Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

QUOTE(ahaa @ 2009 01 26, 13:25)
čia biškelį sutirštinau spalvas smile.gif ne 1,5, o 1,3 karto biggrin.gif o šiaip 300 kg ant įsibėgėjimo su tokiom kubatūrom tai aiaiai kaip jaučiasi  blink.gif  ką čia 300, antrą žmogų 70 kg įsisodini, jau mažumėlę jaučiasi. 100 - jau mašiniukas dūsauja  lotuliukas.gif

nuo gero kalno, ta sunkesne, greiciau riedes biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal galit pasakyti kur KAUNE perkate koltukams detales. Reikia keisti stabdžių kaladėles, tai norisi iš Jūsų gauti info kur apsiprekinat...
Atsakyti
Oi vargstu su savo Coltuku...Neuzsivede po salciu...spynele sugedo....o gal uzsalo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 02 02, 10:50)
Sveiki,
gal galit pasakyti kur KAUNE perkate koltukams detales. Reikia keisti stabdžių kaladėles, tai norisi iš Jūsų gauti info kur apsiprekinat...

kazkaip su tuo nebuvo problemu, bet kurioj pardej turetu buti g.gif
Atsakyti
Sveikos,
kokios kazi talpos bezino bakas pas mano masiniuka yra???( 1992 m 1.3 variklis)Niekada pilno da nepyliau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2009 02 25, 18:55)
Sveikos,
kokios  kazi talpos bezino bakas  pas mano masiniuka yra???( 1992 m 1.3 variklis)Niekada pilno da nepyliau... ax.gif

apie ~40l smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadAngel @ 2009 02 27, 12:04)
apie ~40l  smile.gif

Reiketu pilna baka pripilt nes noriu kuro sanaudas patikrinti..Nes koks tai itarimas kad valgo daug .Skaiciau cia nemazai kad ir kitos didelius skaicius mini doh.gif . Pirkau tikejausi ekonomiskos masinos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2009 03 14, 12:58)
Reiketu pilna baka pripilt nes noriu kuro sanaudas patikrinti..Nes koks tai itarimas kad valgo daug .Skaiciau cia nemazai kad ir kitos didelius skaicius mini  doh.gif . Pirkau tikejausi ekonomiskos masinos  verysad.gif

mano 1.6, 16V, valge apie 8-9l, visos jos panasiai "sukramsnoja" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadAngel @ 2009 03 14, 18:37)
mano 1.6, 16V, valge apie 8-9l, visos jos panasiai "sukramsnoja"  smile.gif

Man cia gerai butu...Man toks itarimas kad gali valgyti iki 15 litru doh.gif Na gerai :as pradedanti vairuotoja, buvo salta ...bet kad tiek ris niekad nemaniau g.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2009 02 25, 19:55)
Sveikos,
kokios  kazi talpos bezino bakas  pas mano masiniuka yra???( 1992 m 1.3 variklis)Niekada pilno da nepyliau... ax.gif

50 litrų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2009 01 21, 12:27)
Manajam spagsiui  ax.gif galios tikrai netrūksta: 1,3 varikliukas, o 55 kW. good.gif Tikras žvėris...

Atsiprašau už netaktiškumą, bet prajuokinot su savo 55 kW žvėrim doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kirkė @ 2009 01 23, 12:12)
Mano koltiuko varikliukas 1,3, o galios irgi tiek pat
O startavimo iš vietos nėr ko lygint... naniškis apdeda ir bmw ne vieną...  biggrin.gif
Todėl ir sakau, kad nors ir mažas, bet ŽVĖRIS...  lotuliukas.gif

Apdėtumėt nebent jei BMW atbuliniu važiuotų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 15 kovo 2009 - 00:31
As beveik 3metus vairavau 93m coltuka,tai nebuvo jokiu problemu isvis.O dalis Kaune tai galima nusipirkti savanoriu pr.japonisku daliu parduotuveje, pavaziavus uz mc donaldo link "Savas" p.c.
Atsakyti
eikit į Mitsubishi forumą ir klausinėkit kas parduoda ką, plius ten skelbimų yra gi pridėta smile.gif

http://www.mitsubishi-klubas.lt

Atsakyti