Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

QUOTE(RoadAngel @ 2009 05 03, 20:21)
nu bet ir variklis zveris, kiek jis gali "suvalgyti"  biggrin.gif pagal turi tai ir sanaudos nemenkos  smile.gif

Nuomone, kad kuo mazesnis variklio turis, tuo maziau masina "valgo" yra klaidingas. Skirtingu litrazu automobiliai sveria beveik tiek pat, jegos norint ta mase priversti judeti reikia irgi tiek pat, cia ir pasirodo galios trukumas. Paimkime civika (ta pati klase kaip ir kolto) su 1.3, 1.5 ir 1.6 varikliais. Ir spekit kuris is ju maziausiai "valgys"? Ogi 1.5. 1.3 valgys daugiau ir bus bukas, 1.5 yra pats viduriukas, o 1.6 jau yra "sportiskesnis" variantas. Jis ir vaziuos normaliai ir valgys padoriai.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 05 07, 09:15)
Nuomone, kad kuo mazesnis variklio turis, tuo maziau masina "valgo" yra klaidingas. Skirtingu litrazu automobiliai sveria beveik tiek pat, jegos norint ta mase priversti judeti reikia irgi tiek pat, cia ir pasirodo galios trukumas. Paimkime civika (ta pati klase kaip ir kolto) su 1.3, 1.5 ir 1.6 varikliais. Ir spekit kuris is ju maziausiai "valgys"? Ogi 1.5. 1.3 valgys daugiau ir bus bukas, 1.5 yra pats viduriukas, o 1.6 jau yra "sportiskesnis" variantas. Jis ir vaziuos normaliai ir valgys padoriai.

Automobilio kuro sanaudos priklauso nuo daugybės faktorių, vienas jų - variklio darbinis tūris. O dėl tų Civikų, tai iš kur tiksliai žinot, kuris kiek valgo? Važinėjot su visais trim? Ar statistikom remiatės? Iš tikro tai važiavimas važiavimui nelygus. Vienas išvažinėja 15 litrų 100 km, kitas, paėmęs tą pačią mašiną, sako, kad jam 20 litrų sudegino. Viskas priklauso nuo maršruto, vairavimo stiliaus ir t.t. Dar kuro litrus smarkiai užtrauktas rankinis važiavimo metu ryja, kas dažnai moteriškei pasitaiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 05 09, 10:12)
Automobilio kuro sanaudos priklauso nuo daugybės faktorių, vienas jų - variklio darbinis tūris. O dėl tų Civikų, tai iš kur tiksliai žinot, kuris kiek valgo? Važinėjot su visais trim? Ar statistikom remiatės?  Iš tikro tai važiavimas važiavimui nelygus. Vienas išvažinėja 15 litrų 100 km, kitas, paėmęs tą pačią mašiną, sako, kad jam 20 litrų sudegino. Viskas priklauso nuo maršruto, vairavimo stiliaus ir t.t. Dar kuro litrus smarkiai užtrauktas rankinis važiavimo metu ryja, kas dažnai moteriškei pasitaiko bigsmile.gif

šiaip tai Acuktuvaz tikrai tiesą pasakė smile.gif nebandykit nuginčyti moteriška logika - deja, dėl kuro sąnaudų jis teisus. čia elementari mechanika ir fizika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 05 07, 09:15)

man is vis masinos su tokiais varikliais tai vadinamos, masina be variklio, o ir kuro sanaudos dazniausiai priklauso nuo kiekvieno vaziavimo budo ir nuo to koks kojos sunkumas smile.gif
Atsakyti
na as su koltuku važineju...minkstutis jis man ..tik skardas jau reiktu patvarkyti..o siaip man gerai...
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 05 09, 09:12)
Dar kuro litrus smarkiai užtrauktas rankinis važiavimo metu ryja, kas dažnai moteriškei pasitaiko bigsmile.gif[/B]

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif

aš irgi su coltuku važinėju, bet man kažkokia nelaiminga mašina. Dar į visai naują įvažiavo, paskui aš pati visą priekį supyliau ir taip vis kokia smulkmena išlenda, o mašinai 2 metai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2009 05 12, 16:57)
Dar į visai naują įvažiavo, paskui aš pati visą priekį supyliau ir taip vis kokia smulkmena išlenda, o mašinai 2 metai  doh.gif  doh.gif

i jas atrodo tik biskiuka irieda, susilenkia puse masinos, minkstos skardos smile.gif
Atsakyti
Patarkit prašau,

dairomės į Coltą 2005-2006 metų, kaip viskas ir tinka tik klausimas:
ar ten bagažinė iš tikrųjų tokia maža, kaip iš išorės vizualiai atrodo g.gif
Mums reikės įtalpinti ten vežimą lotuliukas.gif ar realu? ar dairytis didenio automobilio, nors šitas mašiniukas man labai prie dūšios wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2009 06 17, 09:14)
Mums reikės įtalpinti ten vežimą  lotuliukas.gif ar realu? ar dairytis didenio automobilio, nors šitas mašiniukas man labai prie dūšios  wub.gif

Bagažinė šiame Colte yra turbūt dar mažesnė nei atrodo. Bagažinę galima padidnti, jei atitrauksite galines sedynes, kurios važinėja. Atitraukus pilnai atgal lieka daug vietos keliams, o atitraukus į priekį atsiranda pakenčiama bagažinė. Jei reikia vežti dar daugiau, tai sėdynes prisispaudžia prie priekinių raudono šniurelio pagalba arba išsiima. Šaldytuvas puikiausiai telpa.
Atsakyti
QUOTE(F1y3r @ 2009 06 18, 15:15)
Bagažinė šiame Colte yra turbūt dar mažesnė nei atrodo. Bagažinę galima padidnti, jei atitrauksite galines sedynes, kurios važinėja. Atitraukus pilnai atgal lieka daug vietos keliams, o atitraukus į priekį atsiranda pakenčiama bagažinė. Jei reikia vežti dar daugiau, tai sėdynes prisispaudžia prie priekinių raudono šniurelio pagalba arba išsiima. Šaldytuvas puikiausiai telpa.

Ačiū 4u.gif jau šiandien apžiūrėjau, galvojau, kad bus blogiau lotuliukas.gif
Bet gerai, kad su tom galimėm sėdynėm "darai ką nori" pagal savo poreikius thumbup.gif

O dėl šaldytuvo tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Ford C-MAX, Nissan Note ir renault Scenic bagažinė aišku žymiai didesnė, bet jie ir kaina išlaiko geriau, todėl naudoti kainuoja daugiau. Optimaliausias variantas aišku Coltas su 1.3 arba 1.5 varikliu ir mechanine pavarų dėže.
Atsakyti
QUOTE(F1y3r @ 2009 06 18, 15:47)
Ford C-MAX, Nissan Note ir renault Scenic bagažinė aišku žymiai didesnė, bet jie ir kaina išlaiko geriau, todėl naudoti kainuoja daugiau. Optimaliausias variantas aišku Coltas su 1.3 arba 1.5 varikliu ir mechanine pavarų dėže.

Visi tie variantai buvo svarstyti, bet akrenta... nes norisi kuo naujesnes masinos, ir nepermoketi biggrin.gif visos kurios baigiasi ant ......o - net nesvarsytos biggrin.gif
Coltas vienintelis kuris neatrodo bobiška mašina, viduj pakankamai erdvu (taip pat gele sėdintiems), kaina įperkama, neturėtų būti baisi ryjikė, tik su remontu, nujaučiu, nekas doh.gif
Atsakyti