Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

Ai čia buvo juokas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 vasario 2012 - 12:56
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 29, 12:09)
na va, šį kart labai pukiai, nepalyginsi su tuo ką rodei anksčiau smile.gif man tai čia viskas gerai, tik kiek per tamsu smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 29, 12:13)
Tamsoka, bet tikrai geriau, nei anksčiau smile.gif

aciuks.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 02 29, 12:16)
Labai gražus tavo ciucikas wub.gif Iš snukučio sakyčiau-berniukas? smile.gif Mano dar neygūdusiai akiai taip pat,šiek tiek daugiau šviesos norėtūsi ax.gif

aha, patinas mirksiukas.gif

QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 29, 12:23)
o toj kristalines nuotraukoj kur šuniukas pagalvėlė nepatinka  ax.gif bet šuniukas tai laaabai gražus  smile.gif

4u.gif

QUOTE(Sofija2 @ 2012 02 29, 12:28)
Oiii, koks fainas šunelis  wub.gif
Man irgi truputį per tamsi

4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 29, 12:32)
Man tai patinka, gal tik tamsoka kiek.

4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 12:53)

zinok padariau ta pirma ND, kaip ir zadejau, veliau ikelsiu mirksiukas.gif tik ne su grauztuku, biski kitaip, bet mintis panasi smile.gif

Del tamsumo, tai cia mano toks sumanymas buvo. Bert turbut persistengiau rolleyes.gif
Papildyta:
Mano zadetas ND smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 13:53)
baigti, atsipalaiduok, t.y. aaaa, neatsipalaiduok ir prašom nuo šiol rodyti tik šedevrus, nes esi eksperimentinis modelis: per vieną dieną atkaklumo dėka padarei didelę pažangą, todėl jauskis įsipareigojusi.

Supratau 4u.gif Bet kas yra tas šedevras?Na kaip man,pradedančiai,šedevru pasirodė netgi šabakštynai biggrin.gif Vakar pora foto buvau įkėlus,bet nesulaukiau jūsų pastabų.Man jos visai mielos,tik apdirbti nelabai sekasi...
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 29, 13:18)
Del tamsumo, tai cia mano toks sumanymas buvo.
Papasakok apie tą sumanymą 4u.gif
Ar tikrai atrodo geriau per tą sumanymą nei šitaip?
user posted image
Per 10 sekundžių pašviesinau, galima geriau.

Mandarinai irgi taip sumanyti? Man per tamsu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 vasario 2012 - 13:23
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 14:21)

rG,išduok paslaptį,su kokia programa šviesinai?Vaizdas visiškai kitoks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 29, 13:23)
rG,išduok paslaptį,su kokia programa šviesinai?Vaizdas visiškai kitoks thumbup.gif

PS: layers - curves.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 13:21)
Papasakok apie tą sumanymą  4u.gif

Per 10 sekundžių pašviesinau, galima geriau.

Mandarinai irgi taip sumanyti? Man per tamsu.

Nu buvau ziurejus daug foto suniu, ir buvau uztikus toookiu tamsiu, nu nevisai kaip mano, bet pabandziau ir as kazka panasaus isgauti... nu dbr supratau, ir taviske tikrai geriau atrodo drinks_cheers.gif

Nea biggrin.gif pabaigusi suneka kankinti, emiausi mandarinu biggrin.gif 000000000000000
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 29 vasario 2012 - 13:27
pabandžiau su picasa,va kas gavosi ax.gif user posted image

Kristaline,tikiuos nesupyksi,kad pabandžiau su tavo šuniuko foto mirksiukas.gif Tik manau jau peršviesinau biggrin.gif

Atsakyti
Na dabar smile.gif user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
wacko.gif
Atsakyti
Kristalines, Sandraxa, man tinka, skirtuma matau, uzskaitau. cool.gif
Atsakyti
Pas marka veidrodis labai arti,todel gali kliudyt heliosa.Nezinau kaip ten is tikruju,bet gal yra koks nors budas.Sofija,o kam tau helios 40?Jis baisiai brangus,didelis,sunkus ir nepatogus... Bet suka (ant u kairinis ar koks ten) kaip velnias doh.gif
Atsakyti