Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

Su remontu daugiausia problemų sukelti gali "automatinė" pavarų dėžė, nes Mitsubishi robotizuotų dežių prieš tai niekada negamino, visa kita lyg ir patikima. Per keletą mėnesių naudojimo niekas dar nesugedo. biggrin.gif Čia tik apie senesnius modelius daugiau galiu pasakyti.
Atsakyti
važinėjau kelis mėnesius su Coltuku, man nepatiko, kad kažkaip labai žemai sėdėti reikia unsure.gif aš pati nedidelė, tai jausdavausi kaip ant asfalto blush2.gif
dabar persėdau į Ka, tai žymiai geriau jaučiuosi tongue.gif
ir dar cool.gif nėr kaip žmogui pasakyti mieste - 26 l/100 km doh.gif 1997 m. buvo, tikriausiai variklis supjautas ax.gif , nelabai nusimanau blush2.gif
bet jau ne mano kaltė tai tikrai, nes dabar bako beveik mėnesiui užtenka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rai*Sme* @ 2009 07 13, 12:26)
važinėjau kelis mėnesius su Coltuku, man nepatiko, kad kažkaip labai žemai sėdėti reikia unsure.gif  aš pati nedidelė, tai jausdavausi kaip ant asfalto blush2.gif
dabar persėdau į Ka, tai žymiai geriau jaučiuosi tongue.gif
ir dar  cool.gif nėr kaip žmogui pasakyti mieste - 26 l/100 km doh.gif  1997 m. buvo, tikriausiai variklis supjautas ax.gif , nelabai nusimanau blush2.gif
bet jau ne mano kaltė tai tikrai, nes dabar bako beveik mėnesiui užtenka tongue.gif

Aš jau turiu Coltą ir negaliu atsidžiaugt, sėdžiu aukštai, vos ne kaip džipe lotuliukas.gif vairuoti vienas malonumas, minkštutė thumbup.gif aišku 2006 metai daro savo smile.gif
Atsakyti
na coltuku tema pritilo,ieskau auto tai itraukiau ir colta i sarasa,gal kas galetu paargumentuot uz ir pries? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rama17 @ 2010 02 17, 20:16)
na coltuku tema pritilo,ieskau auto tai itraukiau ir colta i sarasa,gal kas galetu paargumentuot uz ir pries? verysad.gif

Mano senukas 1992. Ryja benzo daug. Reikia ziuret kame reikalas. O siaip kai vyrai iseda sako "kaip tokio variklio plesia neblogai" ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip tik parudodu zmonos coltuka 99m, 1,6l. Lietuvoje atvazinejo ~3metus ir ka gi - per ta laika teko tik tepalus ir filtrus keisti. Na neseniai dar kaladeles pakeiciau. Viskas. Pats neglaiu nusistebeti kaip masina gali sitaip gerai laikyti ir nebyreti smile.gif
1,6 motoriuka ziuret patarciau, nes benzino panasiai naudoja kaip ir 1,3, o kartais vos ne maziau (realiai ziema mieste 8,5l, vasara 7,5l), o trauka tai skiriasi gerokai.
Minusai, bent jau man, tai prastoka garso izoliacija (kaip ir daugumoje japonisku automobiliu, taciau nebarska), zema (taipogi kaip dauguma japonu).
Masiniukas nedidelis, tad suaugusiems gale vietos ne per daugiausiai. Bagazine taip pat nedidele. Suprantama, masina skirta duagiau miestui, o ne seimyninems isvykoms i kaima kai reikia parsivezti daug lauktuviu smile.gif

Prie pliusu dar galeciau pamineti minkstuma. Lyginant su tokios klases masinytem, vaziuoja minkstai, kely stovi stabiliai (pakankamai zema ir plati masina), nera barskutis (kaip koks polo ar pan.).

Jei dar kas domina - klausk, meginsiu atsakyti.
Atsakyti
as taip pat parduodu savo colta 2006metu ...1,3varikliukas,zydros spalvos ,kuro sanaudos tikrai labai nedideles5-6ltr...kaina tik 13000lt
Atsakyti
Gal kas susidūrė ir galit atsakyti...
Spaudžiant stabdį užsidega toks nupieštas "čainikas" su lašiuku. Galvojau tepalai, stabdžių skystis. Visas talpas patikrinom, viskas pilna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2010 05 04, 23:46)
Gal kas susidūrė ir galit atsakyti...
Spaudžiant stabdį užsidega toks nupieštas "čainikas" su lašiuku. Galvojau tepalai, stabdžių skystis. Visas talpas patikrinom, viskas pilna g.gif
man visai neseniai dege. Viena kart patikrino atrode kad yra tu tepalu( neaisku kaip tikrino). Veliau patikrino tai tas pagaliukas net neissitepe...zodziu beveik be tepalu vaziavau..... Va ka reiskia bobai masina doh.gif
Atsakyti
Vairavau coltuką 2006 metų. Variklis 1.5, tačiau netraukė jis man, o benzo ryjo ~2-3 litrais daugiau, nei parašyta charakteristikoj. garso izoliacijos nebuvimas žiauriai nepatiko. 140 km/h lekiant jausdavausi kaip ant pakilimo tako biggrin.gif blink.gif dar minusas, kad aukštas ir siauras, tai labai jau reikėdavo stengtis, kad nenupūstų nuo kelio biggrin.gif ai, dar atbulinį bėgį jungiant "gręždavo", iš 3 karto tik pavykdavo gerai įmesti. Sakė, kad čia visų coltų bėda. Dabar persėdau į golfą ir esu 100 kartų labiau patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freimule: 05 gegužės 2010 - 19:49
Pas mane normaliai atbulinis jungiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 05 06, 13:44)
Pas mane normaliai atbulinis jungiasi ax.gif

o naujas auto, ar senesnis? Nes sake paciam Mitsubishi centre, kad daugelyje nauju coltu atbulinis graziai neisimeta.
Atsakyti