QUOTE(ahaa @ 2008 12 30, 16:05)
vairavimo kokybė tiesiogiai susijusi su PATIRTIMI (tai, žinoma, nėra tas laikas, kurį teisės guli stalčiuje), nors kol kas mergaitės dar to nesuvokia.
aukščiau išsakyti panelių argumentai ir įrodo mano aukščiau paminėtą JAUNATVIŠKĄ MAKSIMALIZMĄ ir SAVO GEBĖJIMŲ PERVERTINIMĄ.
užsiseivinkit savo dabartinius postus ir perskaitykit po kokių 10 metų kai buvau jūsų metų, man tėtis panašiai sakydavo - irgi netikėjau tuo
aukščiau išsakyti panelių argumentai ir įrodo mano aukščiau paminėtą JAUNATVIŠKĄ MAKSIMALIZMĄ ir SAVO GEBĖJIMŲ PERVERTINIMĄ.
užsiseivinkit savo dabartinius postus ir perskaitykit po kokių 10 metų kai buvau jūsų metų, man tėtis panašiai sakydavo - irgi netikėjau tuo
Žinoma, kad vairavimo kokybė tiesiogiai susijusi su patirtim, bet žmonės skirtingi - vieni įgūdžius suformuoja greičiau, kiti lėčiau
Sakot, gebėjimų pervertinimą? Na nežinau, nei vienos nemačiau vairuojant, neįvertinau gabumų, todėl taip kategoriškai negaliu nuspręst, ar čia persivertinimu kvepia
Kuriuos būtent postus turėčiau išsisaugot? Ir kokiu tikslu?
"Kai buvau jūsų metų"... Nors aš ir nebe jauniklė, bet šie žodžiai privertė nusišypsot bei prisimint senus laikus, kai visi tik tą ir kartodavo