Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

QUOTE("Ramune" @ 2009 03 14, 22:26)
Man cia gerai butu...Man toks itarimas kad gali valgyti iki 15 litru doh.gif  Na gerai :as pradedanti vairuotoja, buvo salta ...bet kad tiek ris niekad nemaniau g.gif

kazin ar tiek galetu g.gif jau super daug smile.gif

QUOTE(Justelė @ 2009 03 15, 01:31)
50 litrų  4u.gif

tikrai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadAngel @ 2009 04 06, 21:38)
tikrai ne  smile.gif

Nu kaip tai ne? 1992 m 1.3 variklis bakas 50 litrų, šitą tiksliai žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 04 07, 00:08)
Nu kaip tai ne? 1992 m 1.3 variklis bakas 50 litrų, šitą tiksliai žinau  mirksiukas.gif

supildavau lygiai 2 kanistrus po 20l, i 1.6l coltuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadAngel @ 2009 04 07, 10:03)
supildavau lygiai 2 kanistrus po 20l, i 1.6l coltuka  smile.gif

Kalbėjau apie 1.3 litrų variklį, bet dabar pasižiūrėjau charakteristikoj, kad ir 1.6 tas pats bakas. Aišku ten paklaida gali but 2-3 litrų, bet šiaip gamintojas sako, kad 50 litrų.
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 04 09, 17:00)
Kalbėjau apie 1.3 litrų variklį, bet dabar pasižiūrėjau charakteristikoj, kad ir 1.6 tas pats bakas. Aišku ten paklaida gali but 2-3 litrų, bet šiaip gamintojas sako, kad 50 litrų.

kas kad raso, bet tiek neipilsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadAngel @ 2009 04 09, 21:36)
kas kad raso, bet tiek neipilsi  smile.gif

Tai daug kas, nes skaičiai ten iš oro nesupilti biggrin.gif Arba labai jau pilnus tuos kanistrus pildavot ir susidarydavo virš 20 litrų, arba tiesiog modelis kitas, nes aš konkrečiai kalbėjau apie tų metų 1.3 litrų Colt'ą. Juk ne visų vienodi bakai smile.gif
Atsakyti
Na, gal paklaida bako talpos tame, kad pylėte tuos 2 kanirstrus ne į visiškai tuščią baką. Juk raudonai kuro leputei užsidegus bake dar būna likę ~8 litrus kuro (paprastai būna tiek, kad mašina dar galėtų nuvažiuoti iki 80-100 km). Pai kažkada važinėjau su '95 metų Coltuku (1,3 varikliukas). Tikrai virš 40 ltr pildavau (o dar bake būdavo likę keli ltr).

O iš esmės, tai kam ginčytis dėl to bako tūrio. Kaip suprantu ginčas vyksta dėl kelių litrų... Neverta. Peace rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2009 04 09, 23:18)
Tai daug kas, nes skaičiai ten iš oro nesupilti  biggrin.gif  Arba labai jau pilnus tuos kanistrus pildavot ir susidarydavo virš 20 litrų, arba tiesiog modelis kitas, nes aš konkrečiai kalbėjau apie tų metų 1.3 litrų Colt'ą. Juk ne visų vienodi bakai  smile.gif

na kanistrai gal buna po 25l smile.gif o kur garantija, kad bakas nebuvo pakeistas smile.gif

QUOTE(Nenius @ 2009 04 11, 11:36)

O iš esmės, tai kam ginčytis dėl to bako tūrio. Kaip suprantu ginčas vyksta dėl kelių litrų... Neverta.  Peace  rolleyes.gif

is idejos gal smile.gif
Atsakyti
Koltas 97 m, 1.3 L, bako talpa apytikriai 40L.
Paskaičiavau kuro sąnaudas - 6 litrai praėjusį mėnesį. Važinėjimo režimas tas pats - nesikeitė. O aš jau buvau išsigandus, kad netaupi mašina ir kuro daug valgo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 04 14, 14:29)
Koltas 97 m, 1.3 L, bako talpa apytikriai 40L.
Paskaičiavau kuro sąnaudas - 6 litrai praėjusį mėnesį. Važinėjimo režimas tas pats - nesikeitė. O aš jau buvau išsigandus, kad netaupi mašina ir kuro daug valgo...  doh.gif

As ir patikrinau : Mano 1992 1.3 mieste valgo 10 l .Na as pradedanti vairuotoja tai truputuka reikia numesti. Kazi kiek?????? g.gif Uzmiestyja zymiai maziau, netikrinau bet pagal rodykle taip matau
Atsakyti
labutis visoms! 4u.gif

jau pribrendo reikalas pirkti masiniuka. Ir kolkas optimaliausia varianta radau 97m colt. Variklis 1300. Tik va labai bijau del ryjamo kuro... unsure.gif Labai nenoriu likti ant ledo, nes pardavejas nezino sanaudu. Is Vokietijos parvezta, LToje neeksplotuota. Kiek toks masiniukas galetu ryti? Ir ar normalu tokiai auto R13 ratai? unsure.gif

Pasimetus. Nesu tikra savo pasirinkimu. O galkoki kita masiniuka patarsit? Esu pradedancioji vairuotojele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligitukas_tukas @ 2009 04 28, 19:52)
labutis visoms! 4u.gif

jau pribrendo reikalas pirkti masiniuka. Ir kolkas optimaliausia varianta radau 97m colt. Variklis 1300. Tik va labai bijau del ryjamo kuro...  unsure.gif  Labai nenoriu likti ant ledo, nes pardavejas nezino sanaudu. Is Vokietijos parvezta, LToje neeksplotuota. Kiek toks masiniukas galetu ryti? Ir ar normalu tokiai auto R13 ratai? unsure.gif

kuro sanaudos turetu buti apie 8l, gali svyruoti po litra i viena ar kita puse, ratai 13' normalu smile.gif
Atsakyti