Įkraunama...
Įkraunama...

Mitsubishi Colt

QUOTE(ahaa @ 2008 12 30, 16:05)
vairavimo kokybė tiesiogiai susijusi su PATIRTIMI (tai, žinoma, nėra tas laikas, kurį teisės guli stalčiuje), nors kol kas mergaitės dar to nesuvokia.

aukščiau išsakyti panelių argumentai ir įrodo mano aukščiau paminėtą JAUNATVIŠKĄ MAKSIMALIZMĄ ir SAVO GEBĖJIMŲ PERVERTINIMĄ.

užsiseivinkit savo dabartinius postus ir perskaitykit po kokių 10 metų biggrin.gif kai buvau jūsų metų, man tėtis panašiai sakydavo - irgi netikėjau tuo

Žinoma, kad vairavimo kokybė tiesiogiai susijusi su patirtim, bet žmonės skirtingi - vieni įgūdžius suformuoja greičiau, kiti lėčiau smile.gif

Sakot, gebėjimų pervertinimą? Na nežinau, nei vienos nemačiau vairuojant, neįvertinau gabumų, todėl taip kategoriškai negaliu nuspręst, ar čia persivertinimu kvepia smile.gif

Kuriuos būtent postus turėčiau išsisaugot? Ir kokiu tikslu? ax.gif

"Kai buvau jūsų metų"... Nors aš ir nebe jauniklė, bet šie žodžiai privertė nusišypsot bei prisimint senus laikus, kai visi tik tą ir kartodavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justelė: 30 gruodžio 2008 - 15:31
apie metus ir postus - čia tai panelei, kur čia ieško B1 (kur nickas su skaičiais 1992 ir su tėčio mašina važinėja)

o gebėjimų pervertinimo blogiausia išraiška yra bum -terkšt ir panašiai. būna ir švelnesnių išraiškų... matosi juk erialiai iš tolo. kol jie ar jos toli, tai tik juoką sukelia, o kai arčiau...
Atsakyti
QUOTE(ahaa @ 2008 12 30, 16:31)
apie metus ir postus - čia tai panelei, kur čia ieško B1 (kur nickas su skaičiais 1992 ir su tėčio mašina važinėja)

o gebėjimų pervertinimo blogiausia išraiška yra bum -terkšt ir panašiai. būna ir švelnesnių išraiškų... matosi juk erialiai iš tolo. kol jie ar jos toli, tai tik juoką sukelia, o kai arčiau...

Atsiprašau, apsirikau smile.gif Atsakėt į mano postą apie patirtį, o toliau kažką išsisaugot pasiūlėt - galvojau, kad man skirta smile.gif

Tie vadinamieji "kelių ereliai", tai visai kitas reikalas doh.gif Man rodos, ten labiau ne gebėjimų pervertinimas, o proto nebuvimas kaltas doh.gif Nori pasirodyt, o po to po tokių spektaklių tik mašinos detales nuo kelių tam tikroms aprarnaujančioms įmonėms tenka rinkt doh.gif
Atsakyti
gerai būtų kad tik ereliai... pasitaiko ir ramių moteriškaičių nuo kelio nušokusių, ir jaunų mergyčių į posūkį mieste neįsipaišiusių... aš šituos daugiau turėjau omeny. nesmagu žiūrėt, kaip koks Coltukas ar Peugeot 206 trajektorijos neišlaiko - nesant patirties jaunimėlis neretai pasikeitusių oro sąlygų neįvertina. juk mažai kuris iš jų žino, kad, pavyzdžiui, žieminės padangos vasarą labiau sklysta nei vasarinės, o vasarinės net be ledo ar sniego, temperatūrai priartėjus prie 0, slysta... su patirtim šitie dalykai ateina. deja, tik su patirtim... nors norėtųsi viską iš karto žinoti ir mokėti
Atsakyti
QUOTE(ahaa @ 2008 12 30, 16:50)
gerai būtų kad tik ereliai... pasitaiko ir ramių moteriškaičių nuo kelio nušokusių, ir jaunų mergyčių į posūkį mieste neįsipaišiusių... aš šituos daugiau turėjau omeny. nesmagu žiūrėt, kaip koks Coltukas ar Peugeot 206 trajektorijos neišlaiko - nesant patirties jaunimėlis neretai pasikeitusių oro sąlygų neįvertina. juk mažai kuris iš jų žino, kad, pavyzdžiui, žieminės padangos vasarą labiau sklysta nei vasarinės, o vasarinės net be ledo ar sniego, temperatūrai priartėjus prie 0, slysta... su patirtim šitie dalykai ateina. deja, tik su patirtim... nors norėtųsi viską iš karto žinoti ir mokėti

Bet iš tikrųjų, niekada negali žinot, kas nutiks. Kad ir su tuo ledu... Čia žiaurus dalykas, galintis koją pakišt kad ir geriausiam vairuotojui smile.gif
Atsakyti
turiu ir as koltuka-na nieko jis man ,bet svarstau kad parduosiu nes noriu kazko kito 4u.gif
Atsakyti
turiu ir aš coltuką, 97 m. Kai ieškojau mašinos, svarbu buvo kompaktiškumas, manevringumas ir ... ryški spalva... biggrin.gif Prieš tai važinėjau Reno twingo ir opel vectra(hečbeku).
Negaliu kol kas skųstis. Manevringa, pakankamai galinga (55 kw), kompaktiška ir lengvai valdoma.
Minusai, bent man, kai palyginu su prieš tai važinėtomis: vaizdas matomas per veidrodėlius: šoniniai - nutolina vaizdą, priekinis veidrodėlis - pernelyg priartina(bent jau man) Vectros veidrodėliai man labiau patiko - aiškesnis ir tikresnis vaizdas buvo.
Nepatogus atbulinio bėgio įjungimas: dažnai įjungiu 4 patvarą, vietoj atbulinio.
O daugiau - viskas puiku.
Nors... reikės pasitikrint kuro sąnaudas. Kažkaip daugokai valgo, nors važinėju daugiausiai užmiestyje... Reiks pasiskaičiuot... g.gif
Atsakyti
Ir dar ... kietoki stabdžiai, lyginant su vectra. Gal kad nėra ABS? ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 01 20, 10:51)
Ir dar ... kietoki stabdžiai, lyginant su vectra. Gal kad nėra ABS? ... g.gif

tikrai nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 01 19, 15:01)
turiu ir aš coltuką, 97 m. Kai ieškojau mašinos, svarbu buvo kompaktiškumas, manevringumas ir ... ryški spalva...  biggrin.gif  Prieš tai važinėjau Reno twingo ir opel vectra(hečbeku).
Negaliu kol kas skųstis. Manevringa, pakankamai galinga (55 kw), kompaktiška  ir lengvai valdoma.
Minusai, bent man, kai palyginu su prieš tai važinėtomis: vaizdas matomas per veidrodėlius: šoniniai - nutolina vaizdą, priekinis veidrodėlis - pernelyg priartina(bent jau man) Vectros veidrodėliai man labiau patiko - aiškesnis ir tikresnis vaizdas buvo.
Nepatogus atbulinio bėgio įjungimas: dažnai įjungiu 4 patvarą, vietoj atbulinio.
O daugiau - viskas puiku.
Nors... reikės pasitikrint kuro sąnaudas. Kažkaip daugokai valgo, nors važinėju daugiausiai užmiestyje... Reiks pasiskaičiuot...  g.gif

nieko keisto. užmiestyje šitioe mažuliukai varikliukai tikrai neekonomiški, nes jiems galios trūksta. autostradoje ir šiaip užmiestyje tikrai "apvalgo" kokius solidžius dvilitrius ir pan. ax.gif

už tai kamščiuose stovint mažai degina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahaa: 20 sausio 2009 - 16:17
Na as turejau colt'a 1993m. 1,3 variklis, tai 100km surydavo 13-15litru mieste, o uzmiestyje 8-10 litru vien del to ji pardaviau
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 01 21, 12:23)
Na as turejau colt'a 1993m. 1,3 variklis, tai 100km surydavo 13-15litru mieste, o uzmiestyje 8-10 litru vien del to ji pardaviau

oi, negąsdinkit norinčių Coltukus pirkti blink.gif jei tiek degino, tai tikrai jau netvarkingas varikliukas buvo. tokiam mieste daug stovint kamščiuose ir dugnais minant, max būtų 11 l/100. be proto minant - gal 12, bet čia jau daug ir pastovėt reikėtų. užmiestyje 110-120 minant tikrai ne daugiau nei 7,5 turėtų būti (na, gal 8). o daugiau minti su tokiu nelabai ir norisi lotuliukas.gif nes atrodo, kad pakils - miestinis automobiliukas, ne tam skirtas

apie litrus rašau iš patirties, nes turėjau kito modelio auto su tokiu pat varikliuku, tik truputį sunkesnę, ir buvo išbandyti visi važiavimo režimai (ir ikstrimas, ir pensininko, ir žiema, ir vasara)
Atsakyti