliai 50km.
nuvažiavau 58 km. Tikėjausi iki namų, kaip nors "datraukti". Pritrūko 300 m Teko palikt mašiniuką ir kulniuoti benzino...
Laba,
Kiek pas jus valgo masinyte kuro? Labiau domina automas apie 97metu.
Kiek pas jus valgo masinyte kuro? Labiau domina automas apie 97metu.
QUOTE(tigraja @ 2011 01 31, 19:06)
Mano neautomatas, bet kiek žinau auto su automatine dėže "ima "daugiau.
Maniškis coltas 98m, vasarą su lietais ratlankiais "ima" 5,5-6 l. Žiemą - 8 l; skardiniai ratlankiai, aukštesnės ir platesnės padangos, nei vasarinės.
o gal kas vazineja naujesniu metu coltu (2009-2010)? kokie ispudziai?
Sveiki, mes savo Coltuką nuatrėm iškeisti į didesnę mašinyte VW passat universalą. Turbūt po coltuko jausiuos kaip kokį autobusą vairuočiau .
Bet kokiu atveju, su Coltuku reiks atsisveikint , tad jei kam įdomu Coltukas 98 07 gimimo , 2 durų, benzinas, raudonos spalvos, galiniai langučiai patamsinti. Rida apie 138.000. Užlaikytas, mylėtas, prižiūrėtas, išauklėtas jau be ožių ir kaprizų salonas tvarkingas . Vienu žodžiu sėdi ir važiuoji. Jei kam būtų įdomu, ar norėtumėte pamatyti foto - rašykit į až.
Bet kokiu atveju, su Coltuku reiks atsisveikint , tad jei kam įdomu Coltukas 98 07 gimimo , 2 durų, benzinas, raudonos spalvos, galiniai langučiai patamsinti. Rida apie 138.000. Užlaikytas, mylėtas, prižiūrėtas, išauklėtas jau be ožių ir kaprizų salonas tvarkingas . Vienu žodžiu sėdi ir važiuoji. Jei kam būtų įdomu, ar norėtumėte pamatyti foto - rašykit į až.
Ieškau nedidelio automobilio. Dideniam užtenku tik ir senesniam, o noriu apie 2004-2006 metų. Dyzelio. Ne automato.
Visai neblogai pasirodė Mitsubishi Colt.
Būtų labai įdomu sužinoti daugiau apie tą 1,5 trijų cilindrų Merso variklį.
Gal yra susidūrusių? Patvarumas, remontas, priėjimas (ne kaip Merse A kl?)?
Ar geriau jau rinktis paplitusią Toyotą Yaris (kiek senesnę, 2003-2005) Kiek panašesnė į mašiną man ji tik 4 durų. Bet jų daug- pasirinkimas platus, kokybė lyg - irgi.
Ar būtų nuomonių?
Visai neblogai pasirodė Mitsubishi Colt.
Būtų labai įdomu sužinoti daugiau apie tą 1,5 trijų cilindrų Merso variklį.
Gal yra susidūrusių? Patvarumas, remontas, priėjimas (ne kaip Merse A kl?)?
Ar geriau jau rinktis paplitusią Toyotą Yaris (kiek senesnę, 2003-2005) Kiek panašesnė į mašiną man ji tik 4 durų. Bet jų daug- pasirinkimas platus, kokybė lyg - irgi.
Ar būtų nuomonių?
Vazineju 1996m Coltu. Esu labai patenkinta. Gal man pasiseke nusipirkt gera varianta, nezinau.
Pliusai:
* Langva parkuotis, nes matosi ir priekis ir galas;
* Per metus laiko teko patvarkyti tik du kartus, o vazineju labai daug;
* Visiskai nesurudijus
Minusai:
* Nemazai ryja benzino;
* Mano 1,3 variklio, tai truksta truputi galios;
* Erzina, kad kazkaip nepatogiai padaryti dirzai, pastoviai stringa;
* Prasta garsi izoliazija;
* Nepatogu ilipt i gala (2 duru pas mane)
Pliusai:
* Langva parkuotis, nes matosi ir priekis ir galas;
* Per metus laiko teko patvarkyti tik du kartus, o vazineju labai daug;
* Visiskai nesurudijus
Minusai:
* Nemazai ryja benzino;
* Mano 1,3 variklio, tai truksta truputi galios;
* Erzina, kad kazkaip nepatogiai padaryti dirzai, pastoviai stringa;
* Prasta garsi izoliazija;
* Nepatogu ilipt i gala (2 duru pas mane)