QUOTE(ahaa @ 2009 01 20, 17:17)
nieko keisto. užmiestyje šitioe mažuliukai varikliukai tikrai neekonomiški, nes jiems galios trūksta. autostradoje ir šiaip užmiestyje tikrai "apvalgo" kokius solidžius dvilitrius ir pan.
už tai kamščiuose stovint mažai degina
už tai kamščiuose stovint mažai degina
Manajam spagsiui galios tikrai netrūksta: 1,3 varikliukas, o 55 kW. Tikras žvėris...
QUOTE(ahaa @ 2009 01 21, 12:13)
apie litrus rašau iš patirties, nes turėjau kito modelio auto su tokiu pat varikliuku, tik truputį sunkesnę, ir buvo išbandyti visi važiavimo režimai (ir ikstrimas, ir pensininko, ir žiema, ir vasara)
Na, aš irgi turiu solidžią patirtį vairavime 10 metų jau... Manau problemėlė bus kažkur giliau su mano mašiniuku, tiesiog jaučiu kad kažkas ne taip tik dar nežinau kas. Nežinau kaip kitiems vairuotojams būna, bet aš turiu tokį ypatumą, ( pavadinsiu šitą jausmą intuiciją ar jautrumu vairavimui) jaučiu kada mašina važiuoja ne taip kaip visada... Nemoku įvardinti gedimų, tačiau galiu pakankamai tiksliai apibūdinti jo požymius Todėl randu bendrą kalbą su meistriukais... Ir dar... kartais su vyru pajuokaujam: jei nori sužinoti ar mašina turi kokių užlėptų gedimų, duok man su ja pavažinėt porą trejetą dienų. Iškart išlys arba bent jau galėsiu pasakyti kas šioje mašinoje ne taip kaip turi būti..... (ir tikrai ne dėl to, kad "ralinu")
Gal ir kiti patyrę vairuotojai panašiai jaučia?