Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

Aaaa, mano senesnis, užtat mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebloga mašina, bet tos durelės tai doh.gif mad.gif Silpna vieta -vyriai. Prieš porą mėnesių sutvarkė dureles, pakeitė vyrius, o dabar vėl - keleivio pusėje durelės "krenta" laukan. Išlūžo iš pačių durelių. aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(F1y3r @ 2009 06 18, 15:11)
Su remontu daugiausia problemų sukelti gali "automatinė" pavarų dėžė, nes Mitsubishi robotizuotų dežių prieš tai niekada negamino,

Va cia tai teisybe, mano Coltas 2006 m su ta automatine deze, kad ja kur galas, tai koki pusmeti karts nuo karto neisijungia atbulinis begis, jau uzkniso stumdyti, servise man nieko paguodziancio nepasake, tik perkrove programa ir sake kad 90% problema issisprendzia doh.gif aisku tas 10% man ir toliau karts nuo karto islenda. Labai norisi pakeisti i normalu auto su normalia pavaru deze cool.gif
Ir siaip antra karta tokio auto nesirinkciau, barska tarska, kietai vaziuoja, ir nera ji suvaryta, pastoviai priklausanciame servise priziurima...
Atsakyti
Kiek litrų benzino lieka Colto bake, kai užsidega degalinės ženkliukas? g.gif Niekada neteko išvažinėti iki tuščio bako - bijau rizikuoti. Coltas - 97 metų.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 09 02, 14:03)
Kiek litrų benzino lieka Colto bake, kai užsidega degalinės ženkliukas?  g.gif  Niekada neteko išvažinėti iki tuščio bako - bijau rizikuoti. Coltas -  97 metų.

Aš irgi bijau rizikuoti, bet turėtų likti apie 10 litrų.
Atsakyti
QUOTE(F1y3r @ 2010 09 02, 19:25)
Aš irgi bijau rizikuoti, bet turėtų likti apie 10 litrų.

blink.gif abejoju. Galvoju, kad ne daugiau kaip 3 L lieka. Gal kas gali patikslinti? ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas vairuojat Coltuka 2007 m., idomu butu suzinot nuomone apie sia masinyte.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 09 08, 22:24)
blink.gif abejoju. Galvoju, kad ne daugiau kaip 3 L lieka. Gal kas gali patikslinti?  ax.gif

Tai užsidegus lemputei prisipilkit pilną baką ir pasiskaičiuokit. Viso telpa 50l.

QUOTE(kristynka1020 @ 2010 09 09, 08:16)
Sveiki, gal kas vairuojat Coltuka 2007 m., idomu butu suzinot nuomone apie sia masinyte.

Na, 2007m nevairuojam, bet jis niekuo nesiskiria nuo 2004m, neskaitant smulkmenų pvz. gali nebūti kabliukų tinkleliui bagažinėje. smile.gif Daugiausia problemų sukelia automatas, nes tai tiesiog robotizuota mechaninė dėžė. Geriau nepirkti 1,1 ir 1,5 dyzelio, nes pirmas 3-jų cilindrų, o antras dar ir Mercedes pagamintas. Daugiau didelių trukumų nėra, tik pirma pažiūrėkit ar patogu sėdėti ir ar netrukto priekinės "stoikės" padėtis.
Atsakyti
[quote=F1y3r,2010 09 09, 09:57]
Tai užsidegus lemputei prisipilkit pilną baką ir pasiskaičiuokit. Viso telpa 50l.
Na, 2007m nevairuojam, bet jis niekuo nesiskiria nuo 2004m, neskaitant smulkmenų pvz. gali nebūti kabliukų tinkleliui bagažinėje. smile.gif Daugiausia problemų sukelia automatas, nes tai tiesiog robotizuota mechaninė dėžė. Geriau nepirkti 1,1 ir 1,5 dyzelio, nes pirmas 3-jų cilindrų, o antras dar ir Mercedes pagamintas. Daugiau didelių trukumų nėra, tik pirma pažiūrėkit ar patogu sėdėti ir ar netrukto priekinės "stoikės" padėtis.
[/quote

o kaip automobilio salonas, bagazines dydis, nes masiniukas pats kaip ir nera didelis. Kaip kuro sanaudos, ar tikrai toks ekonomiskas, kaip rasoma.
Atsakyti
QUOTE(kristynka1020 @ 2010 09 09, 09:26)
o kaip automobilio salonas, bagazines dydis, nes masiniukas pats kaip ir nera didelis. Kaip kuro sanaudos, ar tikrai toks ekonomiskas, kaip rasoma.

Salonas, turint minti, kad auto nera didele, pakankamai erdvus, bagazine pasididina gan padoriai, man vezimas nemazas tilpdavo. Jei reikia kur toliau keliauti su seima, jis nera patogus, nes norint sutalpinti daiktus, sumasimazina salono erdve ir gale jau truksta vietos kojoms, nebet vaikai mazi, sedintys kedutese. As benzo sunaudoju iki 6 litru/ 100 km, vazineju praktiskai tik po miesta. Salone gana garsiai girdisi triuksmas vaziuojant ir siaip man ji kietoka, kol neatsisedu i kita automobili, to kazkaip dar nesijaucia. Coltas mano 2006, jau vazineju 4 metus su juo, paskutiniu metu keikiu automatine pavaru deze, nes kartais neisijungia atbulinis begis doh.gif Kai tik bus galimybe keisiu i kita cool.gif
O uzsidegus lemputei as dar nuvaziuoju apie 100 km, daugiau nebandziau, nesinori del tuscio bako sustot kur vidury miesto laugh.gif
Atsakyti
Tai va as ir galvoju, ar man sportinukas tilptu i bagazine? O ka galvojat apie sio auto dizaina?
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2010 09 09, 11:08)
Salonas, turint minti, kad auto nera didele, pakankamai erdvus, bagazine pasididina gan padoriai, man vezimas nemazas tilpdavo. Jei reikia kur toliau keliauti su seima, jis nera patogus, nes norint sutalpinti daiktus, sumasimazina salono erdve ir gale jau truksta vietos kojoms, nebet vaikai mazi, sedintys kedutese. As benzo sunaudoju iki 6 litru/ 100 km, vazineju praktiskai tik po miesta. Salone gana garsiai girdisi triuksmas vaziuojant ir siaip man ji kietoka, kol neatsisedu i kita automobili, to kazkaip dar nesijaucia. Coltas mano 2006, jau vazineju 4 metus su juo, paskutiniu metu keikiu automatine pavaru deze, nes kartais neisijungia atbulinis begis  doh.gif  Kai tik bus galimybe keisiu i kita  cool.gif
O uzsidegus lemputei as dar nuvaziuoju apie 100 km, daugiau nebandziau, nesinori del tuscio bako sustot kur vidury miesto  laugh.gif

Neblogai, Vilniuje net iki 8 suvalgo, variklis 1.3, bet daug kamščių ir kalnų.

QUOTE(kristynka1020 @ 2010 09 09, 13:19)
Tai va as ir galvoju, ar man sportinukas tilptu i bagazine? O ka galvojat apie sio auto dizaina?

KreKre jau rašė, kad gaunat arba labai didelę bagažinę, arba daug vietos keliams. Ilgai kelionei netinka joks B klasės automobilis, bet pervežti didelius daiktus Colt'as puikiausiai tinka. Dizainas normalus kurtas Olivier Boulay, jis pagrinde Mercedes ir Maybach kūrė, todėl, kai Daimler draugavo su Mitsubishi, tai jis pas juos dirbo. Asmeniškai manau, kad visą dizainą gadina aukštas stogas ir milžiniški trikampiai veidrodėliai, todėl man gražiau atrodo 2-jų durų versija ir Grandis.
Atsakyti